nebanesc
Domaćin
- Poruka
- 3.372
Kina i Indija prestaju da kupuju rusku naftu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komso na kom minutu se to spominje u ovom videu??Kina i Indija prestaju da kupuju rusku naftu!
Blizu pocetkaKomso na kom minutu se to spominje u ovom videu??
Ništa lakše nego da prestaneš da kupuješ rusku naftu i gas, evropljani to rade svakog meseca već 4 godineKina i Indija prestaju da kupuju rusku naftu!

Po tvojim računicama su već debelo u minusuNema ukrajina još 67 milijardi ljudi.
Tvoja ideja da se raščisti zauvijek je da uništiš ukrajinsku naciju i njihovu državu.Ako rat sada stane sledi nam novi rat za koju godinu, bolje je da se ovo sada raščisti zauvek.
Ili ti navijaš za pauzu i novi, gori rat?

Ako rat sada stane sledi nam novi rat za koju godinu, bolje je da se ovo sada raščisti zauvek.
Ili ti navijaš za pauzu i novi, gori rat?
Venecuela
Samo se tesite...Ništa lakše nego da prestaneš da kupuješ rusku naftu i gas, evropljani to rade svakog meseca već 4 godine![]()
Da, cini se da ce kopneno da upadnuVenecuela
Samo se ti primajSamo se tesite...
Nema od toga nista,samo iz vazduhaDa, cini se da ce kopneno da upadnu
Hahaha hahahaha haha haaaaaaa haha haPredsjednik ruske Državne dume Volodin:
„Prava prednost Rusije nije nafta, plin ili rijetki minerali ... to je predsjednik Putin.
Dok Zapad tone u kaos, Putin sam usmjerava Rusiju prema stabilnosti usred izazova i sankcija.“
Ahahahahahaha, jbt, ovaj kao da piše na Krsti![]()
Kad tromblon padne blizu, gadno je. Kad sam ranjen kod mosta na Crnoj rijeci, zolja je projetela ispod cevi tenka i udarila stenu iza mene. Oprljilo me, probilo desnu bubnu opnu, i zasule me kamenice. Svetlo, bljesak i mrak neko vreme. Isprva ne osećaš bol, a posle...Хаубица М84 од 152 мм је пала од мене ајд да кажем 250-300 метара док сам био у аутомобилу.
Ја сам имао осјећај да је пала мања нуклеарна бомба.Срећа у несрећи је што смо у тренутку ескплозије били заклоњени кућом.
Аутомобил се зауставио па смо се склонили у први подрум јер је пало још пар комада.Људи нису свјесни колика су ово разарања за војника на терену.
Matematika ti nije jača strana?Po tvojim računicama su već debelo u minusu
Ako je to potrebno da se pretnja reši onda...Tvoja ideja da se raščisti zauvijek je da uništiš ukrajinsku naciju i njihovu državu.
A jel menja ako se zaustave par stotina km zapadno?To kako ti zamišljaš da će se rasčistiti se jednostavno neće desiti.
Neki kompromis je jedini ishod, ne može i neće jedna strana dobiti sve a druga ništa.
Rat će se zaustaviti tu gde jeste, na liniji fronta, par desetina kilometara zapadno ili istočno, ne menja previše