piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.547
Koja su tvoja braća??Normalno. Može mu se. A ti sa svojom braćom kmeči i slini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja su tvoja braća??Normalno. Može mu se. A ti sa svojom braćom kmeči i slini.
To na kraju.Menja pelene Bajdenu.![]()
Hrbin 100%Čakavac, zanimljivo
Znaci ti si Hrvat a rusofiličar
Kontam da si iz Dalmacije, blize Jadranu
Eto dokazao si, ni tu uzrečicu nisi razumio.Ti nisi retko glup. Ti si gusto glup.
Sigurno nisu oni iz Ukrajine. Koji kmeče zarad malo NATO sike.Koja su tvoja braća??
A Ukropi ne znaju da pišu ruski, a i izgleda da imaju isključivo belu boju?Na raketi na ruskom piše "za djecu". Mislim da je ovo osveta boraca DNR. Gadjali su Ukrope koji su se evakuisali. Ipak, riječ je o ratnom zločinu jer su izginuli civili.
kme kme kepec klavijaturista zelenko ide ravno u porazSpecijalne ruske operacije koja nije rat...
Botoksirani kepec ide dalje...
Kramatotsk je nekoliko desetina km daleko od fronta i kontroliše ga ukrajinska vojska. Zašto bi gadjali sami sebe?krematorsk i slavjansk izvori ruskog otpora pod udarom ukra
рве секунде након ракетног удара украјинске војске.
овде нема војске, само железничка станица, жене и деца.
овако се бори украјинска војска.
08.04.2022
Video
Koliko si ti pametan. Nego, kada si toliko pametan, hodaš li na 2 ili na 4 noge?Eto dokazao si, ni tu uzrečicu nisi razumio.![]()
on je zelenko pamperasMenja pelene Bajdenu.![]()
Znaju, ali ne vidim poentu da gadjaju Kramatorsk gdje se nalaze njihove trupe. Da su pogodili željezničku stanicu u Donjecku ili Lugansku, pa da razumijem.A Ukropi ne znaju da pišu ruski?
Ja bi reko jos jedan idiot, al da budemo bar danas pristojni.Hrbin 100%
zasto su bosnjaci po svemu sudeci pobili sopstvene ljude a kontrolisali su markale ?Kramatotsk je nekoliko desetina km daleko od fronta i kontroliše ga ukrajinska vojska. Zašto bi gadjali sami sebe?
Možda nekog ukrajinskog vojnika vara žena pa ju je opičio balističkom raketom.A Ukropi ne znaju da pišu ruski?
Jedan si Ku..c...menjaj ti sesire..dzaba ti je.....Pa sad, dva slamnata šešira imam.![]()
Na tri.Koliko si ti pametan. Nego, kada si toliko pametan, hodaš li na 2 ili na 4 noge?
tko je osuđen za markale u sarajevu...uostalom to je rusko stanovništvo pravoslavno i nije problem nači likove iz galicije ili iz zatvora da ubijaju ljude radi viših ciljeva...Kramatotsk je nekoliko desetina km daleko od fronta i kontroliše ga ukrajinska vojska. Zašto bi gadjali sami sebe?
ne sekiraj se za njegove pristalice,Predsednik reče sinoć: Srbija je vojno neutralna, nije politički neutralna, a naš strateški cilj je ulazak u EU...
Nešto mi se javlja da će se Vučić po ko zna koji put poshrati na svoje pristalice.
Možda grešim, videćemo, ali lik je genijalan...![]()
jeli vidis poentu zasto su bosnjaci po svemu sudeci pobili sopstvene ljude na markalama?Znaju, ali ne vidim poentu da gadjaju Kramatorsk gdje se nalaze njihove trupe. Da su pogodili željezničku stanicu u Donjecku ili Lugansku, pa da razumijem.
Štap koristiš?Na tri.
Mora se, po tome kakav slamnati šešir nosim znaš kakvog sam raspoloženja. Plitki - sve opušteno, duboki - čuvaj se.Jedan si Ku..c...menjaj ti sesire..dzaba ti je.....![]()
Ukropima nije u interesu da se gadja zeljeznica jer njome pokusavaju da dopreme pojacanja u Donbas. Rusi su posljednjih dana redovno saopstavali da gadjaju zeljeznicke stanice i cvorista kako bi zaebali Ukrope. Upravo jutros su kazali da su bombardovali Slavjansk koji je odmah pored Kramatorska. A i ruski telegram kanali su se pohvalili da je ispaljena raketa na Kramatorsk. Medjutim, kad su vidjeli da su izginuli civili, promijenili su pricu.zasto su bosnjaci po svemu sudeci pobili sopstvene ljude a kontrolisali su markale ?