nebanesc
Domaćin
- Poruka
- 3.659
Jel Putin bog ili čovek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Putin bog ili čovek?
Пионир 10 и 11 су са нуклеарним погоном изашли изван Сунчевог система. Свака подморница на нуклеарни погон малтене неограничено може да буде под водом, пошто производи и кисеоник из морске воде. Ракета на нуклеарни погон би могла практично неограничено да лети у средњој орбити, након почетног лансирања, па да се у било ком тренутку обруши где јој је задато. То је потпуна новина у односу на све ракете које се лансирају да би у што краћем року негде пале.
Пионир 10 и 11 су са нуклеарним погоном изашли изван Сунчевог система. Свака подморница на нуклеарни погон малтене неограничено може да буде под водом, пошто производи и кисеоник из морске воде. Ракета на нуклеарни погон би могла практично неограничено да лети у средњој орбити, након почетног лансирања, па да се у било ком тренутку обруши где јој је задато. То је потпуна новина у односу на све ракете које се лансирају да би у што краћем року негде пале.

Ne bi ja ukrowermahtu davao puno izbora ili ili, nema tu rok par dana, maks 2 sata''Rusija je završila opkoljavanje Pokrovska i Kupjanka!
RUSIJA JE BLOKIRALA 31 UKRAJINSKI BATALJON!->
što objašnjava histeriju oko prekida vatre!
Poslednji put kada se ovo dogodilo, Merkelova je pozvala i prisilila Putina na sporazum iz Minska. Ukrajina je gotova.''
Bogocovek? Pa on je Isus!

Само не знам да ли су и оне имале сопствени самостални нуклеарни погон или су биле у орбити као и сви сателити?Мислиш у ствари на нешто друго - орбитално или фракционо орбитално оружје. Лансираш неки број бојевих глава у орбиту или фракциону - делимичну - орбиту и онда их спустиш вертикално на циљеве. Совјети су са тим експериментисали негде пет-шест година пре него што сам се ја родио.
Bogocovek? Pa on je Isus!![]()
Само не знам да ли су и оне имале сопствени самостални нуклеарни погон или су биле у орбити као и сви сателити?
U ponoć ističe ultimatum za predaju Krasnoarmejska.Gerasimov ni ne sme drugacije da izvesti jer ce ispasti kroz prozor, A vi mu verujete!![]()
U pm sad će ih Rusi sve pobiti i pokupit zbog statistikeU ponoć ističe ultimatum za predaju Krasnoarmejska.
Samo me interesuje koliko će NATO trupa suncokretiti u Krasnoarmejsku. Bio bi red da Rusi objave.
Jel to ti kazes ili Gerasimov?U ponoć ističe ultimatum za predaju Krasnoarmejska.
Samo me interesuje koliko će NATO trupa suncokretiti u Krasnoarmejsku. Bio bi red da Rusi objave.
18 Bataljona Zelenog Rajha kod Kupjanska, sa leve strane reke Oskol, je u okruženju. Bez puteva snabdevanja i bekstva.Jel to ti kazes ili Gerasimov?
Izgleda da nisi razumeo pitanje.18 Bataljona Zelenog Rajha kod Kupjanska, sa leve strane reke Oskol, je u okruženju. Bez puteva snabdevanja i bekstva.
Ni Tramp ih ne može spasiti.
Ja bio u banju da lečim nerv stopalo ...... tebi bi takođe preporučio neku banju..... ali da lečiš živci.....70% Pokrovska zauzeto posle 3 godine opsedanja, i oko 150.000 poginulih!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Veseli su jututunci....
Kralj Putinhaha obec'o im Juhahaha!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Куд се сети Кривоногов-Наливајко? Па то су украјинска, а не руска имена.Не треба им. Лансираш их у орбиту као сателит или флоту сателита, нормалним лансерима, кажеш "да, ово су наши Кривоногов-Наливајко V-а сателити за истраживање климатских промена" или шта већ. Међутим, сместио си нуклеарно оружје у орбиту, или још боље неколико разних орбита. Или их лансираш на дан напада и деорбитираш врло брзо.
То је забрањено међународним договорима, али постоји као испробана опција од краја шездесетих.