Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.920
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali trenutno je Rusija ta koja ruši, pali, ubija i pljačka po Ukrajini.pre bih rekao, da ukrajinski lopingeri koji vode drzavu, trebaju imati granice u izdaji i lopovluku Ukrajine...to isto vazi i za srpske i hrvatske lopingere, koji vode Srbiju i Hrvatsku,,,da imaju granice u unistavanju sopstvenih drzava
bilo je više puta pisano koliki će gubici biti ako rat bude kratko trajao (do godinu):Pa da pratiš malo, vidio bi da ih uništavaju i prže u oklopima naivnu rusku mladost.
pola od onoga što je skupio glasova. očekujem da ga sami ukrajinci ubiju. i to bi bilo pravedno.Šta misliš, onako okvirno, koliko Ukrajinaca danas podržava Zelenskog? Više ili manji procenat nego za tako neodgovornu osobu koji je dobio na izborima?
Ruski? Sam je pao, 100%
A ostatak se lepo uklopio u agresore i okupatore tuđe države.Ovaj mastislav se lepo ukopio među Hrvate, muslimanijance i ostale obožavaoce nacizma i zločina.

Da vidim snimak kako neko krade veš mašine. Izvoli.Da, ali trenutno je Rusija ta koja ruši, pali, ubija i pljačka po Ukrajini.
Pa nije valjda da to nisi znao? Vešmašine, su hit.
Evo imaš i hešteg
#russianlooters
Ti i dalje nisi u stanju, kao i ostali tvoji obožavaoci nacizma, da odogovriš (odgovorite) na moje najjednostavnije pitanje od pre više od mesec dana? To je tako jadno i pokazuje koliko niste u pravu.Ruski? Sam je pao, 100%
A ostatak se lepo uklopio u agresore i okupatore tuđe države.
Da je 99ta, podržavali bi NATO![]()
Pobili RuseУкрајинци планирали да сниме јуначки клип, како убијају Русе, а снимили погибију својих и бјежанију.
https://t.me/donezkiy/446
Kako glasi to inteligentno pitanje a da nije "znaju li ti roditelji da si homosleksualac?"Da vidim snimak kako neko krade veš mašine. Izvoli.
Ti i dalje nisi u stanju, kao i ostali tvoji obožavaoci nacizma, da odogovriš (odgovorite) na moje najjednostavnije pitanje od pre više od mesec dana? To je tako jadno i pokazuje koliko niste u pravu.
Jedan manje9. 4. 22. Украјинска "Стугна" у акцији:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Znači tebi je pravedno i pošteno da klekneš pred okupatorom a ne da braniš suverenitet svoje države.pola od onoga što je skupio glasova. očekujem da ga sami ukrajinci ubiju. i to bi bilo pravedno.
Da li zna šta si pustio uopšte
pseća kućica ofarbana sivo maslinasto?Ruski okupator krade i kućice za pse.
I Rammstein Buch DichKo ce da ratuje?U Nemackoj osim djihadista zive jedino pe*eri.

sad jeste. a bilo je još bolje da je na početku prihatio iznimno fer ponudu. i sprečio stradanje i civila i vojnika.Znači tebi je pravedno i pošteno da klekneš pred okupatorom a ne da braniš suverenitet svoje države.