Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.199
Šumski pravac Sumi, treba biti precizan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šumski pravac Sumi, treba biti precizan.
Reci DŽeg, kako si uspela da zaboraviš onaj svoj nalog @Dollz, verovala ili ne, još ti nije banovan!Prekršilac Minska je Rusija, imaš Makronovu izjavu o tome
Dok se to ne desi ode vam i Grenland.kad ona termoelektrana bude prebacena iz Estonije u Ukrajinu i snabde celu Ukrajinu strujom onda ce Rusi napraviti dovoljno putnickih aviona za svoje potrebe, je li ti sad malo jasnije sta sam napisao.
Zašto onda kmečite?Ovo je tebi dokaz da je avion doleteo do Krivog roga? Pre neki dan rece da je to bio Iskander ciji je domet 5-6 stotina km.
Ukrajina je pored nuklearki i ostalih elektrana za proizvodnju struje veliki deo iste uvozila iz Rusije pre nego sto su Rusi krenuli da im lupaju struju.kad ona termoelektrana bude prebacena iz Estonije u Ukrajinu i snabde celu Ukrajinu strujom onda ce Rusi napraviti dovoljno putnickih aviona za svoje potrebe, je li ti sad malo jasnije sta sam napisao.
nije valjda da ni ti ne razumes to malo teksta? Elektrana iz Litvanije ili Estonije nece biti prebacena u Ukrajinu ni praviti struju za njih niti ce Rusi praviti dovoljno putnickih aviona za svoje potrebe. Tracara Mastrangelo citirao nekoliko reci iz mog teksta koji nisi ni procitao a ti gubis vreme na njegove traceve.Ukrajina je pored nuklearki i ostalih elektrana za proizvodnju struje veliki deo iste uvozila iz Rusije pre nego sto su Rusi krenuli da im lupaju struju.
Estonija ima 3 TE ukupnog kapaciteta 2700 mw, ukrajina je pre rata trosila 170 teravata godisnje, dakle prostom matematikom estonski kapacitet proizvodnje struje sve 3 TE pokriva oko 13% potrosnje ukr.
Ne kmecim nego kazem da je ukrajinsko nebo no, no za ruske avione.Zašto onda kmečite?
Kome to ode Grenland kad je jos uvek danski.
Ne znam sta je on pisao, nacin pisanja nije delovao sarkasticno.nije valjda da ni ti ne razumes to malo teksta? Elektrana iz Litvanije ili Estonije nece biti prebacena u Ukrajinu ni praviti struju za njih niti ce Rusi praviti dovoljno putnickih aviona za svoje potrebe. Tracara Mastrangelo citirao nekoliko reci iz mog teksta koji nisi ni procitao a ti gubis vreme na njegove traceve.
Zato su povecali domet fab.Ne kmecim nego kazem da je ukrajinsko nebo no, no za ruske avione.
Postoje nacini, primer ruska nafta i gas, Rusija zaradjuje manje nego sto bi trebalo a kajmak skidaju Kina, Indija i Amerika.E pa ne ide to baš tako.
Da neće možda Zeleno da ih uvede u posed u Rusiji?
"Nazalost, najvece zrtve su neduzni civili" Ovom recenicon potro si sve ranije napisano, cim vidim rusku vest da su stradali NATO oficiri jasno mi je da je u pitanju nameran teror nad stanovnistvom ili raketa slucajno promasila nameravani cilj.Напишеш нешто само да би нешто написо, Криви Рог такође погођен ресторан где су се скупљали Украјински официри, петак увече, врло прецизно погођен центар ресторана са искандером, било је слично и у Харкову неколико пута, вероватно и на другим местима, сада Суми, по сликама такође прецизно погођено искандером место састанка опет Украјинске војске, недеља, Руси већ имају пуно инсајдерске информације Украјинци су одавно већ почели војна официри окупљања и ван прве линије фронта, нарочито када почне викенд, мисле да је тако безбедније и комфорније, сваки цивилни објекат који се користи у војне сврхе постаје легитимна мета, тако је по војној доктрини у сваком рату, и свака одговорност је првенствено на онима који користе цивилне објекте у војне сврхе јер самим тиме угрожавају цивиле, Руси су имали све информације о овом војном скупу у Суми и донели су одлуку да гађају, био је дан и недеља, насељени део града, нажалост било је очекивано да буде и цивилних жртава, Руси су ипак одлучили да нападну, ми немамо све војне и друге информације као што они имају и на основу њих су донели одлуку да нападну, можемо само да предпостављамо, по мени један од војних циљева Русије је да покажу да не постоји безбедно место у целој Украјини где могу да се скупљају војни официри и заповедници Украјинске војске, то је војно и ратно легитимно, колико се сећам раније су Руси гађали такве циљеве углавном ноћу, али доста тога се променило од почетка рата, Украјинци су на пример Белгород гађали по дану насумично много пута где је било пуно цивилних жртава, онда више нема баш селекције у нападима Русије на Украјину, дан и недеља, центар града, високо војно окупљање Украјинске војске и можда и неки страни војни представници, легитиман високи војни циљ, све када се размотри Руси одлучили да гађају, таква је њихова војна одлука на основу свих информација, да ли је морално, па мислим да није баш морално, највећа морална одговорност је на онима који су то организовали на насељеном цивилном месту у недељу, по мени ипак је и нека одређена морална одговорност и на онима који су гађали, иако је са војне и ратне стране оправдано и нема кривичне одговорности.
Још једна битна ствар, Украјина је званично у рату, имају и званично проглашену мобилизацију, то значи и за цивиле није исто као када је мир, то значи да треба да ограниче нека своја посла и изласке, нарочито на местима где се скупља Украјинска војска јер су то могући циљеви Руске војске, сећам се када су нас је НАТО бомбардовао, није било свеједно да ли си напољу или у подруму зграде, камоли у Украјини где је интезитет рата 100 пута већи. Питање је да ли су цивили знали да се овде у Суми скупља Украјинска војска, зато је највећа одговорност на онима који су то организовали, побогу па рат је, и ратно је стање у Украјини, Украјинци су гађали и цивилне циљеве по Русији, ваљда је онда очекивано и да и због тога и због рата сваки војни циљ у Украјини буде мета Руске војске, и они то организују иако је пре десетак дана већ погођен један такав војни скуп у Кривом Рогу.
Нажалост, највеће жртве у сваком рату су недужни цивили.
"Nazalost, najvece zrtve su neduzni civili" Ovom recenicon potro si sve ranije napisano, cim vidim rusku vest da su stradali NATO oficiri jasno mi je da je u pitanju nameran teror nad stanovnistvom ili raketa slucajno promasila nameravani cilj.
Pogodili pun trolejbus NATO oficira nenamerno.Која оштроумност, 'бо те! Дјуре, мислио сам да си приглуп а сада видим да сам грешио.
Tako je, vidi šta zli Rusi rade:cim vidim rusku vest da su stradali NATO oficiri jasno mi je da je u pitanju nameran teror nad stanovnistvom ili raketa slucajno promasila nameravani cilj.
Ukrajinska vlast je priznala da je bio vojni skup i pljuste smene odgovornima za to."Nazalost, najvece zrtve su neduzni civili" Ovom recenicon potro si sve ranije napisano, cim vidim rusku vest da su stradali NATO oficiri jasno mi je da je u pitanju nameran teror nad stanovnistvom ili raketa slucajno promasila nameravani cilj.
Nije uopste pomenula NATO oficireUkrajinska vlast je priznala da je bio vojni skup i pljuste smene odgovornima za to.
Pa znači nisu ipak civili kako ti ovde napisaNije uopste pomenula NATO oficire
"Nazalost, najvece zrtve su neduzni civili" Ovom recenicon potro si sve ranije napisano, cim vidim rusku vest da su stradali NATO oficiri jasno mi je da je u pitanju nameran teror nad stanovnistvom ili raketa slucajno promasila nameravani cilj.
Pogodili pun trolejbus NATO oficira nenamerno.
Buchu nek resava nadlezni sud, samo sto to prolazi kod banana drzava, ne i kod Rusije.
Otuda i toliki bes na mrezama.
Nemoj da ja krenem s tisućama i tisućama videa iz SSSR-a gdje te uz sve i izbatinaju jer si eto mirno izašao demonstrirati protiv rata, tj isprike, SVO.Naravno, pametnom.
Jer, danas će svatko, tko misli svojom glavom i kritički promišlja, morati tražiti utočište izvan EUSSR-a i terora koji se provodi nad stanovnicima EU.
Postupanje Gestapoa prema Nijemca u 4, Reichu.
Zašto je potrebna istraga, sve je dokumentiranoAko je masakr izvršen od strane Rusa zašto Zapad odbija istragu?
Nemoj da ja krenem s tisućama i tisućama videa iz SSSR-a gdje te uz sve i izbatinaju jer si eto mirno izašao demonstrirati protiv rata, tj isprike, SVO.
WOW, vidi!
Neki tekst.
Neki tekst gde je bilo ko mogao da napise sta god je hteo.
Ima cak i deo uokviren crvenim kvadratom.
Ma, mora da je istina!
Verovacu u to!
Sta mi drugo preostaje, ovo mi nisu ubacili u AI algoritam.
Pogledajte prilog 1714337