Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zvaničnik vojniku koji je izgubio nogu: Nadam se da ćeš uskoro stati na noge​

Ruske državne televizije prikazale su ceremoniju odlikovanja "veterana specijalne operacije", kako se u Rusiji mora nazivati invazija u Ukrajini.
Zamenik ruskog ministra odbrane Yunus-Bek Evkurov jednom vojniku koji je izgubio nogu za vreme invazije dao je medalju i rekao mu:
"Nadam se da ćeš uskoro stati na noge."
https://www.021.rs/story/Zivot/Maga...ogu-Nadam-se-da-ces-uskoro-stati-na-noge.html

Šta reći na ovako nešto?

Sve vojvodjanske separatiste treba poslati u Sibir.

Због кризе у Украјини произвођач скупих играчака
смањује производњу за 20% већ у следећем кварталу:

Apple to cut iPhone, AirPods output - Nikkei​

March 28 (Reuters) - Apple Inc (AAPL.O) is planning to cut the output of its iPhone and AirPods devices as the Ukraine crisis and looming inflation start to weigh on demand for consumer electronics, the Nikkei reported on Monday, citing sources.

https://www.reuters.com/technology/apple-cut-iphone-airpods-output-nikkei-2022-03-28/

Нема везе, нову гомилу сиротиње
подмириће Кинези својим играчкама
(ако им неки идиоти не лупе санкције).
Sve sta ste nabrojali pravi se upravo u Kini, tako da tu nema sankcija.

Onaj ko podržava Ukrajince je nacista i hitlerovac. NE znam šta ti nije jasno.
U suštini logično mi je da ti nije jasno. Ali zamisli da si ti pametan.... I pošalji onim tvojim nacistima pelene. Trebaće im, us.rali se u Mariopolju.
Ко подржава Русе је пропалитет у животу, моја импресија из познавања таквих.

Nema "Sina tisućljetnje kulture" ovde ?

On je pisao kako mu je rođak gore (artiljerac inače), na poslovima ubijanja dece i civila Dombasa ?

Jel još ispaljuje granate po Donjecku ili ga već jedu ukrajinski crvi ?

Ne znam, ja ne poznajem nikoga ko je otišao u Ukrajinu, ja mislim da narodu od 40 milijuna ljudi ne treba deset Hrvata dragovoljaca, ne igra nikakvu ulogu...

Zvaničnik vojniku koji je izgubio nogu: Nadam se da ćeš uskoro stati na noge​

Ruske državne televizije prikazale su ceremoniju odlikovanja "veterana specijalne operacije", kako se u Rusiji mora nazivati invazija u Ukrajini.
Zamenik ruskog ministra odbrane Yunus-Bek Evkurov jednom vojniku koji je izgubio nogu za vreme invazije dao je medalju i rekao mu:
"Nadam se da ćeš uskoro stati na noge."
https://www.021.rs/story/Zivot/Maga...ogu-Nadam-se-da-ces-uskoro-stati-na-noge.html

Šta reći na ovako nešto?
Šta reć kad izraz lica sve govori.
Ali medalja je tu.
Medalja za šta točno? Zarađenu gangrenu?

Prilozi

• IMG_20220327_201654.jpg
    IMG_20220327_201654.jpg
    56,9 KB · Pregleda: 7
Vase misljenje da nezavisnost u praksi ne postoji, ovim ste ojasnili svoj stav ali ne misle svi tako, ako bi ovo sto se desava islo u prilog ruskom narodu mozda bih se slozio sa Vama ali taj narod ce platiti Putinove pogresne odluke i vec pati zajedno sa Ukrajincima.
Potpuna ne postoji, nemaju je ni najveci, o malim da ne govorim.
Narod ce platiti svakako, samo ova cijena je daleko manja od one koju bi platili od instaliranih Nato aparata u Ukrajini.

Narkomani u njihovoj bolesnoj vojsci. Koje su žgoljavci iz Somalije, u papučama i bermudama, sa 40 godina starim AK-47, ponizili i popišane ih vratili. Neke doduše su malo vukli kolima po putu. Šta ćeš, nisu hteli da odu sami.
Ко подржава Русе је пропалитет у животу, моја импресија из познавања таквих.
Ko podržava Ukrajince je isto hitlerovsko kopile. Kao i sami Ukrajinci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back