Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Zasto lazes sa ovim snimcima, ako mislis da su ljudi ovde glupi onda imas problem

Water, Healthcare, and Restoration: The Head of the DPR Explores the Concerns of Residents of Lidiivka​

2 months ago • 1 view
Denis Pushilin, the Head of the DPR, met with residents of the village of Lidiivka in the Kirovsky District of Donetsk to find out what issues were troubling the citizens and to help resolve them. One of the most pressing issues was water supply. The regional leader asked the locals where there was a shortage of water tanks and promised that they would be installed in the near future. He also discussed the measures being taken to stabilize the situation.
#DONBASSISTOGETHER
t.me/PushilinDenis
Screenshot_2025-10-10-11-42-34-809_com.yandex.browser.beta.jpg

Vidjecemo, rat je tek poceo. Plan je da se proizvodi oko 2500 raketa godisnje. Sasvim dovoljno da se rat dovede u Rusiju pa i u Moskvu. Kako ce to Volodja objasniti ruskoj javnosti, vidjecemo.
Rat u Moskvi kopnenom invazijom je neretko bila losa avantura nekad ranije, 2500 raketa da pesadija udje u Moskvu je isto tako realno kao i tih 2500 komada na godinu, zima stize, vi se baskarite sa ustekanim raketama a front odlican, bacaj flamingo na liman onda

Rat u Moskvi kopnenom invazijom je neretko bila losa avantura nekad ranije, 2500 raketa da pesadija udje u Moskvu je isto tako realno kao i tih 2500 komada na godinu, zima stize, vi se baskarite sa ustekanim raketama a front odlican, bacaj flamingo na liman onda
NIje cilj usetati u Moskvu. To ostavljamo nekim ruskim oporbenim grupama nakom kolapsa ruskog gospodarstva.

Znaci nemas plan i taktiku, samo 2500 raketa na Moskvu i pobuna iznutra, odlicna analiza, tako je pao Sajgon bez muke
Kako nema taktike? Ako to ne upali, rat se nastavlja dalje. Treba prebroditi jos godinu, dvije dok turbo-militarizacija europe krene. Ukrajinci ce onda dobijati sve vise i vise oruzja. I sami vec grade impresivnu vojnu industriju. Dakle militarizacija Eeurope i masivno iscrpljivanje Rusije, vojno, ekonomski, demografski.

Најмање 4 бомбардера Ту-95МС су полетела са ваздухопловне базе Украјинка. Вероватно се премештају у западну Русију. Следећи велики ракетни напад је вероватно вечерас или сутра. Када стигну, биће најмање 7 Ту-95МС у близини Украјине спремних за борбу.
Nemoguće

Pa Oriks je sve te bombardere vizuelno potvrdio ❌

26501AF6-95CA-4D9A-8327-98AA140BD629.jpeg.webp

Nije dobio Nobela za mir.

G25BH_HW0AACxLs

„Izgleda da zaustavljanje 8 ratova nije dovoljno za nagradu za mir!
Ponovo ću pokrenuti ove ratove, ako niko ne ceni moj rad!
Ovo će biti najbolji ratovi, ja imam najbolje ratove! Niko ne zna više o ratovima od mene.
Već sam naložio Azerbejdžanu da napadne Albaniju!“

U dilemi sam, na prvi pogled izgleda kao satira, ali Tramp je to

Kako nema taktike? Ako to ne upali, rat se nastavlja dalje. Treba prebroditi jos godinu, dvije dok turbo-militarizacija europe krene. Ukrajinci ce onda dobijati sve vise i vise oruzja. I sami vec grade impresivnu vojnu industriju. Dakle militarizacija Eeurope i masivno iscrpljivanje Rusije, vojno, ekonomski, demografski.
To nisu planovi Evrope, osim da se naoruzavaju i sire ratnu retoriku, nista od toga, ukrajina ce biti potucena u ljudstvu i to ce biti to, sve ostalo ce biti online rasprave

Није све уништено! Када буду слали поруке куририма и индијанским димним сигналима, онда је закаснели посао урађен. Дотле их само охрабрују да и даље гађају РФ.
Nije sve, ali kad su pokusali etapno da snabdevaju grad smanjenim kapacitetom i tad su ispali blokovi

To nisu planovi Evrope, osim da se naoruzavaju i sire ratnu retoriku, nista od toga, ukrajina ce biti potucena u ljudstvu i to ce biti to, sve ostalo ce biti online rasprave
Naravno da jesu. To je strateski cilj europe da Rusiji slomije zube, da makar u sljedecih 50 godina ne mogu praviti sranja po europi. Ukrajina ce zato dobiti sve sto treba da Ruse porazi.

evo stigli benzinaši
:lol:
Јбт главна тема на теми о Украјини је Русија остала без горива.лол
Какав аматеризам код "наших добрих" натофанатика...страшно.
Тачно видиш моменат када се ухвате исте агенде и не пуштају док не попусти агенда.
Јуче гледам статистичке податке за Русију, Русија се "уби" од извоза нафте. :lol:

Back