psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.357
Марио Станишић? Станиша је тако често име код Хрвата још од стољећа седмог.Odgovor ultimatumu o predaji grada heroja Mariupolja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Марио Станишић? Станиша је тако често име код Хрвата још од стољећа седмог.Odgovor ultimatumu o predaji grada heroja Mariupolja
A reci mi jel' ti smeta kad Tiksi poskakujući uzvikuje "moj predsednik Putin".... pošto je meni suludo da se neko ko je navodno Srbin izjašnjava kao Rus, isto kao što bi mi smetalo "moj predsednik Xi Jinping" ili "moj predsednik Bajden".Не може један Словак или Хрват са држављанством Србије имати
исти однос према историји и држави коју није стварао и чији преци
нису крвавили за слободу исте као Србин.
Originalno.
![]()
Hebi ga, manje trpanja municije po civilnim objektima, mada dešava se i da poneki koji leže zapale pljugu!
Резултат руског високопрецизног оружја које гађа само војне циљеве.
Opet tviter NVO babetino? Jel ima na tom tviteru neko oslobođenje? Grada, elektrane? To ćete kasnije, kada tetki lek odnosete.
Kako ste zahebani. Kako ste tako "hrabri" izgubili skoro pola zemlje za 3 nedelje.
Јок, против Црвених Кмера се боре."hitlerovci"
Jer protiv koga bi se Rus borio nego protiv hitlerovca
Koja sirotinja.Treba ih Ukrajinski narod nahraniti.
Ne znam za to , al sam video da je na sedište LSV u centru okačio ukro zastavu .Rekao ti Čanak da bi bilo bolje da su u plastičnim kesama dolazili svi, mladi, stari, ženski i muški?
Ovaj tržni centar je bio glavno skladište voća i povrća.Кијев: последице синоћњег удара КР "Калибр". Тешка оштећења на околним објектима настала услед допунске експлозије великог складишта са наоружањем и муницијом које је прецизним ударом активирала руска ракета.
Bice vam jasno, polako.Meni ovo zrtvovanje Mariupolja od strane vlasti u Kijevu nije jasno
Србија је издана 1945-е, додатно су је издали 1948-е, силовали су је 1974-е,A reci mi jel' ti smeta kad Tiksi poskakujući uzvikuje "moj predsednik Putin".... pošto je meni suludo da se neko ko je navodno Srbin izjašnjava kao Rus, isto kao što bi mi smetalo "moj predsednik Xi Jinping" ili "moj predsednik Bajden".
Takav govor je direktna izdaja Srbije. Međutim, ovde je nekako sve selektivno, kad izdaješ Srbiju i nacionalne interese, prihvata se ako se izjasniš za stranu koja se tebi dopada.
Ono što ja kažem - Srbija nije ni Rusija, ni Amerika.
Kako nije?Meni ovo zrtvovanje Mariupolja od strane vlasti u Kijevu nije jasno
Huti su bombardovali postrojenja Aramca zadnja 24h
Nevjerovatna zarada saudijskog naftnog diva
0
BY BIZNISINFO ON 21/03/2022KOMPANIJE
Naftni div iz Saudijske Arabije Aramco izvijestio je u nedjelju da je zabilježio više nego udvostručenje neto dobiti na godišnjem niovu na 110 milijardi dolara.
Neto dobit, odnosno čista zarada Aramca u 2021. porastala je za 124 posto na 110 milijardi dolara u 2021., u usporedbi s 49 milijardi dolara u 2020.
https://www.biznisinfo.ba/nevjerovatna-zarada-saudijskog-naftnog-diva/
Nekom rat nekom brat
I rvatska je zvala švabe, nije puno pomoglo.A Ukrajina je zvala Ameriku. Sad ti razmisli zasto...
Па, ако падне онда ће ваљда да уведу санкције Русији.Meni ovo zrtvovanje Mariupolja od strane vlasti u Kijevu nije jasno
Шта мислиш зашто Путин мало мало спомиње КиМ?Сила Бога не моли.Тражи оправдање.
Има разлика, Русија је тада протестовала, повлачила дипломате, слала добровољце, свађала се у УН и то је то.
А ови уводе санкције , хистерично галаме и озбиљно војно помажу Украјинце.Међутим суштински да то је то.
Стим да Руси ратују за своје интересе и руски народ у Украјини као и за проруске Украјинце.Накупиће они тако укупно бар 20-25 милиона лојалних Украјинаца са Кримокм и Донбасом, 10 милиона је већ напустило Украјину са тенденцијом на 15 милиона.Дакле сломиће их само је питање времена.
hahahaha ukro wannabe nacisti