Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja korist je da RAT STANE, samo me ta karta zanima, karta primirja i zaustavljanja sukoba i ubijanja

Nebitna je linija i da li će neko selo ostati na jednoj ili drugoj strani, u svakom slučaju tamo više niko ne živi

Mene zanima da što više ljudi preživi ovaj pakao i da se vrati koliko toliko normalnom životu.

Vama, obožavaocima kulta rata, krvi i smrti ostavljam da se igrate sa kartama i radujete osvajanju svake ulice i garaže pri čemu vas boli doope što je nečiji sin, brat ili otac tu skončao a da ne zna ni zašto, jer eto, čak ni oni koji su ga poslali nisu sigurni šta su im ratni ... , pardon specijalnovojnooperacijski ciljevi
Cry me a river.

Пређи на неки мирнодопскији форум. Ово је форум о рату.

Ovo je forum Politika, a ne rat

Ova teme jeste o ratu samo što nisam znap da su na njoj nepoželjni svi koji žele da rat, ubijanje i razaranje stane.

Kad bolje razmislim potpuno si u pravu, kada bi sutra stao rat ova tema bi otišla u zaborav tako se to možda nekome i ne sviđa

Руске снаге су поново успоставиле контролу над Сичневом, у Покровском правцу, Дњепропетровска област.
20251023_185657.jpg

Ajde
vidi hrabriše
pušku u ruke junačino pa sa linije fronta da izvestiš ekipicu kakvo je stanje a ne da habaš fotelju i tastaturu
Ja imam svoju zemlju, Rusija ima ljudskih resursa da sama ovo zavrsi, ukrajini treba mesa.

Ti ovim lupetanjem ne pomazes ni strani na koju si stao, pa da mozes sebi jednom da kazes dao si sve od sebe da zastupas interes ukrajine makar i online, samo se svadjas, projektujes kojesta, krivi komunisti, kremljobotovi,klonovi gadafija itd.

Ja imam svoju zemlju, Rusija ima ljudskih resursa da sama ovo zavrsi, ukrajini treba mesa.

Ti ovim lupetanjem ne pomazes ni strani na koju si stao, pa da mozes sebi jednom da kazes dao si sve od sebe da zastupas interes ukrajine makar i online, samo se svadjas, projektujes kojesta, krivi komunisti, kremljobotovi,klonovi gadafija itd.

Pa da li je barem za tvoju zemlju Putin u pravu za ono što priča, da li je ovde obojena revolucija koju finansira zapad, da li ti obojeni revolucionari lažu za zvučni top kako tvrdi FSB.

Ako ne znamo šta se dešava u Rusiji, znamo valjda šta je u Srbiji pa hajde da vidimo govori li Putin istinu ili možda ... ne smem ni da pomislim.

У правцу Орехова, руске снаге напредују кроз Малу Токмачку, покушавајући да преузму потпуну контролу над селом.

Након ранијих механизованих напада, руски војници су успели да се расују по источним и централним деловима села и почну да напредују ка западу. До сада су успели да се консолидују у додатним деловима источних улица, али је дошло до инфилтрација 2,3 км западно од тога. Овде се акумулирао велики број војника из најмање три различита пука, који покушавају да напредују даље.

20251023_193458.jpg

Pa da li je barem za tvoju zemlju Putin u pravu za ono što priča, da li je ovde obojena revolucija koju finansira zapad, da li ti obojeni revolucionari lažu za zvučni top kako tvrdi FSB.

Ako ne znamo šta se dešava u Rusiji, znamo valjda šta je u Srbiji pa hajde da vidimo govori li Putin istinu ili možda ... ne smem ni da pomislim.
E ajde batali me, ovo nije ni mesto ni tema da se raspravlja o unutrasnjim politickim pitanjima Srbije, otvori temu pa tamo razglabaj, ako nemas s kim da diskutujes instaliraj GPT.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back