Imas ignore funkciju, koliko ja znam.Na koje dugme se gasis,sere mi se od tvojih prognoza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas ignore funkciju, koliko ja znam.Na koje dugme se gasis,sere mi se od tvojih prognoza
Zasto lazes sa ovim snimcima, ako mislis da su ljudi ovde glupi onda imas problem
O kako si usamljen,pricaces sam sa sobom,bas te zalimImas ignore funkciju, koliko ja znam.
Rat u Moskvi kopnenom invazijom je neretko bila losa avantura nekad ranije, 2500 raketa da pesadija udje u Moskvu je isto tako realno kao i tih 2500 komada na godinu, zima stize, vi se baskarite sa ustekanim raketama a front odlican, bacaj flamingo na liman ondaVidjecemo, rat je tek poceo. Plan je da se proizvodi oko 2500 raketa godisnje. Sasvim dovoljno da se rat dovede u Rusiju pa i u Moskvu. Kako ce to Volodja objasniti ruskoj javnosti, vidjecemo.
Samo ti mene na ignore, i nis se ne sekiraj.O kako si usamljen,pricaces sam sa sobom,bas te zalim
NIje cilj usetati u Moskvu. To ostavljamo nekim ruskim oporbenim grupama nakom kolapsa ruskog gospodarstva.Rat u Moskvi kopnenom invazijom je neretko bila losa avantura nekad ranije, 2500 raketa da pesadija udje u Moskvu je isto tako realno kao i tih 2500 komada na godinu, zima stize, vi se baskarite sa ustekanim raketama a front odlican, bacaj flamingo na liman onda
Znaci nemas plan i taktiku, samo 2500 raketa na Moskvu i pobuna iznutra, odlicna analiza, tako je pao Sajgon bez mukeNIje cilj usetati u Moskvu. To ostavljamo nekim ruskim oporbenim grupama nakom kolapsa ruskog gospodarstva.
Kako nema taktike? Ako to ne upali, rat se nastavlja dalje. Treba prebroditi jos godinu, dvije dok turbo-militarizacija europe krene. Ukrajinci ce onda dobijati sve vise i vise oruzja. I sami vec grade impresivnu vojnu industriju. Dakle militarizacija Eeurope i masivno iscrpljivanje Rusije, vojno, ekonomski, demografski.Znaci nemas plan i taktiku, samo 2500 raketa na Moskvu i pobuna iznutra, odlicna analiza, tako je pao Sajgon bez muke
Није све уништено! Када буду слали поруке куририма и индијанским димним сигналима, онда је закаснели посао урађен. Дотле их само охрабрују да и даље гађају РФ.Ovi kad se ukljucili su tek skontali da je sve unisteno
Pogledajte prilog 1798018
NemogućeНајмање 4 бомбардера Ту-95МС су полетела са ваздухопловне базе Украјинка. Вероватно се премештају у западну Русију. Следећи велики ракетни напад је вероватно вечерас или сутра. Када стигну, биће најмање 7 Ту-95МС у близини Украјине спремних за борбу.
ratovi se nece zaustaviti dok se ne promeni sistem iz hijerarhije u anarhiju!„Izgleda da zaustavljanje 8 ratova nije dovoljno za nagradu za mir!
To nisu planovi Evrope, osim da se naoruzavaju i sire ratnu retoriku, nista od toga, ukrajina ce biti potucena u ljudstvu i to ce biti to, sve ostalo ce biti online raspraveKako nema taktike? Ako to ne upali, rat se nastavlja dalje. Treba prebroditi jos godinu, dvije dok turbo-militarizacija europe krene. Ukrajinci ce onda dobijati sve vise i vise oruzja. I sami vec grade impresivnu vojnu industriju. Dakle militarizacija Eeurope i masivno iscrpljivanje Rusije, vojno, ekonomski, demografski.
Nije sve, ali kad su pokusali etapno da snabdevaju grad smanjenim kapacitetom i tad su ispali blokoviНије све уништено! Када буду слали поруке куририма и индијанским димним сигналима, онда је закаснели посао урађен. Дотле их само охрабрују да и даље гађају РФ.
Pa ni ne prica on, nego mu Grok izdeklamuje on malo edituje, evo ti isto pisuO kako si usamljen,pricaces sam sa sobom,bas te zalim
Naravno da jesu. To je strateski cilj europe da Rusiji slomije zube, da makar u sljedecih 50 godina ne mogu praviti sranja po europi. Ukrajina ce zato dobiti sve sto treba da Ruse porazi.To nisu planovi Evrope, osim da se naoruzavaju i sire ratnu retoriku, nista od toga, ukrajina ce biti potucena u ljudstvu i to ce biti to, sve ostalo ce biti online rasprave
Nis se ti ne sekiraj. Ne treba meni vjestacka inteligencija da bih formulirao par recenica.Pa ni ne prica on, nego mu Grok izdeklamuje on malo edituje, evo ti isto pisu
Pogledajte prilog 1798100
Nis se ti ne sekiraj. Ne treba meni vjestacka inteligencija da bih formulirao par recenica.
To je vjerojatno do tvoje inteligencije.Ne moze tebi ni Bog pomoci da sastavis par recenica a da imaju smisla.
evo stigli benzinaši
To je vjerojatno do tvoje inteligencije.