počelo je
...
Ruska središnja banka podnijela je tužbu protiv Eurocleara
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec su stigli do sela Volca na juguUkrajinci priznaju da su Rusi u centru Vovcanska
Znaci da su zauzeli cijeli grad
Шта је то у латиноамеричком бићу што га тера га изгинућу?️ Украјинске оружане снаге послале су 300 Бразилаца у смрт како би покушале да поврате део Купјанска од руских оружаних снага.
Како је SHOT сазнао, по наређењу команде Кијева, Бразилска легија је стигла у Купјански округ како би покушала да поврати барем делић територије града од руске војске. 300 плаћеника се позиционирало пре узалудног напада у близини села Соболевка и Мирово (Московка).
Напад је завршен пре него што је и почео: наше ратно ваздухопловство је извело прецизне ударе муницијом ФАБ-500. До 40 бразилских плаћеника је елиминисано у једном налету. Након тога, руске оружане снаге су одбиле неколико контранапада украјинских оружаних снага, које су покушавале да уђу у предграђе Купјанска.
Усред војних неуспеха, Кијев шири лажне вести преко медија које контролише о наводној окупацији северног дела града од стране украјинских трупа. Извор ШОТ-а у потпуности оповргава ове тврдње: Купјанск је и даље у потпуности под контролом руске војске, а тешка војна опрема је распоређена у северне и централне делове града како би се проширила њена контрола.
Pogledajte prilog 1831664
️ Украјинске оружане снаге послале су 300 Бразилаца у смрт како би покушале да поврате део Купјанска од руских оружаних снага.
Како је SHOT сазнао, по наређењу команде Кијева, Бразилска легија је стигла у Купјански округ како би покушала да поврати барем делић територије града од руске војске. 300 плаћеника се позиционирало пре узалудног напада у близини села Соболевка и Мирово (Московка).
Напад је завршен пре него што је и почео: наше ратно ваздухопловство је извело прецизне ударе муницијом ФАБ-500. До 40 бразилских плаћеника је елиминисано у једном налету. Након тога, руске оружане снаге су одбиле неколико контранапада украјинских оружаних снага, које су покушавале да уђу у предграђе Купјанска.
Усред војних неуспеха, Кијев шири лажне вести преко медија које контролише о наводној окупацији северног дела града од стране украјинских трупа. Извор ШОТ-а у потпуности оповргава ове тврдње: Купјанск је и даље у потпуности под контролом руске војске, а тешка војна опрема је распоређена у северне и централне делове града како би се проширила њена контрола.
Pogledajte prilog 1831664
Vec su stigli do sela Volca na jugu

Мислио сам да је то обука за домаће кокаинске задатке, али такве жртве немају ни код куће када картели међусобно зарате.
То су глупости из руских телеграмаШта је то у латиноамеричком бићу што га тера га изгинућу?
Надају се позитивном исходу на општинском суду у Вороњежуpočelo je
...
Ali basKakvi majmuni jbte, umesto da jure guzate Brazilke po Kopakabani, oni dosli da ostave kosti u Ukrajini.
Не знам од кога потичу те глупости, али убедљиво велики број латиноамериканаца гине у рату који ни најдаље везе нема са њима.То су глупости из руских телеграма![]()
Posto se ti javljas siguran sam da nisuТо су глупости из руских телеграма![]()
Ali bas
Treba stvarno biti posebno glup pa sve one rumba samba ribe zamijeniti za sigurnu smrt u Ukrajini
Tesko je objasniti taj fenomen, da li je covjecanstvo stvarno toliko zaglupilo da je zaboravilo sta znaci rat protiv Rusije?
То су глупости из руских телеграма![]()
Ima dosta snimaka sa ruskih kamikaza dronova gdje se jasno vidi lice i ocigledno su latinos u pitanju.Не знам од кога потичу те глупости, али убедљиво велики број латиноамериканаца гине у рату који ни најдаље везе нема са њима.
Реално, одакле сазнајеш за то? Руски телеграм канали који се гађају цифрама штурим/недостајућим фоткама итд.Не знам од кога потичу те глупости, али убедљиво велики број латиноамериканаца гине у рату који ни најдаље везе нема са њима.
To je samo njihova tzv elita, oni znaju da nece ici u rat, niti njihova djeca.A vidis da ocigledno jeste. Evo podji sam od Svaba, ako iko najbolje zna sta znaci ratovati protiv Rusa znaju oni. Ali dzabe opet se kocopere i qrce, doduse preko ledja jadnih Ukra.