Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 10,9%
  • NE

glasova: 41 89,1%

• Ukupno glasova
    46
Ruske trupe u okruzenju

:hahaha: :hahaha:

Screenshot_58.jpg

A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.
Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd. :)

A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.
Švabe su ratovale sa Rusima 4 godine u omjerima 1:2 , 1:3 i 1:4 i to tok su im Saveznici ravnali njemački gradove, i to sa pola ind.kapaciteta usmjerenih na Rusiju.

Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd. :)
Ниси чуо причу Меркелове о њеној баби која је имала четири ВЦ-а у кући а ипак се усрала у кухињи кад су упали Руси?

Tramp sa Rusijom i Kinom planira formiranje bloka za obuzdavanje EU Četvrtog Rajha. Šta ćete sad?
Pogledajte prilog 1831725
Putin gubi u Ukrajini čak i uz pomoć pedofila iz Bijele Kuće koji radi nezapamćeni pritisak na Ukrajinu, a uskoro će se osramotiti u Venezueli. EU im je nedostižni san.

Војни посматрач листа „Билд“, Јулијан Репке, пише о потпуном губитку Северска, истичући брзину његовог заузимања.

„Прилично је шокантно да се украјинска одбрана у Северску срушила у року од неколико дана од инвазије руских трупа на североисточни део града, некада дом за 10.000 људи. Руске трупе су сада заузеле град који их је држао на одстојању на источној периферији 40 месеци“, пише Репке.

Back