KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.829
Скинуо сам апликацију ТЕЛЕГРАМ за комп али имам проблем. Кад унесем број свог мобилног телефона треба да ми стигне смс-ом код који треба да укуцам али он уопште не стиже. Зна ли неко у чему је грешка ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako stvari stoje, trenutno najvažni uslov da budeš član njemačke vlade je da ti je dida bio oficir u ss trupama!Ивери и кладе. CC
![]()
![]()
![]()
Šta su stekli državnim prevtarom 2014?Dabome krivica je na nacistima. Oni bi da silom ocuvaju ono sto su drzavnim prevratom stekli 2014.
.Ovo im ne treba zaboraviti nikad
Pa i nemci bi se postideli toga
To mora biti naplaćeno u krvi i to višestruko
Sve to ide u more ili vatru !
В Мариуполе ликвидирован боец нацбата «Азов», герой Украины — Станислав Партала, позывной «Метро»
vlast i medije tupadžijo. zabranili opozicione partije. ispirali mozak ukrajincima. formirali nacističke jedinice. pre toga su oligarsi pokrali sve fabrike. i sad ta elita prevaranata i lopova radi što hoće jer su nesmenjivi iznutra.Šta su stekli državnim prevtarom 2014?

Ako Rusi napadnu Poljsku to ce sigirno pratiti prekid diplomatskih odnosa kao minimum, pa sve do nuklearnog rata.
Ako se to desi ja mislim da je to onda direkt oci u oci sukob Amerike i Rusije.
Ili rusocecenima puno crnih vreca.
Па како ствари стоје, Азовцима ће требати доста хеликоптера...
.
Iako voliš fantazirati da 95% Bugara podržava Putina, sutuacija nakon ruske agresije i okupacije se dramatično promijenila.Nasa izdajnicka vlada nezvanicno salje oruzije Ukrajincima preko polskoj granici,ovaj avion ce da sleti u Bugarskoj,nakon toga pravac Poljske.
bolje bi bilo, da ruska armija pokaze malo vise sposobnosti i akcije...da brutalno skrsi naciste i sprovede prezivele na javne radove u nekom gulagu, u sibiru...na silu, mora da ide samo jos veca i brutalnija sila...nema drugog resenja, kakvi crni pregovoriТреба одлучно свима показати да Украјинци су само прст на окудачу .. да су Руси само прст на окидачу
Да Англи гурају опет Германе и Словене у сукоб око сировина
Треба показати целоме свету дубоку суштину овога наводно наци рата
Odlučila je nešta je odlučila slovačka plaća u rubljima ili ne...
Ukro-nacisti su tada stekli ovo što im se događa sada ....Šta su stekli državnim prevtarom 2014?
Ja mislim da ukrajinska vojska i cijeli narod treba biti odlučniji prema okupatoru i da ga treba uništavati na apsolutno svakom milimetru Ukrajinebolje bi bilo, da ruska armija pokaze malo vise sposobnosti i akcije...da brutalno skrsi naciste i sprovede prezivele na javne radove u nekom gulagu, u sibiru...na silu, mora da ide samo jos veca i brutalnija sila...nema drugog resenja, kakvi crni pregovori
.Ili rusocecenima puno crnih vreca![]()
Шта је ово? Самоходни агрегат за струју?...
Britanske konzerve (koje je jos vozala Kraljica kad je bila tinejdzerka...), samo što su stigle...vec kod Rusa:
https://t.me/RVvoenkor/7277?single
...
Kakve gluposti voliš pričatiUkro-nacisti su tada stekli ovo što im se događa sada ....
Nađi na netu operaciju Paperclip i kako je Verner fon Braun od naciste postao naslovno lice Tajmsa!!kojesta.
Naciste je Amerika aktivno trazila i to narocito po Juznoj Americi gde su se i sakrili, ali tamo je bila jako velika imigracija i profasisticke vlade: Argentina Paragvaj itd...
Sansa da Amerika ulovi naciste u J. Americi bila je jednaka hapsenju ratka Mladica medju Kozacima u Sibiru.
Nemoguca misija.
kako da ne. nek samo navale.Ja mislim da ukrajinska vojska i cijeli narod treba biti odlučniji prema okupatoru i da ga treba uništavati na apsolutno svakom milimetru Ukrajine

pre bih rekao, da ukrajinski lopingeri koji vode drzavu, trebaju imati granice u izdaji i lopovluku Ukrajine...to isto vazi i za srpske i hrvatske lopingere, koji vode Srbiju i Hrvatsku,,,da imaju granice u unistavanju sopstvenih drzavaJa mislim da ukrajinska vojska i cijeli narod treba biti odlučniji prema okupatoru i da ga treba uništavati na apsolutno svakom milimetru Ukrajine
Kuća na točkovima i iste tolike veličine, da bi mogao da stane sav komfor (wc, džakuzi, taratana) koji britanski vojnici zahtjevaju da bi krenuli u rat! Nije ni čudo što su od najveće kolonijalne sile svjeta, spali na ovo danas!Шта је ово? Самоходни агрегат за струју?
Компресор за пнеуматску бушилицу?
Pa da pratiš malo, vidio bi da ih uništavaju i prže u oklopima naivnu rusku mladost.kako da ne. nek samo navale.![]()
olakšaće rusima posao. to je idealno za nacionalno čišćenje. znamo iz vlastitog iskustva.
ostaće samo ruskogovoreći žitelji ukrajine i oni ukrajinci koji nisu nacisti.