Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.830
Госпођа данас из ресторана и јуче двоје ит-оваца у кафићу (млад пар), па чопор неких жена у Кнезу... Да, беже од регрутације, јасно.
Neki beze solo, a neki sa porodicama. Srbija samo usputna stanica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Госпођа данас из ресторана и јуче двоје ит-оваца у кафићу (млад пар), па чопор неких жена у Кнезу... Да, беже од регрутације, јасно.
Vjerojatno zna puno više od mene i tebe.hahahaha, ovaj se dobro uduvao, janša stari pederčić
Eto ti bi zabranio univerzalnu katoličku crkvu a ona propagira kupovinu plina rubljama... To bi posredno i vama srbima moglo pomoći... Možda nas vatikan zamoli da vam pustimo naftu, ali kad čuju kako bi ih vi zabranili onda nas neće moliti...upravo zato sto je katolicka crkva univerzalna i treba biti banovana u ostatku sveta i svedena na samo vatikan jer gde je katolicka crkva tu su genocidi ubistva pedofilija i nacizam a takvim stvarima nema mesta u sadasnjem vremenu tako da moja tvrdnja stoji dok je tvoja glupa do bola

i ovo je kao smesno ? mogao si da stavis bolji meme onaj iz posavine iz koje si pobegao na traktoru

Eh ti ćeš mi o blauburgu, a masti ti se krf, samo problem je što vas ni grci ne zarezuju...ima videa koliko hoces i slika izgleda da je ukrajincima mlada devojka sa urezanim kukastim krstom na ledjima u mariupulju bila strah i trepet pa su je morali muciti dok nije umrla ali oni su kao i vi usrase zato je blajburg i denacifikacija jedino resenje sa vama
brt, ne zna taj gde je levo a gde desnoVjerojatno zna puno više od mene i tebe.
Srbi, gdje krijete ovakve ljude, zašto uvijek gurate stoku u prve redove?
jesi sacuvao didinu haljinicu sa blajburga? ili je ostala za svaki slucaj u austriji ali ipak austrijanci su vas sutnuli nogom u dupe i nema vise misa na blajburgu ne zele da ih se poistovecuje sa luzerskim usraskim nacistickim hrvatskim pobeguljama koji su sve svetske ratove izgubiliEh ti ćeš mi o blauburgu, a masti ti se krf, samo problem je što vas ni grci ne zarezuju...

THIS IS IT "BRICS member countries will be at the heart of the new world order." Deputy FM RyabkovRusko tržište +4.3% Nemačko -1.6%![]()
Na šta si tačno mislio?Srbi, gdje krijete ovakve ljude, zašto uvijek gurate stoku u prve redove?
Vatikan
Banka Vatikana je platila uvoz gasa u rubljama. Zamenjeno 10 miliona evra u rublje od ruske centralne banke.![]()
Na šta si tačno mislio?
bježe rusi k vama da ih kepec ne bi mobilizirao... a ništa vi ih hvatajte i vraćajte kepecuБеоград је пун Руса у последње време.
Буквално, свуда се наилази на њих.
Јуче у кафићу, данас у ресторану, на улицама...
ratab celanje hehe celanje je cekanje ovi su jos gori od srpskih novina

Ispustili beli dim!!Vatikan
Banka Vatikana je platila uvoz gasa u rubljama. Zamenjeno 10 miliona evra u rublje od ruske centralne banke.![]()

ima videa koliko hoces i slika izgleda da je ukrajincima mlada devojka sa urezanim kukastim krstom na ledjima u mariupulju bila strah i trepet pa su je morali muciti dok nije umrla ali oni su kao i vi usrase zato je blajburg i denacifikacija jedino resenje sa vama
ovo se zove totalni ekonomski kolaps zapadaTHIS IS IT "BRICS member countries will be at the heart of the new world order." Deputy FM Ryabkov
ma jašta ruske putovnice su danas iznimno popularne u svijetu... moš s njima kud god te volja... al u kcuНе. Објаснио је агент за некретнине да су то углавном Руси из ИТ сектора које су поотпуштали сад по западу па су се стационирали тренутно овде.
Вероватно им је Србија само пролазна станица.
Dobar plan....nego zar to nije isti plan od prije trideset dana kad su Tixi i Watchman vrištali o kotliću i kuhanju nacista?