febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.753
Srborussi, postro ste pobedili djeciji vrtic pa da pitam
jeste li pobedili Pokrovsk
jeste li pobedili Pokrovsk

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ne želi ali ako nema izbora šta onda? Baš razmišljaš kao tocilo.
Kao Tzar od Krmelja sto gura svoje robove, samo danas se predalo 50 robova a koliko ih onda izginuloUkapirali su, ali vodi ih idiot. Ja ne kapiram da ha slušaju. Svako ima glavu i treba sa beži ako ga neko gura u sigurnu smrt.
Ni ne moraš, samo zamisli da Meksiko roka vojne tvornice po USA, a da se Tramp češljaNemam reči da opišem ovakve komentare.
I eto razloga zašto nuklearnog rata biti neće.Uuuu baš im je prigustilo i nema alternative mora nuklearni holokaust i da sve ode u materinu
U svemu tome ima i neke više pravde, ako i dođe do nukelarnog rata i propasti čovečanstva sirotinja će izgubiti samo goli život, bednu kućicu ili stančić i gomile dugova i hipoteka. Bogata oligarhija koja je do svega dovela takođe gubi glavu ali i bogatstvo dovoljno za par stotina života.
Jga, ako se predaš ne daju ti pare, a ako ne, zagineš.Kao Tzar od Krmelja sto gura svoje robove, samo danas se predalo 50 robova a koliko ih onda izginulo![]()
Ni ne moraš, samo zamisli da Meksiko roka vojne tvornice po USA, a da se Tramp češlja
Samo sam ti pokušao pokazati kakav odron je Rusija, ali slažem se da nemaš kapaciteta za shvatiti paralelu.Нисам веровао да ти је чак и машта контаминирана неким болесним идејама. Сад си пружио доказе.
Rekao bih pre, da je Putin jedan od retkih, ako ne i jedini u ruskom rukovodstvu, koji traži pregovaračko rešenje, insistira na njemu. Ne dozvoljava adekvatnu reakciju na eskalaciju Zapada.Tako je.
S njime je lako manipulirati, do jedne granice. Putin se malo prekombinovao.
„Ne znam kakvi su planovi naše vlade, ali izgleda kao istrebljenje sopstvenog stanovništva“
— Ukrajinski vojnik
Takvih pištolja je 6000. Uključi malo mozak ako ti nije na rezervi.Ne shvatam je li do tvoje inteligencije, ali zamisli da imas pistolj kojij je jednom ispravno opalio a jednom ubio onog koji puca.
Bi li ti pucao iz tog pistolja?
Možda za budale, ozbiljni ljudi koji se razumiju u politiku i naoružanje ne razmišljaju tako. Ozbiljni ljudi razmišljaju a majmuni misle. Ako me "kužiš"Izbor je povlacenje iz Ukrajine uz proklamiranje neke medijalne pobjede. I nastavak dekadentnog zivota uz vile, jahte, gala-vecere, kurave i drogu.
Ma čekajRekao bih pre, da je Putin jedan od retkih, ako ne i jedini u ruskom rukovodstvu, koji traži pregovaračko rešenje, insistira na njemu. Ne dozvoljava adekvatnu reakciju na eskalaciju Zapada.
Lepo su mu govorili da je uzaludno pregovarati sa Trampom i pretvarati se da je Tramp medijator, a ne direktan učesnik rata.
Sad će morati da ruskom Savetu bezbednosti polaže račune radi svojih gluposti, gde ga svaka budala iz Evrope i Amerike vuče za nos još od Minskih sporazuma.