Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 43 54,4%
  • Još malo

glasova: 11 13,9%
  • Izgubiće

glasova: 25 31,6%

• Ukupno glasova
    79
Ovo volim, kad se neprijatni podaci kreativnim objašnjenjem pretvore u prijatne.

Milan Bandić je bio gradonačelnik Zagreba, kad se takmičio sa Ivom Josipovićem za predsednika Hrvatske.
I pitaju ga: Kako to da i u Zagrebu ima manje glasova od Josipovića?
On kaže: Zato što žele da im ostanem gradonačelnik. (Pa nisu glasali da bude izabran za predsednika) :lol:
Ako nemaš kapaciteta shvatiti što sam napisao, bar ae ne trebaš blamirati.

Moja korist je da RAT STANE, samo me ta karta zanima, karta primirja i zaustavljanja sukoba i ubijanja

Nebitna je linija i da li će neko selo ostati na jednoj ili drugoj strani, u svakom slučaju tamo više niko ne živi

Mene zanima da što više ljudi preživi ovaj pakao i da se vrati koliko toliko normalnom životu.

Vama, obožavaocima kulta rata, krvi i smrti ostavljam da se igrate sa kartama i radujete osvajanju svake ulice i garaže pri čemu vas boli doope što je nečiji sin, brat ili otac tu skončao a da ne zna ni zašto, jer eto, čak ni oni koji su ga poslali nisu sigurni šta su im ratni ... , pardon specijalnovojnooperacijski ciljevi
Пређи на неки мирнодопскији форум. Ово је форум о рату.

G32L378WAAA08Ry

Moja korist je da RAT STANE, samo me ta karta zanima, karta primirja i zaustavljanja sukoba i ubijanja

Nebitna je linija i da li će neko selo ostati na jednoj ili drugoj strani, u svakom slučaju tamo više niko ne živi

Mene zanima da što više ljudi preživi ovaj pakao i da se vrati koliko toliko normalnom životu.

Vama, obožavaocima kulta rata, krvi i smrti ostavljam da se igrate sa kartama i radujete osvajanju svake ulice i garaže pri čemu vas boli doope što je nečiji sin, brat ili otac tu skončao a da ne zna ni zašto, jer eto, čak ni oni koji su ga poslali nisu sigurni šta su im ratni ... , pardon specijalnovojnooperacijski ciljevi
Cry me a river.

Пређи на неки мирнодопскији форум. Ово је форум о рату.

Ovo je forum Politika, a ne rat

Ova teme jeste o ratu samo što nisam znap da su na njoj nepoželjni svi koji žele da rat, ubijanje i razaranje stane.

Kad bolje razmislim potpuno si u pravu, kada bi sutra stao rat ova tema bi otišla u zaborav tako se to možda nekome i ne sviđa

Ajde
vidi hrabriše
pušku u ruke junačino pa sa linije fronta da izvestiš ekipicu kakvo je stanje a ne da habaš fotelju i tastaturu
Ja imam svoju zemlju, Rusija ima ljudskih resursa da sama ovo zavrsi, ukrajini treba mesa.

Ti ovim lupetanjem ne pomazes ni strani na koju si stao, pa da mozes sebi jednom da kazes dao si sve od sebe da zastupas interes ukrajine makar i online, samo se svadjas, projektujes kojesta, krivi komunisti, kremljobotovi,klonovi gadafija itd.

Back