- Poruka
- 372
Jadan covjek, strado ni kriv ni duzan. Ti zli Rusi ubijaju posten narod po svijetu.hahahaha ukro wannabe nacisti
ovakav bi po rasnom zakonu 3. reicha bio odbačen kao apsolutni škart
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadan covjek, strado ni kriv ni duzan. Ti zli Rusi ubijaju posten narod po svijetu.hahahaha ukro wannabe nacisti
ovakav bi po rasnom zakonu 3. reicha bio odbačen kao apsolutni škart
Nemaš koridora za izlazak.Prodati ljude da ti umro bez ikakve potrebe kad je grad vec pao i pita je je dana ili sedmice kad ce pasti, umesto da se povuku kroz koridore na sigurnu teritoriju i da nastave borbu.
Jeste, eno ga viri paradajz iza coska.Ovaj tržni centar je bio glavno skladište voća i povrća.
I ja 95. branio teritoriju države, i šta ćemo sad?
I Ukrajinci danas brane teritoriju države...
Ako postoji pravedan način da se Putina likvidira, onda je trovanje sigurno na broju 1.Upis po 4. put.
Ako je za ovo saznao Mondo onda ok.
ŠOK INFORMACIJE RUSKIH OBAVEŠTAJACA! Hoće da OTRUJU Putina i na njegovo mesto postave ovog čoveka, evo ko je skovao plan https://mondo.rs/Info/Svet/a1612060/Trovanje-Putina.html
I ja 95. branio teritoriju države, i šta ćemo sad?
I Ukrajinci danas brane teritoriju države...
Ako postoji pravedan način da se Putina likvidira, onda je trovanje sigurno na broju 1.
poginuli na licu mesta ili su ih doneli ovde?
Резултат руског високопрецизног оружја које гађа само војне циљеве.
Vjerojatno ne, šta misliš zašto sjedi za 10 metarskim stolom?Авнојевске границе !
Што волите сви Коминтерну када су комунистичке границе у питању...
Нема шансе !
da li to samo madjarske i italije nema na spisku,Oružje za Ukrajinu - koje članice EU i NATO su do sada slale naoružanje Ukrajini i šta je sve isporučeno
https://www.euronews.rs/svet/fokus/...&utm_campaign=push-date-2022-03-20-news-41590
Nemaš koridora za izlazak.
Imaš samo laženo rusko obećanje da ih neće pobiti ako se predaju, a hoće.
Pa mi reci da li je bolje zaginuti i pritom povesti sa sobom X neprijateljskih vojnika, ili da te upucaju u potiljak dok imaš zavezane ruke?
Ovi u Mariupolju su odabrali ovo prvo.
Doneli su ubijene ukrajinske vojnike, preobukli ih u civilnu odjeću, sve to da optuže Ruse da ubijaju civilepoginuli na licu mesta ili su ih doneli ovde?
Znači istina je ono što je Zaharova pričala, da se povlače i da su pobijedili Zapad bez ispaljenog metka?Коридор постоји ,руска реч није лажна .Једно што је лажно јесте окупациона влада у Кијева која ће , сасвим сам сигурна , извршити жртвовање својих људи .То је ејдино што им треба у овом моменту .
Жртвовање људи је једна ставка која недостаје кијевској окупационој влади да би се званично представила свету , свету у ком се гаси Америчка доминација , као жртва .
Нису одабрали ни једно ни друго, надају се до задњег момента неком споразуму који ће да им спаси бедне животе.Nemaš koridora za izlazak.
Imaš samo laženo rusko obećanje da ih neće pobiti ako se predaju, a hoće.
Pa mi reci da li je bolje zaginuti i pritom povesti sa sobom X neprijateljskih vojnika, ili da te upucaju u potiljak dok imaš zavezane ruke?
Ovi u Mariupolju su odabrali ovo prvo.
Ја могу да разумем да су неке западне државе уложиле брдо паре у Украјини и да им није мило гледати како се све руши као кула од карата.
Уложили су и Руси.То и јесте трагедија Украјине, када би све сабрали Украјина је само сисала новац и од запада и од истока, сада су бахати превише, зато и јесте дошло до овога.
Не знам шта бих ти рекао.Ја разумијем да вас бомбардују сваки дан са информацијама како је Путин нови Хитлер међутим то су глупости.
Само поређење Русије са Њемачком из тог времена вређа интелигенцију.Да ли ти уопште имаш представу како изгледа Руска Федерација?
Да има ко зна колико федералних субјеката, чини ми се преко 80 , три федерална града и преко 20 република, колико само аутономних области.
Таква држава почива на високом степену аутономије и свако поређење са нацистима и фашистима,а при томе нема мјеста у Русији које нема антифашички споменик гдје су дали преко 20 милиона жртава да се таква идеологија угаси, је крајње тупаво чак и за просјечног становника ЕУ.
Толико непозанавање чињеница можемо очекивати од просјечног становника САД али од ЕУ је крајње поразно док са исте стране увози арапе, шта треба да сада подржавамо како прогањају руске студенте,спортисте и милионере по ЕУ.Лудило мозга.Да ли ти примјетио некада било када да је неко страдао у Москви зати што је са запада?Па Русија је препуна западног капитала, отворена држава али је мораш поштовати као што поштујеш интересе САД,Француске или Њемачке када уђеш у ту државу.Не видим проблем.Нису вам сметали силни ратови које је покренуо НАТО пакт а сада глумите лудило и просипате јефтину патетику.За чији рачун?
Svejedno, važno je samo to da likvidiraju što više okupatora.Нису одабрали ни једно ни друго, надају се до задњег момента неком споразуму који ће да им спаси бедне животе.
Тешко је рећи шта нас чека после.Како и када ће се запад и Русија под наводнике "мирити" након овога?
Моја претпоставка не тако брзо или не чак за живота Путина.Преживјеће економски и једни и други и трећи са стране неутрални.
Једини сигурни још увјек живи мртвац је овдје Украјина.
Mislis efektivne grupe u obrucu.?Meni ovo zrtvovanje Mariupolja od strane vlasti u Kijevu nije jasno
Да је прпа не би ни примао никог.Vjerojatno ne, šta misliš zašto sjedi za 10 metarskim stolom?
Prpa.
Vjerojatno ne, šta misliš zašto sjedi za 10 metarskim stolom?
Prpa.
Свеједно је теби, њима сигурно није.Svejedno, važno je samo to da likvidiraju što više okupatora.
dobar ti odgovor...u stilu advokataDoneli su ubijene ukrajinske vojnike, preobukli ih u civilnu odjeću, sve to da optuže Ruse da ubijaju civile
Nacisti su to