Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 10,9%
  • NE

glasova: 41 89,1%

• Ukupno glasova
    46
Презиђент Зелени, Герој Украини!
G7-RqB6XsAEXqE-
Zelenski je u kotlu!

A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.
Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd. :)

A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.
Švabe su ratovale sa Rusima 4 godine u omjerima 1:2 , 1:3 i 1:4 i to tok su im Saveznici ravnali njemački gradove, i to sa pola ind.kapaciteta usmjerenih na Rusiju.

Ne znam za ove mladje Nemce ali oni matori koji su ucestvovali u 2. sv. ratu uvek ssu se osecali superiorno prema Rusima bez obzira na pretrpljeni poraz kao desilo se zbog Hitlerovih naopakih odluka jake zime itd. :)
Ниси чуо причу Меркелове о њеној баби која је имала четири ВЦ-а у кући а ипак се усрала у кухињи кад су упали Руси?

Back