KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.242
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne diraju nikoga samo sto su u svadji sa sedam osam zemalja Jugoistocne Azije. Sprudove u nicijim vodama proglasavaju svojim a onda 200 nautickih milja odatle su njihovo ekonomske zone u tudjim tertorijalnim vodama ili ako nema spruda onda ga naprave. Kinezi su u proslosti sirili komunizam cak i vise od Rusa zbog cega se ratovalo decenijama. Prestaces da podrzavas Kineze kada se raspodrkaju sa Rusima ne pre toga tako da je moje dokazivanje bespredmetno.Kinezi ne diraju nikog a smetaju.
U Australiji ne jedu kengure???Ne diraju nikoga samo sto su u svadji sa sedam osam zemalja Jugoistocne Azije. Sprudove u nicijim vodama proglasavaju svojim a onda 200 nautickih milja odatle su njihovo ekonomske zone u tudjim tertorijalnim vodama ili ako nema spruda onda ga naprave. Kinezi su u proslosti sirili komunizam cak i vise od Rusa zbog cega se ratovalo decenijama. Prestaces da podrzavas Kineze kada se raspodrkaju sa Rusima ne pre toga tako da je moje dokazivanje bespredmetno.
Pa nisu, pogledaj listuRuski oligarsi su većinom jevrejčine;
1) Pa po majci nije jevrejin, dokaz je fotošopovan dokument gde se vidi da je pečat nakačen sa digitalne arhive na najjeftiniji način i piše kao "nacionalnost: evr." lolsve je to Putin, jevrej po majci, dozvolio i podsticao.
Sa obzirom na magičnu misao koja se ovde deli moram da probudim realnost da UAE trguje bogatstva jer to je jedino što imaju mnogo duže nego što je RF nezavisna država, UAE je petrodržava koja je geografski i geopolitički opredeljena da bude to što jeste, dok je Rusija insularna državnokapitalistička pseudoautarkija koja je pravilan ekonomski sistem stvorila tek 1997e i morala obnoviti iz pepela 1998e da bi prvi rast videla 1999e, od tada pa do sankcija je prosek bio 6% godišnje - UAE je imala stabilnost u svakom smisluS obzirom na prirodna bogatstva Rusija je morala da bude u najmanju ruku kao UAE, a po svemu je daleko od toga.
LOLVan Moskve i Peterburga je veća sirotinja nego Srbija.
BAHAHHAHAHAHAAli kako bi drugačije Putinova jevrejska oligarhija krala, stvarala lična bogatstva i iznosila novac u Izrael.
Pogresio sam, po korisnickom imenu i avataru sam pomislio da se bavis odredenom borilackom vestinom sto se pogresno interpretira i smatra bavljenje sportom.IT, ako je pitanje čime se bavim.

Nek te zemlje resavaju to, ne amerikanciNe diraju nikoga samo sto su u svadji sa sedam osam zemalja Jugoistocne Azije. Sprudove u nicijim vodama proglasavaju svojim a onda 200 nautickih milja odatle su njihovo ekonomske zone u tudjim tertorijalnim vodama ili ako nema spruda onda ga naprave. Kinezi su u proslosti sirili komunizam cak i vise od Rusa zbog cega se ratovalo decenijama. Prestaces da podrzavas Kineze kada se raspodrkaju sa Rusima ne pre toga tako da je moje dokazivanje bespredmetno.
Gerasimov Putinu: Predsjedniče, 10.000 Ukrajinaca je opkoljeno
Zar ti ja nalikujem na Gerasimova?
Znači pobili Rusi u kotlu 10k Ukra.To su zastareli podaci od pre 10 dana.
Nema ih više 10 500 u kotlićima. Krajcovali ih Rusi debelo.
Konvoji KAMAZ-a prevoze Ukije u hladnjače na -18.
Da ohlade usijane glave.
Aha, znači nije tačno da šteta po EU "nije neka", što si prvo napisao, a kad ti neko pokaže da šteta jeste ozbiljna, što sam Merc priznaje, ti odgovoriš da je Rusiji lošije?Nisi svestan koliko su to slatke brige i problemi u odnosu na ruske.
Rubio je već digao ruke i priznao da ne mogu ništa da urade.шта ће украјинци кад руси униште термоелектрану у кијеву ?
оће ли амерогузи с крсте да је направе за три сата, јер тако су у могућности ?![]()
Iz istog razloga zašto ga ne žuljaju vampiri, zato što ne postoje.Bojane BRT, zašto tebe ne žuljaju komunisti?
Навуче га брат Ђура на кинески вербални сукоб са седам, осам комшијских држава. Иако су те комшијске државе махом голе америчке сателитске државе.Ne diraju nikoga samo sto su u svadji sa sedam osam zemalja Jugoistocne Azije.
A zašto i kako je uopće došlo do formiranja kotlova, ajde reci reci reciZnači pobili Rusi u kotlu 10k Ukra.
![]()
У Украјини је за новорођене дјевојчице
Sad ce da ti kaze agresijom na suverenu drzavu koja je prekrsila memorandum iz 1994.A zašto i kako je uopće došlo do formiranja kotlova, ajde reci reci reci![]()
" Kineski verbalni sukob"Навуче га брат Ђура на кинески вербални сукоб са седам, осам комшијских држава. Иако су те комшијске државе махом голе америчке сателитске државе.
То се може ставити у исту раван са седамдесетседам држава које су Американци ноншалантно избомбардовали, само у последњих седамдесетседам година.
Буквално не постоји пример сличан Кини у историји света, да је једна тако моћна и велика држава, окренута у потпуности пацифизму и да свој утицај шири кроз трговину, дипломатију, фер и коректне билатералне споразуме. Брата Ђуру то није задовољило и преварило. Има високе стандарде.
Ne pricamo o Americi vec o Kini, reci sta sam slagao. Identicno ponasanje ruskom, otimaju tudje, Osetija, Abkhazija, PridnjestrovljeTvoj zakljucak, na Youtube prodji Rusijomi Nemackom i sve ces videti plus Nemci ne ginu zbog budala na vlasti.Aha, znači nije tačno da šteta po EU "nije neka", što si prvo napisao, a kad ti neko pokaže da šteta jeste ozbiljna, što sam Merc priznaje, ti odgovoriš da je Rusiji lošije?
Ti kao da pokušavaš da sam sebe što pre diskredituješ i pretvoriš u forumskog klovna.
BTW, to je takođe laž jer nemaš niti jedan ozbiljan ekonomski arvument da je Rusiji lošije, po svim objektivnim parametrima Rusiji ide daleko bolje nego glavnim državama EU, kako ekonomski tako i politički.
Mislis ako su vec slabiji nek trpe.Nek te zemlje resavaju to, ne amerikanci
Jedu, ali je meso neukusno i zilavoU Australiji ne jedu kengure???
Tako funkcionise svet, a oni slabi imaju SB UN pa nek drze govore.Mislis ako su vec slabiji nek trpe.