Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snap1.jpg
Bez brige, ima u Poljskoj i rusa i čečena koji će ga preodgojiti.

A reci mi jel' ti smeta kad Tiksi poskakujući uzvikuje "moj predsednik Putin".... pošto je meni suludo da se neko ko je navodno Srbin izjašnjava kao Rus, isto kao što bi mi smetalo "moj predsednik Xi Jinping" ili "moj predsednik Bajden".

Takav govor je direktna izdaja Srbije. Međutim, ovde je nekako sve selektivno, kad izdaješ Srbiju i nacionalne interese, prihvata se ako se izjasniš za stranu koja se tebi dopada.

Ono što ja kažem - Srbija nije ni Rusija, ni Amerika.
Kada rasprodaš sve firme i fabrike onda moraš na gazprom pumpi da kažeš moj predsednik putin, u nemačkoj banci moj predsednik hitler, u fabrici za motanje kablova moj predsednik ksidžipink i da paziš na naglasak.

Vučić je tipična marioneta zapada profašistički orijentisan da uništi zemlju i po nalogu izazove etničke sukobe kada to treba gospodarima sa zapada.

Чуј води фашистичку политику.Како, па није Русија покренула рат у Украјини 2014 године.Укључила се активно након 8 година мрцварења.
Излизали сте термин фашизам као што је и геноцид постао излизана флоскула.

Углавном јако је чудно да ћутите када вам неко спомене историјске чињенице али зато је Русија агресор а Путин нови Хитлер.Свако мало имамо неке интервенције негдје у свијету али ја само чујем кукњаву када Русија реагује (примјер Сирије и Украјина).Зар то није малкице лицемјерно?:think:

Pogledajte prilog 1123693

Pa to je vjerojatno i do nekog europskog lokalpatriotizma, ono, europske države su nam nekako bliskije od nekih afričkih ili azijskih, čisto zbog blizine i susjedstva... Rusija je gazila Afganistan pa se nitko baš nije uzbuđivao oko toga, gazila je Čečeniju, gazila Gruziju, gazila Siriju, sad gazi Ukrajinu, ono, nije baš da ništa ne rade, ali sad se osilili baš pravo, pa prijete cijeloj Europi :per:

Inače, ja sam čak mišljenja da je Srbija izbjegla otvorenu kopnenu invaziju od strane NATO pakta samo zato jer je europska država, pa nekako nije bilo zgodno sad raditi tako nešto u Europi, da je Srbija kojim slučajem u Africi ili na Bliskom istoku, bila bi vjerojatno sravnjena sa zemljom u kopnenoj vojnoj intervenciji...

A ne znam, meni žao ljudi, ginu i jedni i drugi, i 'oslobodioci' i 'oslobođeni', nema tu logike nikakve, tu je u pitanju čisti grabež za teritorijem, Putleru se hoće Velika Rusija, to ti je :roll:

Problem sa Rusijom je što je ona velika kako god okreneš...i onda od nje ne možeš očekivati da se ponaša kao mala...

Nisu oni Srbija, koja nikad i nije bila velika, a i neće...

Problem sa Rusijom je što je ona velika kako god okreneš...i onda od nje ne možeš očekivati da se ponaša kao mala...

Nisu oni Srbija, koja nikad i nije bila velika, a i neće...

Pa da, ali onda to treba i priznati, a ne se folirati kao 'borba protiv ukrofašizma', 'zaštita manjina', 'biolabaratorije' i slične floskule, ono, treba reći Rusija je imperijalna sila i tako se i ponaša... :roll:

Kada rasprodaš sve firme i fabrike onda moraš na gazprom pumpi da kažeš moj predsednik putin, u nemačkoj banci moj predsednik hitler, u fabrici za motanje kablova moj predsednik ksidžipink i da paziš na naglasak.
Naravno da ne moraš.

U svakoj državi, pa i u Americi i u Rusiji - postoje internacionalne kompanije čiji je vlasnik neki stranac. To nije opravdanje za izdaju i podaničko ponašanje.

Pa normalno, branio granice koje je Hrvat nacrtao, nego šta ću, braniti srpske granice?

Kad je pozitivno po tebe, onda ih je crtao Hrvat. Kad pričaš o navodnim zločinima nad Hrvatima, onda su ih počinili komunisti. Biće da tvoj mozgić još nije odlučio šta mu je bitnije.

Pa Rusiju nitko nije napao, ona napada susjede, a poslije će im valjda oprostiti što ih je napala :hahaha:

Nema potrebe, neće biti ničega čemu će morati da oprašta :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back