Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukrajinska vlada je objavila da su ruske snage za napad na željezničku stanicu koristile kasetno streljivo.

"Rusi su izveli dva raketna udara na željezničku stanicu u Kramatorsku, gdje se odvijala evakuacija civila. No ruski ratni zločinci nisu samo namjerno gađali tisuće ljudi; koristili su kasetno streljivo", piše vlada na Twitteru.

Potvrdili su da je više od 30 ljudi ubijeno, a više od 100 ih je ozlijeđeno. Objavili su i fotografije koje prikazuju mrtva tijela na tlu ispred postaje.

Ne gađa Rus civile, jel tako
Pošten okupator!

Pa ako žele Moskvu nastanjenu isključivo žoharima, to je dobar put.
Ma gde bi rusi kasetne,
Evo da pitamo brata Tixoglua

Protiv Ukrajine? Da.

Samo, to znači da Rusija nije u stanju da porazi ukrajinsku vojsku.

A takva Rusija nema šta sa NATO da radi ubuduće, već da se pokrije ušima, sakrije iza nuklearnih glava, i da se nada da je ovi neće napasti.

Pa Rusija i ne radi drugačije, naravno da ne bi imala šanse protiv NATO u konvencionalnom sukobu. Krije se iza nuklearnih glava i to joj je dovoljno, makar što se tiče NATO kao organizacije. Prilepci poput Ukrajine su nešto drugo, a tamo Rusi nemaju potrebe bilo šta da dokazuju, samo da neutrališu buduću pretnju. Ako to mogu da postignu rušenjem Ukrajine do temelja, ne vidim problem...

Pa i ne mogu da ih pokupe, pola ih završi pod ruševinama koje posle ne mogu da očiste jer raketiranje ne prestaje. Teško je evidentirati prah i pepeo :whistling:
ma ne govorim o tome nego o citavim telima rusi vec zadnja 3-4 dana postuju njihove groblja gde ima ime i prezime sto znaci ko ne veruje nego ode tamo zapise ime i nazove njegovu familiju da vidi da li rusi lazu ili ne po onome sta sam video ima nekoliko hiljada

Znači službena Srbija glasala za izbacivanje Rusije.
Pa jel to neutralna pozicija, mogla je biti suzdržana :lol:

Predsednik reče sinoć: Srbija je vojno neutralna, nije politički neutralna, a naš strateški cilj je ulazak u EU...

Nešto mi se javlja da će se Vučić po ko zna koji put poshrati na svoje pristalice.

Možda grešim, videćemo, ali lik je genijalan... :hahaha:

Zašto tvoju familiju?

Da, izgleda da će jednako i proći. Ti instruktori su osuđeni za zločine i genocid u Haagu, a Rusi ponavljaju isti taktiku i greške.
Moju hvala Bogu ne. Ja nisam nacista, niti hitlerovac. Ni hrvat ni ukrajinac.
Opšte je poznato da to volite, pa ste tako i u raznim Srebrenicama stavljali žive ljude na spisak.
Možeš jedino svoju majku i sestru da staviš. Jer sam ih, priznajem, ja ubio. Od qrca.

СЈЕДИЊЕНЕ Државе не плаше се руског председника Владимира Путина, али сматрају да је важно избећи нуклеарно ривалство са Русијом - изјавио Лојд Остин у говору у америчком Сенату.

Шеф Пентагона притом је признао:

„Не знам шта Владимир Путин има на уму, као ни многи други људи. Реч страх употребили сте поводом Путина, а ја бих желео да истакнем да је мој кључни задатак да управљам ескалацијом [тензије]. За нас је важно да се побринемо да се не нађемо у ситуацији нуклеарне конкуренције, ако се то може избећи“.

Према Остиновим речима, у руском председнику - са становишта администрације САД, нема ничега чега би се требало плашити.

Остин је такође признао да је неуспешно покушавао да контактира руског министра одбране Сергеја Шојгуа.

Додао је да нико у руском војном врху не подиже слушалицу.

У преводу, Шојгу га не зарезује за суву шљиву!

Protiv Ukrajine? Da.

Samo, to znači da Rusija nije u stanju da porazi ukrajinsku vojsku.

A takva Rusija nema šta sa NATO da radi ubuduće, već da se pokrije ušima, sakrije iza nuklearnih glava, i da se nada da je ovi neće napasti.
sta je onda nato kada je mnogo gore stvari radio nama nato da moli boga da rusi stvarno ne polude pa da ne pocnu ravnati i natovske glavne gradove jet tamo ih nece previse boliti patka za stanovnistvo nekog berlina ili londona sa uzivanjem ce geldati ravnanje tih gradova

Koje sve drzavne rezerve koristi Amerika da ne upadne u nezapamcenu inflaciju i skok cena.....ne kontas ti to....
Koje? Nabroji? Podigli prošle godine osnovnu kamatnu stopu na 2,5%, da su smanjili ludu potrošnju i sa time inflaciju. Ako bi je ostavili na tom nivou, danas bi imao deflaciju u USA. Isto to rade i Rusi, samo im je sada kamatna stopa 20%. Kužiš razliku?
1649412241354.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back