Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 50 53,8%
  • Još malo

glasova: 14 15,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 31,2%

• Ukupno glasova
    93
Procitaj ponovo onaj svoj post ako se ostvare tvoja predvidjanja to je dominacija Putina i Ksija a potonuce normalnog sveta.
Који је то нормалан свет? Запад? Са зомбијима по америчким градовима или воук џендеризмом по еу државама. Можда демократија као на изборима у Француској или Немачкој, или још боље у Румунији и Молдавији. Можемо и даље, Саркози и Либија или исис и Сирија, тек оправдање за пола милиона мртве деце у Ираку. Јел то тај нормални свет?

Који је то нормалан свет? Запад? Са зомбијима по америчким градовима или воук џендеризмом по еу државама. Можда демократија као на изборима у Француској или Немачкој, или још боље у Румунији и Молдавији. Можемо и даље, Саркози и Либија или исис и Сирија, тек оправдање за пола милиона мртве деце у Ираку. Јел то тај нормални свет?
Ako neko moze da ti nabije u glavu pricu o pola miliona mrtve iracke dece ne cude me tvoji stavovi, usput napisi koliko je ukupno bilo zrtava u Iraku tokom tog rata.

Ako neko moze da ti nabije u glavu pricu o pola miliona mrtve iracke dece ne cude me tvoji stavovi, usput napisi koliko je ukupno bilo zrtava u Iraku tokom tog rata.
То нису моје измишљотине, то је изјавила оно недоје..ано зло олбрајт, чак је и Веља Илић хтео да се "жртвује" само да се откачи од нас. Уколико тада државна секретарка сад није релевантан извор, онда ти дефинитивно имаш проблем у тој твојој празној и без ичег набијеног у исту.

Da, ova je rečenica perfektna misao jednog američkog nazavisnog vojnog analitičara. Ja sam u svojim mnogim komentarima pisao slično "Smatrajte vi Ruse i Putina luđacima, ali onda uzmite u obzir da ih kao takve ne smiješ i ne trebaš izazivati u smislu narodne izreke "ne izazivaj vraga", jer kad nuklearno oružje proradi kasno je.

Zapad hvali Ukrajince da se hrabro i junački bore ali isto takva je činjenica i za Ruse...i oni se bore na život i smrt,na sve ili ništa, zapravo kao da se bore za svoju zemlju koja im je oteta jer to baš tako i doživljavaju. Zbog toga je zapad u panici a Amerika odustala od većeg upliva jer vide da su Rusi "poludjeli" i ne misle odustati i ne dozvoljavaju da ih preveslaju nekim rješenjem koje će za njih biti nepovoljno pa da im se poslije smiju-za što su ratovali.
Vrlo verovatan kraj ovog sukoba moze biti slican onom na Kipru 74. da borbe prestanu ali deo Ukrajine ostane pod ruskom okupacijom bez medjunarodnog priznanja, pogotovo sto se svet skoro pomirio sa takvim resenjem dok je bio u pitanju samo Krim sto opet ne znaci da je Kremlj vodio pravedan rat. Sto se "izazivanja vraga" promaklo Vam je da ga Rusi izazivaju vec duze vreme svojom ludoscu i neuracunljivoscu onog jazavca iz Kremlja, reakao sam jazavca jer se bas tako ponasa Putin, ide okolo provocira vece zivotinje bez razloga jer je siguran posto ima skoro neprobojnu kozu i vrlo jak skelet.

I ti o pola miliona iracke dece? Sto se zombija tice siguran sam da ih nije manje u evropskim i ruskim gradovima i selima. Izbori su sigurno bolji nego kad diktator sam sabe postavi na vlast, zaboravio sam o kome se od velikh komunistickih budza radi koji je rekao: "Ako se izbori dobro organizuju glasanje nije ni potrebno" Priznao da se u SSSR samo izglasa vec doneta odluka a ni danas nije nesto bolje.

Тај комунизам се у Русији исто појавио са запада. Кад се мало прелиста историја сем Монгола и турака сво зло је долазило са запада.
Zavisi iz kojeg dela sveta gledas, muslimani misle kao i ti ne bez razloga, balkanjerosima su sad kost u grlu Srbi Turci vise ne, onima u Centralnoj Aziji i Dalekom istoku izvrne se zeludac kada cuju rec Rusi, svako ima svog zlog duha.

То нису моје измишљотине, то је изјавила оно недоје..ано зло олбрајт, чак је и Веља Илић хтео да се "жртвује" само да се откачи од нас. Уколико тада државна секретарка сад није релевантан извор, онда ти дефинитивно имаш проблем у тој твојој празној и без ичег набијеног у исту.
Nedostaje ti logicko rasudzivanje, koliko je ukupno stradalo Iracana ako je pola miliona dece kada se zna da roditelji uvek vise paze na decu nego na sebe. Cenim Veljinu spremnost da se zrtvuje nije lako opaliti tu glupu kravetinu koja dozvoljava da je novinarka prevede zednu preko vode jer ona nije rekla to sto sto imputiras vec novinarka.

IMG_20251114_053743_328.jpg

• Podržavam
Reactions: MJK

Back