LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.239
Ruske trupe u okruzenju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd.A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.

Ukrobanditizam.Opet kakiš a ne brišeš dupe. Sporazum o slobodnoj plovidbi su Ukri kršili dovoženjem oružja kao što su kršili svaki drugi sporazum.
Ovo sada je najobičniji terorizam nad civilnom flotom. Zato će Ukrajina nestati.
Još bridi Staljingrad?Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd.![]()
wokeri na aparatima pa izmišljaju
Švabe su ratovale sa Rusima 4 godine u omjerima 1:2 , 1:3 i 1:4 i to tok su im Saveznici ravnali njemački gradove, i to sa pola ind.kapaciteta usmjerenih na Rusiju.A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.
Tramp sa Rusijom i Kinom planira formiranje bloka za obuzdavanje EU Četvrtog Rajha. Šta ćete sad?wokeri na aparatima pa izmišljaju
Švabe su ratovale sa Rusima 4 godine u omjerima 1:2 , 1:3 i 1:4 i to tok su im Saveznici ravnali njemački gradove, i to sa pola ind.kapaciteta usmjerenih na Rusiju.

Ниси чуо причу Меркелове о њеној баби која је имала четири ВЦ-а у кући а ипак се усрала у кухињи кад су упали Руси?Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd.![]()

Treća bitka za Harkov 70000 Nijemaca zaustavilo 560000 Rusa.

A zasto bi isao na liniju fronta?У поређењу за Зеленим, најближа тачка фронту до које је дошао Путин је ПОДМОСКОВЉЕ
Putin gubi u Ukrajini čak i uz pomoć pedofila iz Bijele Kuće koji radi nezapamćeni pritisak na Ukrajinu, a uskoro će se osramotiti u Venezueli. EU im je nedostižni san.Tramp sa Rusijom i Kinom planira formiranje bloka za obuzdavanje EU Četvrtog Rajha. Šta ćete sad?
Pogledajte prilog 1831725
Jazzpiano se klonirao sad smo naj.....Putin gubi u Ukrajini čak i uz pomoć pedofila iz Bijele Kuće koji radi nezapamćeni pritisak na Ukrajinu, a uskoro će se osramotiti u Venezueli. EU im je nedostižni san.
Zašto da žure RusiSovjeti za 3 godine došli od Moskve do Berlina, Rusi za 3 godine ne mogu zauzeti ukrajinska sela ispred svoje granice.![]()
![]()
![]()
Putin gubi jer sporo napredujePutin gubi u Ukrajini čak i uz pomoć pedofila iz Bijele Kuće koji radi nezapamćeni pritisak na Ukrajinu, a uskoro će se osramotiti u Venezueli. EU im je nedostižni san.

Gdje su ih zaustavili, u Berlinu?
Tu si najstrašnije poražen, i ti i tvoj Rajh.
zamisli da povjeruješ u ovo hahhahahahhahaha