Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamo ti je raseljavanjr ko dobar dan. Posebno u sovjetsko vreme.

Cak sta vise to je epigenetski zdravo jer su sve male zajednice osudjene na kratku rodjacku distancu medju roditeljima...tj. incest i epigenetsko siromastvo. Ukratko zdravo je promesati narode. To rade imperije. Naprimer atilina, potom turska, ranije rimska...
Znam, Ceceni mora da su odusevljeni boljim genetskim osobinama koje su stekli u 20 veku a Atila Mongoli propustili da urade, degeneracija se ne desava u zajednici te brojnosti vec u daleko manjim.

Svi ste vi opcinjeni nasim medijima kroz godine, ka i velika vecina ljudi ovde...Niko nema ovde sopstveno izgradjeno misljenje izvan tog okvira...Veoma ste glupi i prosti,..Ne trebate mi nista reci, znam sve sta mislite... Znam da ste bez trunke sumnje ubedjeni u te gluposti...Vasa percepcija se ne razlikuje od Kurira i drugih... Nije lako postati clanica nato...Nato se ne siri nasilno ni u jednu zemlju, ne reklamira se i nikoga ne tera da postane clanica...U nato ulaze zemlje koje strahulu od suseda, ali pod uslovom da ispunjavaju ostale uslove...
Prosvetli nas leba ti ! :hahaha:
Pun mi Q...rac takvih pametnih i koji histerišu čim se neko ne slaže sa njihovim mišljenjem
To više govori o mentalnom sklopu te osobe !
Valjaj se u sopstvenom izmetu i sludjenosti !

Nema nikakvog plana za unistenje Rusije i slicno,..Ne postoje takve gluposti... Nasi mediji su takvi da im je svaki tekst namerna mrznja prema nato i svaka fotografija pored teksta namerno losa fotografija...Vi ste svi kompletno zrtve medijske i sopstvene mrznje....Ne mozete stvari da sagledate normalno, a i nemate taj kapacitet....

Prosvetli nas leba ti ! :hahaha:
Pun mi Q...rac takvih pametnih i koji histerišu čim se neko ne slaže sa njihovim mišljenjem
To više govori o mentalnom sklopu te osobe !
Valjaj se u sopstvenom izmetu i sludjenosti !
Vi laki za manipulisanje takodje imate i reci vasih medija za koje se vezujete onda kada ih oni forsiraju i kod tebe ce trajati taman toliko faza u kojoj ces rec "histerija" kao i fasizam upotrebljavati i gde treba i gde ne treba... Tako ja histerisem, zapadna je histerija, opozicija histerise, nato histerise, rucak je histerican itd...

Kako Rusi pregovaraju sa Ukrajinom

Rusija (R): Priznati Krim kao ruski i nezavisnost LNR i DNR.

Ukrajina(U): Povucite trupe i razgovaraćemo o statusu Krima. To bi trajalo jedno 15 godina.

Rus: Priznati Krim kao ruski i nezavisnost LNR, DNR i Hersonske oblasti.

Ukr: Kako to mislte?! Možemo se boriti 10 godina!

Rus: Priznati Krim kao ruski i nezavisnost LNR, DNR, Hersonske i Harkovske oblasti.

Ukr: Šta ste vi, ****, prevara?! Celi svet je iza nas, Bajden će nam doći, mi ćemo mu se žaliti!

Rus: Priznati Krim kao ruski i nezavisnost LNR, DNR, Hersonske, Harkovske i Dnjepropetrovske oblasti...

nastavlja se...

Zato je ruskoj plavoj mački zabranjeno da se takmiči, Medvedevu da igra tenis na Vimbldonu, fudbaleri izbačeni iz Katara, CSK-a iz EL, pogažena privatna svojina na zapadu što se tiče Rusa.. Na koji način ćeš ovo da opravdaš? Počni od mačke.
Laz je to za macke, kao i za Cajkovskog... Ako je zabranjeno nekome zbog sankcija da nastubi u drugoj zemlji ne znaci da je zabranjeno mackama...Glupe su to fore....

Svi ste vi opcinjeni nasim medijima kroz godine, ka i velika vecina ljudi ovde...Niko nema ovde sopstveno izgradjeno misljenje izvan tog okvira...Veoma ste glupi i prosti,..Ne trebate mi nista reci, znam sve sta mislite... Znam da ste bez trunke sumnje ubedjeni u te gluposti...Vasa percepcija se ne razlikuje od Kurira i drugih... Nije lako postati clanica nato...Nato se ne siri nasilno ni u jednu zemlju, ne reklamira se i nikoga ne tera da postane clanica...U nato ulaze zemlje koje strahulu od suseda, ali pod uslovom da ispunjavaju ostale uslove...
Kikiriki......nije lako postati rob,clanica Natoa,treba biti stvarno ameba da bi to pristao.....da dajes milione Dolara godisnje za nesto od cega nikakve koristi nemas.......da finansiras belosvetsku talakurnicu a prodas svo zlato da ne bi gladovao.....stvarno nije lako uci u Nato...pusti ti Srbiju...u Srbiji vas niko ne pomene ni u ludilu,niste tema ni u letnjoj sezoni veruj mi....to Milanovic ima lepe konferencije za stampu ..na svakoj 250 puta minimalno pomene Srbiju.....vi ste na,a talibani,nebitna ustasko fasisticko teroristicka zemlja od koje se ne plasimo a ne trebate nam milijardu godina u buduce..ja se cak zalazem za zid poput Kineskog...veruj mi.

Прво, ти не знаш ништа. Ти мислиш да знаш. Чуј, наши медији а готово сви у рукама запада?!
Ово, што си написао о НАТО, то је ниво резоновања малог Перице ако је и његово тако плитко?

Попаснаја полако али сигурно долази под контролу ЛНР. Украјински војници су почели масовно да се предају.

opce rasulo u ukropskoj vojsci :hahaha:

Vi laki za manipulisanje takodje imate i reci vasih medija za koje se vezujete onda kada ih oni forsiraju i kod tebe ce trajati taman toliko faza u kojoj ces rec "histerija" kao i fasizam upotrebljavati i gde treba i gde ne treba... Tako ja histerisem, zapadna je histerija, opozicija histerise, nato histerise, rucak je histerican itd...
Ja naše medije ne pratim jer su pod patronatom Vučića !
Moje mišljenje i stavovi o našoj vlasti i medijima su već opštepoznati ovde
U direktnom sam kontaktu sa par gradova u zaporoškoj oblasti
Kao i par gradova u Poljskoj jer radim preko neta na zapošljavanju ukra u Poljskoj gde se iam registrovana firma za to !
Pratim i sve svetske medije i samo budala ne vidi koliko su ostrašćeni prema rusima
Ta mržnja , ta agresija je nevidjena do sada
Ukrajina je jedina država na svetu, u kojoj je i formalno neonacistička formacija, sa nacističkim obeležjima, deo regularnih oružanih snaga.
Ima li komentara ????
O ukraini i azovu ne treba pričati postideli bi ih se i najokoreli esesovci
Hrvatima su bliski zato i svršavaju ovde po vas celi dan !
Vrati se malo u nazad i biće ti jasne neke stvari
https://www.docdroid.net/3JmxQkl/cela-istina-o-zlocinima-ukrajine-u-donbasu-docx#page=4

Ne.. nego se uvjerila da je tzv zapad jedna prevarantska i banditska kombinacija. Dokaz;

Šta je Srbija dobila glasanjem za izbacivanje Rusije iz Saveta UN za ljudska prava? Dobila je rakete ‘džavelin’ ili su dobili kosovski Albanci? Ili je možda dobila najnovije pretnje demokratski izabranom legitimnom predstavniku srpskog naroda u Predsedništvu BiH, Miloradu Dodiku”..

profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Miloš Ković​

A šta bi Srbija trebala dobiti dizanjem ruke?
Kako glasi političko opredjeljenje Srbije, da li je za EU ili bi radije prigrlila Rusiju?
Nemoj zaboraviti da se upravo zbog tog pitanja Ukrajini dogodio Majdan.

MgDqYEqO_mini.jpg

Ukrainian Air Force

@KpsZSU
· 2h
Officially
Ukraine did not receive new aircraft from partners! With the assistance of the US Government, @KpsZSU received spare parts and components for the restoration and repair of the fleet of aircraft in the Armed Forces, which will allow to put into service more equipment.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back