Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
Kmeket auuuuu

Ukrajinci pogodili ruski "leteći laboratorij" A-60. Nosio je lasersko oružje

Pogledajte prilog 1823099

giphy.gif

RAT U UKRAJINI Ukrajinski napad na više ruskih regiona, najmanje tri osobe poginule, više povređeno

Ukrajina je značajno izmenila američki "mirovni plan" za okončanje sukoba, uklanjajući neke od zahteva Rusije. Evropski lideri upozoravaju da brzo postizanje dogovora nije realno. Volodimir Zelenski mogao bi da se sastane sa Donaldom Trampom u Beloj kući kasnije ove nedelje, dok Kijev pokušava da u pregovore uključi i Evropu. Originalni plan SAD i Rusije, sastavljen prošlog meseca, predviđao je da se Ukrajina povuče iz gradova u Donbasu, smanji veličinu vojske i ne priključi NATO-u. Tokom pregovora u Švajcarskoj plan je značajno revidiran i sada, umesto 28, sadrži 19 tačaka.

Bela kuća: Tramp je optimista u pogledu mirovnog sporazuma za Ukrajinu
Zelenski o mirovnom planu: Više nema 28 tačaka, mnoge ispravne tačke su uzete u obzir
Ruska vojska zauzela Zatišje u Zaporoškoj oblasti
Ušakov: Delovi američkog plana prihvatljivi, evropski plan nam ne odgovara
Putin i Erdogan razgovarali o američkom mirovnom planu
Peskov: Ne očekuje se sastanak ruske i američke delegacije ove sedmice

СРПСКИ ВИТЕЗОВИ (t.me/srpski_vitezovi)

Руски оператер дрона открио је породицу са децом у уништеном Волчанску.

Срећа породице је била безгранична када су сазнали да је заиста реч о руском дрону. Породица од пет чланова почела је да комуницира са оператером користећи белешке.

Руски борци су организовали евакуацију цивила.

Евакуација је вероватно спроведена у групама, јер су на снимку видљиве само три особе.
...https://x.com/BDooher/status/1992586801307877767

Невероватна прича о спашавању породице из Волчанска. Јединствени снимак

Изгледало је као да је град сравњен са земљом. Али руски војници су пронашли породицу са дететом у Волчанску. Почела је акција спасавања.

Цео текст на Telegram-у:
https://t.me/sashakots/57927

...Невероватна прича о спашавању породице из Вовчанска. Јединствени снимак

Чинило се да је град сравњен са земљом. Али руски војници су пронашли породицу са дететом у Вовчанску. Почела је операција спашавања.

"Гвоздика", оператер беспилотне летелице:

„Надлетели смо подручје, видели мање-више насељену кућу и слетели смо да је боље погледамо. Изашло је дете са својом породицом, мамом и татом, држећи поруку на којој је писало: "Ми смо цивили". У поруци је писало: "Нема оружја, нема украјинских војника". Након тога, почели смо да комуницирамо путем порука. Оставили смо им залихе и вратили се да их покупимо. Испоставило се да имају мало дете и рођаке у Русији. Оставили смо им храну и слаткише да бисмо усрећили дете. Одлучили смо да их извучемо по густој магли.“

Погледајте јединствене снимке и приче спашених.

Коц на VK | MAX | Зен
@sashakots

Opaaa puca zaporski front!

Bog cuva Ruse i Srbe!
Moj Tihi...

Bog nas sve jednako voli na ovoj zemlji... Tebe kao Srbina, mene kao Hrvata, ruskog i ukrajinskog vojnika....

Ali ne čuva te kad u zavoj ulijećeš sa 120... Ili kad prihvatiš ratnohuškačku propagandu liberalnih globalista i idedš ratovati s Rusijom...

Ja se nikad ne bi tukao s Mirkom Filipovićem ni s Vasom Bakočevićem... Samo u ekstremnim slučajevima...

\
Moj Tihi...

Bog nas sve jednako voli na ovoj zemlji... Tebe kao Srbina, mene kao Hrvata, ruskog i ukrajinskog vojnika....

Ali ne čuva te kad u zavoj ulijećeš sa 120... Ili kad prihvatiš ratnohuškačku propagandu liberalnih globalista i idedš ratovati s Rusijom...

Ja se nikad ne bi tukao s Mirkom Filipovićem ni s Vasom Bakočevićem... Samo u ekstremnim slučajevima...

Citam javlja sputnjik da je Ukrajina pristala na sve uslove americkog sporazuma o kapitulaciji Ukrajine

Uskoro u vasem i nasem bioskopu

Nevjerojatno, ali zaista nevjerojatno... kako te liberaslno-masonske elite diljem Europe i svijeta nakon svega Ukrajince doslovce tjeraju u rat s Rusima...

Evo konačno da je i jedna partija u Hrvatskoj progledala...

https://www.index.hr/vijesti/clanak...ih-ovo-je-izrazito-opasno-za-nas/2733961.aspx
Па, једна партија јесте, али углавном им се напише крви у коментарима, значи да је свих петсто тисућа Томсонових слушалаца и других бранитеља спремна поново за Стаљинград (Волгоград). За Укродом спремни!

Back