Bren
Elita
- Poruka
- 23.754
Može, kao što može da se dogodi slom odbrane u samo par dana.
Apsolutno tačno. Front može da se raspadne za jedan dan i Rusi izbiju na Dnjepar do ponoći.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može, kao što može da se dogodi slom odbrane u samo par dana.
Toliko mali napredak da je nevidljiv na mapi. Rusofili prave euforiju oko nebitnih stvari kad vec nista vece ne mogu da postignu.И шта онда?
Bice te podmornice isto razvaljene kao i ponos ruske mornarice "Moskva"Što se praviš blesav , brod je olupina i kao takav je iskoriščen
Još če se čuti o ovome , kad vidiš predaju jenkijevske podmornice !
I da napomenem da su 2 ruske podmornice tipa jasen na stalnom dežurustvu u blizini obale SAD-A
Tek kad se smenju i kad odmaknu malo od obale isplove na trenutak tek da se jave jenkoma .
Ovi pizzzzde zbog toga i zato ne smeju da zucnu jel su ih ruje pritegle za jaja !
Moja mrznja prema fasizmu je nemerljiva,to si u pravu ali gresis,prepoznajem ga odlicno.......Ustastvo je tvoja ljubav,tvoja demokratija,tvoj zivotni moto....da,to mrzim i ponosim se sa tim.....koliko je mrznje u mom narodu govore gosti koji dodju u Srbiju,koji kazu da ovako gostoprimstvo i ljude nisu videli u zivotu,koji se vracaju svake godine a nemamo more,dolaze zbog ljudi,zbog emocije koju ovde osete...dzaba ti ja objasnjava,......uzivaj u svojoj ustaskoj tvorevini i truli u sramu koji nosite svi vi koji pevate ustasku himnu dok stojite ispod ustaske zastave.Daj bre ne lupetaj covece...Bolestan si od mrznje kao i celokupna omladina, fiksirao si tamo neki fasizam, a ne prepoznajes mrznju u sebi, svojoj okolini, svom narodu...
Tamo ti je raseljavanjr ko dobar dan. Posebno u sovjetsko vreme.Ceceni ce Rusima zaboraviri raseljavanja i progone kad i Srbi Jasenovac, sada je tako kao je i nista se ne moze, ni Ukrajinci nisu ranije ni pomislili na nezavisnost a sad im je do toga stalo, sve se menja.
Могуће дозволу за прелет кинеских авиона преко НАТО земаља, а ту су и преговори о купњи 12 нових Рафала и 12 половних Тајфуна.Ne.. nego se uvjerila da je tzv zapad jedna prevarantska i banditska kombinacija. Dokaz;
Šta je Srbija dobila glasanjem za izbacivanje Rusije iz Saveta UN za ljudska prava? Dobila je rakete ‘džavelin’ ili su dobili kosovski Albanci? Ili je možda dobila najnovije pretnje demokratski izabranom legitimnom predstavniku srpskog naroda u Predsedništvu BiH, Miloradu Dodiku”..
profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Miloš Ković
Šta ti je EU nego 4 rajh ????Kakav fasizam, gde?
To je vec uglavnom uradjeno.bitno je udarati i po pozadini i komunikacijama logistici...
Evo ga ....fake news...radi ko parna masina........bravo care..........20. 4. 22. "Азовстал" у Мариупољу, на који окупатори настављају да јуришају, још увек се држи:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko mali napredak da je nevidljiv na mapi. Rusofili prave euforiju oko nebitnih stvari kad vec nista vece ne mogu da postignu.
Veoma ograničen pogled na stvarnost. Niko ne mrzi zapad, već njihovu politiku. Zato su umetnost, nauka, sport i sve dobro sa zapada veoma dobrodošli. Ali to nema veze sa političarima koji su od II rata radili sve da dođe do ovakvog sukoba.Mi smo najlicemerniji ljudi na svetu, mrzimo zapad iz petnih zila, kao se pravimo da zelim da se pridruzimo EU, a zelimo da nestanu...
Да, истина, али и Србија од 5. октобра до данас није боља. А била је и цела СФРЈ таква са свим републикама.Ispravi...umesto Srbija napisi Hrvatska..pogresio si i nije od 1946 nego oduvek......oduvek je Hrvatska bila prostitutka..prvi Ugarima pa Hitleru a sada Americi...istresu se u nju i odu.......plate po tarifi.......
Jel ubijen neki Rus zato sto je Rus u citavom zapadnom svetu ove godine?
ILi ranjen ili pretucen?
e tako mi trebamo sa ovim nasim natovskim nakotom i svim drugosrbijancimaNajvise je gonjen zato sto se smejao i sprdao nad slikama mrtvih ruskih vojnika i pravio viceve,za to ce nestati sa lica zemlje sto je i zasluzio.
Ако је.....Slabo ko izvestava znaci da je
Prica je vise nego debilna .. Traze opravdanje a ako je jos istiba da je kapaetan klisnuo medu prvim sa broda koji je jos uvek bio u plovnom stanju onda je to jos veca katastrofa
Svi ste vi opcinjeni nasim medijima kroz godine, ka i velika vecina ljudi ovde...Niko nema ovde sopstveno izgradjeno misljenje izvan tog okvira...Veoma ste glupi i prosti,..Ne trebate mi nista reci, znam sve sta mislite... Znam da ste bez trunke sumnje ubedjeni u te gluposti...Vasa percepcija se ne razlikuje od Kurira i drugih... Nije lako postati clanica nato...Nato se ne siri nasilno ni u jednu zemlju, ne reklamira se i nikoga ne tera da postane clanica...U nato ulaze zemlje koje strahulu od suseda, ali pod uslovom da ispunjavaju ostale uslove...Šta ti je EU nego 4 rajh ????
Samo promenili taktiku
Što nije uspelo hitleru oružjem ovi to rade uz pomoć NAT-o pakta , MMMfa i bulumente ostalih organizacija kao sretstva pravne i ekonomske prisile , pored veš vojne od strane Nato pakta
Zar je moguće da pored svih današnjih dostupnih medija duhovni slepci još uvek hode ovom zemljom ????
Pišeš o deci u ukrajinskim školama, gde uče pesmice o klanju Rusa?Daj bre ne lupetaj covece...Bolestan si od mrznje kao i celokupna omladina, fiksirao si tamo neki fasizam, a ne prepoznajes mrznju u sebi, svojoj okolini, svom narodu...
Ima se u Srbiji sto sta promeniti,ne kazem ali nismo jos uvek ni blizu da zastranimo i napravimo istorijske greske kao Hrvati,koji sve pritisak se vrsi na nas,koje ucene,jos smo mi zivi i nedamo se.....Да, истина, али и Србија од 5. октобра до данас није боља. А била је и цела СФРЈ таква са свим републикама.
Постоје унутрашња питања а постоје и спољна питања. А постоје и историјске везе и оно кључно.....питање истине и лажи. За мене је подршка Русији исто што и подршка истини. Не ради се уопште о геополитичкој калкулацији шта ми се више исплати. Ја верујем у политику са моралом.To je tvoj level.
Srbi bi trebali biti za Srbiju, ne za Ruse.
Cisto da naglasimo.
Samo da se prepakuje ovo sto su poceli Rusi a imaju podrsku od dve trecine sveta,lako cemo mi sa nasom fukarom......ostace bez mentora a onda ...po kratkom postupku.e tako mi trebamo sa ovim nasim natovskim nakotom i svim drugosrbijancima