HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.761
А који беше твој претходни ник?Ajmo, logouth i novi nickovi, ja bih omro od stida na vašem mjestu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А који беше твој претходни ник?Ajmo, logouth i novi nickovi, ja bih omro od stida na vašem mjestu.
Čovjek jedva da izlazi iza kruga svoje palače gdje je okružen gardom.
Stara snimka jer ovaj sijedi leži ranjen u bolnici već nekoliko dana.
kakav ugovor postoji ? Postoji li ugovor da mozes protiv pravno da mi zadrzis 600 milijardi dolara deviznih rezervi.Ozbiljno? Nema ništa od toga. Postoji ugovor i on je jasan, Euro ili USD. Ako se Rusima isplati plaćat odštete neka izvole raskinut ugovore. Mi trljamo ruke.
Povraća mi se što mi financiramo rat u Ukrajini.
Ovo je prvi, zašto pitaš?А који беше твој претходни ник?
Jel stvarnoЧак шта више, доставио црне џакове нпр. у Мариуполь прекуче.
![]()
pa oni su jedno i isto na ovom forumuPusti tviter bojnu.Sta kaze ustaska bojna na forumu?
Стварно, враћа се по још
Pa jašta, sve je tako kako ti kažeš, kad bi Rusi raskinuli ugovor ne bi bilo dovoljno onih 600 milijardi za plaćanje penala, ali vjeruj mi.kakav ugovor postoji ? Postoji li ugovor da mozes protiv pravno da mi zadrzis 600 milijardi dolara deviznih rezervi.
1.Uskratio si mi pristup mojim devizama,prekrsio si dogovor
2.Moja iznundjena reakcija na tvoju nije ne dam ti gas,nego dobijas iste kolicine gasa samo ga placas u rubljama.
Inace za tvoju info, kod Nemaca je danas objavljen tekst da brojne firme mogu da se suoce sa tuzbama zbog raskida ugovora sa ruskim firmama.Sankcije Rusiji su jednostrane, i svaka firma koja jednostrano raskine ugovor sa ruskom a ta nije u direktnoj vezi sa Putinom i njemu bliskim iz okruzenja, rizikuje tuzbu koju ce popusiti.Toliko o pravu pravnice
mozes staviti ali isto tako budi spreman da vidis gomilu nacista medju njima i dobar deo hrvata kako su pobacani kao djubre na hrpu tako se to desi kada silujes ubijas pljackas a onda te rusi denacifikujuako ste voljni pogledati mogu vam staviti... nije baš gledljivo, ali pouka je ne dolazi u ukrajinu rušiti ubijati, pljačkati i silovati jer ako te ulove imat ćeš za stopu i po kraću nogu...
E o ovom sam ti pisao.
Možeš sad da pokušavaš ali ne vredi, pokazao si da pojma nemaš.Kad ti napišeš za nešto da je imaginarno onda je 100% suprotno od toga.
a ti si prepun mudrosti i znanja, o sveznajući
pa ti je potrebna krsta da ispoljiš svoju superiornost nad nama vevericama
ajde bre beži tamo i udri se tastaturom po lobanji
Koja budala![]()
To nisu vojnici, već ratni zločinci. Onog trenutka kad su izveli zločine, prestali su da budu vojnici. I tako treba prema njima da se ophode.da mislim na video gdje ukrajinski vojnici tretiraju ruske ratne zločince...
covek ima znanje,spakovao je u 0,5m x 0,5m
Ne da mi se po stošezdesetdeveti put postavljati dokaze da nisi u pravu.Možeš sad da pokušavaš ali ne vredi, pokazao si da pojma nemaš.
sta novi nick ,kada si ispao EU glupan jer pises o stvarima koje na sudu rusi pripravnik ?Pa jašta, sve je tako kako ti kažeš, kad bi Rusi raskinuli ugovor ne bi bilo dovoljno onih 600 milijardi za plaćanje penala, ali vjeruj mi.
Ajmo, novi nick.
I obrnutoКад читаш Хрвате овде- постане ти савршено јасно зашто Срби подржавају Русе, а не жале Украјину...![]()
O ebote pa o tom pričam ruski vojnici kad su počinili ratne zločine prema ukrajinskim civilima prestali su biti vojnici i ukrajinski vojnici te ruske ratne zločince i tretiraju u skladu sa tom činjenicom...To nisu vojnici, već ratni zločinci. Onog trenutka kad su izveli zločine, prestali su da budu vojnici. I tako treba prema njima da se ophode.