- Poruka
- 65.494
Jel Putin tvoj predsednik isto, pa se vređaš?Не брабоњај, проваљен си!
Ne znam, ja nemam neke simpatije prema Srbima kojima su razni Putini i Klintoni "moj predsednik".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Putin tvoj predsednik isto, pa se vređaš?Не брабоњај, проваљен си!
Kako nije...ko instalise nuklearne rakete oko Rusije?Ukrajinci su samo kolateralna steta.Pa Rusiju nitko nije napao, ona napada susjede, a poslije će im valjda oprostiti što ih je napala![]()
Pa da, ali onda to treba i priznati, a ne se folirati kao 'borba protiv ukrofašizma', 'zaštita manjina', 'biolabaratorije' i slične floskule, ono, treba reći Rusija je imperijalna sila i tako se i ponaša...![]()
Glavno da je tvoj odlučio...
1. jok nema ga...malo su samo palili ljude, bila zima pa kazu da nam se ogreju braca rusi. amerika je finasirala dolazak adolfa na vlast, tako da ti je moj savet da se ne prosipas bas mnogo oko istorije ww2.Ne postoji nikakav nacizam vredan pomena u Ukrajini, a pogotovo ne u Americi bez koje možda ne bismo ni pobedili naciste u II sv. ratu. Amerika je najveći borac protiv nacizma u istoriji čovečanstva.
Stalno zamenjuješ teze jer ti je Kremlj isprao mozak.
Jel Putin tvoj predsednik isto, pa se vređaš?
Ne znam, ja nemam neke simpatije prema Srbima kojima su razni Putini i Klintoni "moj predsednik".
Jbga, ne igra se tako igra...kad je ijedna imperijalna sila priznala da je to što radi zarad imperije?
Ranije su imperije nastajale da drugima uteraš "civilizaciju"...ova poslednja važeća imperija je uvodila "demokratiju i ljudska prava"...ne znam šta će Kinezi da smisle, komunizam je ipak malo demode...![]()
Pa da, okupator će poravnati grad sa zemljom, poubijati mnogo civila i na kraju likvidirati ponekog vojnika koji ne naivan da se preda.U stvari artiljerija će da ih samelje. Ako pokušaju neki proboj u očaju, čečeni će da ih pokolju.
Pa da, okupator će poravnati grad sa zemljom, poubijati mnogo civila i na kraju likvidirati ponekog vojnika koji ne naivan da se preda.
I nakon toga Mariupolj Ukrajincima postaje simbol i mit, i ne samo Ukrajincima. Otprilike ono što Hrvatima predstavlja Vukovar.
Први дан су им спалили инструкторе и обавештајце у Мариупољу.Pa šta ne udari onda Rus direktno na čemerikanca? Ne usudi se?
Moguće, samo što rusi nisu srbi, malo su ozbiljniji igrači.Pa da, okupator će poravnati grad sa zemljom, poubijati mnogo civila i na kraju likvidirati ponekog vojnika koji ne naivan da se preda.
I nakon toga Mariupolj Ukrajincima postaje simbol i mit, i ne samo Ukrajincima. Otprilike ono što Hrvatima predstavlja Vukovar.
Ne znam, znam da okupator tamo gine.Под условом да их пусте да им се приближе с експлозивом. Шта мислиш колико је то вероватно?
Ti bi docekao neprijatelja sa tastaturom u ruci i bombonjeromkakav si Nedic jbt
1. ti Banderaši u Ukrajini su ekvivalent Dražinih i Nedićevih pristalica u Srbiji. Gomila balavih idiota koje niko nikada nije uzimao za ozbiljno. Drugo, oni se danas ne bore protiv Jevreja i cigana, nego protiv ruskog okupatora, tako da se može reći da ih je Putin lično proizveo a sad hoće kobajagi da ih potamani.1. jok nema ga...malo su samo palili ljude, bila zima pa kazu da nam se ogreju braca rusi. amerika je finasirala dolazak adolfa na vlast, tako da ti je moj savet da se ne prosipas bas mnogo oko istorije ww2.
2. kako mu je isprao mozak kad nijedan ruski medij nije dostupan u srbiji?
Укрима мит, Русима Мариупољ.Pa da, okupator će poravnati grad sa zemljom, poubijati mnogo civila i na kraju likvidirati ponekog vojnika koji ne naivan da se preda.
Знаш неког окупатора који не гине?Ne znam, znam da okupator tamo gine.
Pa normalno, branio granice koje je Hrvat nacrtao, nego šta ću, braniti srpske granice?
Da, da, autonomija je u drzavama poput Hrvatske...Poglavico, polako ali sigurno padas na razinu tvojih zemljaka ovde...sto me nije bas iznenadilo, da budem iskren...To da je nešto u Rusiji autonomno to okači mačku o rep, ne može si takva država priuštiti nikakvu autonomnost, to je nemoguće...
Što se tiče fašizma u Rusiji, uopće nije bitno koliko oni spomenika antifašizmu imaju, i koliko ih je poginulo u borbi protiv fašizma, nisu oni sad cijepljeni od fašizma zato što su se prije 70 godina borili protiv fašizma, ako vodiš fašističku politiku onda si fašist, bez obzira šta su ti preci radili prije 70 godina i kako se ti predstavljaš danas drugima, ako izgleda kao patka, glasa se kao patka, hoda kao patka, onda je patka...
Rusija vodi fašističku politiku, i to ne od jučer, već dugo to traje, Rusija je zapravo postala talac fašističke oligarhije s Putinom na čelu...
Pa ako su nesposobni uzeti Mariupolj koji je od prvog dana u okruženju, šta misliš koliko će trebati za 10x veći Kijev koji nije u okruženju? Predlažem ruskim majkama da ubrzano rađaju.Osim što neće biti Ukrajine koja će taj mit moći da neguje, a sve i da preostane neko parče zemlje koje će da se zove Ukrajina, sumnjam da će se Rusi potresati oko mitova koji tamo egzistiraju.
Naprotiv, volim Srbiju najviše na svetu. Svi oni znaju ovde koji su, oni koji za Putina i Klintona kažu "moj predsednik".Ne bi se reklo da imaš simpatije prema Srbima uopšte.
Sada je došlo do greške u koracima. Rusi su u WW2 dali milione života u borbi protiv nacizma a zapad (dobrim delom nacisti protiv kojih su se borili) im danas kaže da ignorišu pojavu nacizma u UKR. Njima je ta žrtva deo istorije ugrađena u postojanje države. Uopšte nije bitno da li su oni u pravu ili ne, zapad je morao da uzme u obzir WW2 i činjenicu da će oni pregaziti svakoga za koga smatraju da postoji i promil šanse da ponovi istoriju. A ovde azovci godinama ubijaju Ruse u Donbasu... A kad još dodamo širenje NATO-a na istok sve se kockice poklope za vojnu intervenciju.Ali takav princip možemo spuštati još na niže, pa reći da je srpsko opravdanje intervencije na Kosovu isto floskula, 'zaštita srpskog naroda od genocida'?
Ili misliš da ste na Kosovu branili ljudska prava?
Narativ je uvijek isti, uvijek netko brani nešto, i mi smo se branili od Srba, i Srbi su se branili od nas, i muslimani se branili od svih, i mi od njih, i tako do besvijesti, svi se nešto brane i nitko ništa kriv, uvijek krivi oni drugi![]()