Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1083 dan, ostade Rusima Andrejevka sanak pusti ❤️🇷🇺

20250211_052822.jpg

Šta tebe muči?
Ruski javni servis?
Ne muči me ništa, strana za koju navijam razvaljuje. Vi ste ti koji su u mukama pa tražite gluposti da se njima tešite.

Zamisli neko na TVu rekao da ne treba da se podcenjuje protivnik jer to vodi ka arogantnosti i pravljenju grešaka. Pa to je još Sun Cu napisao, trebalo bi da hvatate beleške a ne da ismevate osnove ratovanja.

Ne muči me ništa, strana za koju navijam razvaljuje. Vi ste ti koji su u mukama pa tražite gluposti da se njima tešite.

Zamisli neko na TVu rekao da ne treba da se podcenjuje protivnik jer to vodi ka arogantnosti i pravljenju grešaka. Pa to je još Sun Cu napisao, trebalo bi da hvatate beleške a ne da ismevate osnove ratovanja.

Rusi razvaljuju svoju vojsku i ekonomiju, životni standard svojih građana.
Rusi u ratu skupo plaćaju savi metar osvojene zemlje.
Ako netko na ruskom javnom servisu kaže mrvicu istine onda vama rusofilima pada roleta momentalno.
Ja bi da sam na tvom mjestu pisao ruskoj televiziji..

O
Rusi razvaljuju svoju vojsku i ekonomiju, životni standard svojih građana.
Rusi u ratu skupo plaćaju savi metar osvojene zemlje.
Ako netko na ruskom javnom servisu kaže mrvicu istine onda vama rusofilima pada roleta momentalno.
Ja bi da sam na tvom mjestu pisao ruskoj televiziji..

Заборавио си да му кажеш да има крив нос. Је ли то због сазнања да вам је војна акција, о којој овде разглабамо годинама, пропала? Можда си заборавио на којем си делу форума? Да те подсетим, "Рат у Украјини".

Ruski FPV pogađa snage AFU u regionu Sumi u blizini ruske granice sa Kurskom

Mora se primetiti kako ukri poštuiju saobraćajne propise i drže upaljena svetla na vozilima kako bi osvetlili put Ruskim dronovima, svaka im čast na tome

Последњих 5 дана Укри су направили опет кардиналну грешку, изашли су на отворено као да организују контранапад, Руси изгледа имали дојаву и опет им наносили епске губитке.Ја стварно више нисам сигуран шта покушавају у Курску, тотално промашена прича.
Као да дигну улог за преговоре.

ПОКРЕНУТ ДРУГИ ТАЛАС МАСОВНИХ РАКЕТНИХ НАПАДА НА ВОЈНЕ ЦИЉЕВЕ У УКРАЈИНИ​

Ту-95МС [бомбардери] лансирали су крстареће ракете. „Погодак се очекује у 08:30-09:00 часова по московском времену“, наводи се на телеграм каналу.
Напомиње се да је раније ујутру напад изведен крстарећим ракетама Х-69 и ракетним системима Искандер.
Ујутро 11. фебруара, Украјина је известила о масовном ракетном нападу руских снага. Ваздухопловство Украјине тврдило је да су крстареће ракете Калибр могле бити лансиране са Црног мора.

Јутрос креће жестоко...

ПОКРЕНУТ ДРУГИ ТАЛАС МАСОВНИХ РАКЕТНИХ НАПАДА НА ВОЈНЕ ЦИЉЕВЕ У УКРАЈИНИ​

Ту-95МС [бомбардери] лансирали су крстареће ракете. „Погодак се очекује у 08:30-09:00 часова по московском времену“, наводи се на телеграм каналу.
Напомиње се да је раније ујутру напад изведен крстарећим ракетама Х-69 и ракетним системима Искандер.
Ујутро 11. фебруара, Украјина је известила о масовном ракетном нападу руских снага. Ваздухопловство Украјине тврдило је да су крстареће ракете Калибр могле бити лансиране са Црног мора.

Јутрос креће жестоко...
Jesi pripremio rakiju da trgnes :per:

Трамп: Украјина би једног дана могла да буде руска

Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би Украјина једног дана могла да буде руска и поновио да су Сједињене Државе уложиле у ту земљу стотине милијарди долара као и да заузврат очекује украјинске ретке минерале.

"Можда ће бити склопљен договор Русије и Украјине, а можда и неће. Украјина би једног дана могла да буде и руска, а можда и не", рекао је Трамп у интервјуу за амерички Фокс њуз.

Према његовим речима, Украјина има невероватно вредну земљу када је реч о ретким минералима, нафти и гасу и САД жели да новац који је

Америка уложила у Украјину буде сигуран, имајући у виду да је Вашингтон, како каже, потрошио стотине милијарди долара у Украјини.

"Желимо тај новац назад. Ја сам Украјини рекао да желимо еквивалент за тај уложени новац и то у виду ретких минерала вредних 500 милијарди долара, на шта је Кијев, у суштини, и пристао", рекао је Трамп.

Како каже, да није таквог договора, САД би испале глупе.

Трамп у принципу само каже истину, нећемо бацати паре у бунар и нећемо играти руски рулет са Русима ако нисмо сигурни у побједу.Бајден је одиграо први круг руског рулета и потрошио силу пара.Обећао је стратешку побједу сада причамо о преговорима са злим Путином диктатором.
Када сам причао да ће западни лидери поготово Европа појести сва г*овна која су причали и да ће опет на крају сјести са Путином многи су се смијали.Нека нека...само полако.

Jesi pripremio rakiju da trgnes :per:
Што па ово је свакодневница, друга ствар што сте ви из кро бојне били наивни па повјеровали да Русима нестаје муниције, граната и балистичких пројектила.Лол чуј Русима нестаје оружја.Па они су тек начели совјетске залихе... :lol:

Што па ово је свакодневница, друга ствар што сте ви из кро бојне били наивни па повјеровали да Русима нестаје муниције, граната и балистичких пројектила.Лол чуј Русима нестаје оружја.Па они су тек начели совјетске залихе... :lol:
Ijaoooo sad su ukri stvarno gotovi pogotovo kad magareca brigada krene :sad2:

Последњих 5 дана Укри су направили опет кардиналну грешку, изашли су на отворено као да организују контранапад, Руси изгледа имали дојаву и опет им наносили епске губитке.Ја стварно више нисам сигуран шта покушавају у Курску, тотално промашена прича.
Као да дигну улог за преговоре.
Nisu džabe tu operaciju nazvali najglupljom u istoriji ratovanja, ali neka je tako, Rusima to odgovara. Čekaju i razvaljuju, ne treba žuriti sa proterivanjem ukra iz Kurske oblasti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back