Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.872
Kiše jesenje! Kako li će sad @Frtajler? Čovek se još bori u Ilovajsku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kiše jesenje! Kako li će sad @Frtajler? Čovek se još bori u Ilovajsku.
Svaka čast!Prometna nezgoda sa Iskanderom?
"Бринемо о животима војника и не откривамо све наше успехе широј публици"
Сирски

Taman smeste logistiku u Pokrovsk, ovi vec u Mirnogorodu. Krene logistika ka Mirnogorodu, ovi zauzeli Seversk. Ne mogu ljudi da ih stignu.Logistika "druge vojne sile sveta" na nivou.
Glup je taj Sirski da smisli tako nesto cinicno garant su mu to doturili njegovi nadredjeni anglosaksonci kojima je takav cinizam nesto kao urodjeno u njihovoj poganom mentalnoj svijesti. Sirski je Inace najnovije rusko otpadnicko djubre koje ima nadimak "kasapin" znaci boli ga racku za vojnikom kojem komanduje.
Taman smeste logistiku u Pokrovsk, ovi vec u Mirnogorodu. Krene logistika ka Mirnogorodu, ovi zauzeli Seversk. Ne mogu ljudi da ih stignu.![]()
Nebitan si ko Vuhledar.Samo ih nikako nema u Kijevu, Harkivu, Odesi, Hersonu, Mikolajivu, Zaporizju, Slavjansku i Kramatorsku.
Logistika "druge vojne sile sveta" na nivou.
Bila bih opreznija sa nabrajanjima, da sam na tvom mestu.Samo ih nikako nema u Kijevu, Harkivu, Odesi, Hersonu, Mikolajivu, Zaporizju, Slavjansku i Kramatorsku.
Bila bih opreznija sa nabrajanjima, da sam na tvom mestu.
Ko ti je kriv što ti nikad nećeš moćiSamo ti ne ides istocnije. Cvrsto se drzis EU i Nato teritorije.![]()
Ko ti je kriv što ti nikad nećeš moći
Pati luzeru![]()

Meni krivo što ti nikad nećeš u NATOBas mi je krivo sto ZG kremljofil zivi usamljen i neshvacen.![]()