Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.381
Zelenski je u kotlu!Презиђент Зелени, Герој Украини!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelenski je u kotlu!Презиђент Зелени, Герој Украини!
![]()
Čekamo da potvrdi Gerasimov, samo da se prestane čuditi kako s ruskih auta pred Putinom trgaju kvake, jer jga, zapeloНа снимку се види 8000 мртвих укропа, каже Телеграм канал Васток Русолажов
Mali firer ptica zlosutnica, gde se fotkao taj grad je sada pod Ruskom kontrolom. Samo nek se fotka
Gluperde naseli na neku slatku pricu ono leba bez motikeШта је то у латиноамеричком бићу што га тера га изгинућу?

Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd.A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.

Ukrobanditizam.Opet kakiš a ne brišeš dupe. Sporazum o slobodnoj plovidbi su Ukri kršili dovoženjem oružja kao što su kršili svaki drugi sporazum.
Ovo sada je najobičniji terorizam nad civilnom flotom. Zato će Ukrajina nestati.
Još bridi Staljingrad?Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd.![]()
wokeri na aparatima pa izmišljaju
Švabe su ratovale sa Rusima 4 godine u omjerima 1:2 , 1:3 i 1:4 i to tok su im Saveznici ravnali njemački gradove, i to sa pola ind.kapaciteta usmjerenih na Rusiju.A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.
Tramp sa Rusijom i Kinom planira formiranje bloka za obuzdavanje EU Četvrtog Rajha. Šta ćete sad?wokeri na aparatima pa izmišljaju
Švabe su ratovale sa Rusima 4 godine u omjerima 1:2 , 1:3 i 1:4 i to tok su im Saveznici ravnali njemački gradove, i to sa pola ind.kapaciteta usmjerenih na Rusiju.

Ниси чуо причу Меркелове о њеној баби која је имала четири ВЦ-а у кући а ипак се усрала у кухињи кад су упали Руси?Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd.![]()

Treća bitka za Harkov 70000 Nijemaca zaustavilo 560000 Rusa.

A zasto bi isao na liniju fronta?У поређењу за Зеленим, најближа тачка фронту до које је дошао Путин је ПОДМОСКОВЉЕ