Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.153
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta tebe muči?Ruske Jovane Jeremić su vam jedini izvor informacija... a posle nekome spočitavate Happy i Informer. Projekcija bolest najmilija.
Muci ga utovar haubice u zrakomlat.Šta tebe muči?
Ruski javni servis?
Ne muči me ništa, strana za koju navijam razvaljuje. Vi ste ti koji su u mukama pa tražite gluposti da se njima tešite.Šta tebe muči?
Ruski javni servis?
Ne muči me ništa, strana za koju navijam razvaljuje. Vi ste ti koji su u mukama pa tražite gluposti da se njima tešite.
Zamisli neko na TVu rekao da ne treba da se podcenjuje protivnik jer to vodi ka arogantnosti i pravljenju grešaka. Pa to je još Sun Cu napisao, trebalo bi da hvatate beleške a ne da ismevate osnove ratovanja.
Rusi razvaljuju svoju vojsku i ekonomiju, životni standard svojih građana.
Rusi u ratu skupo plaćaju savi metar osvojene zemlje.
Ako netko na ruskom javnom servisu kaže mrvicu istine onda vama rusofilima pada roleta momentalno.
Ja bi da sam na tvom mjestu pisao ruskoj televiziji..
https://t.me/milinfolive/141363
Pogledajte prilog 1683674
Ruska logistika je dobila nove adute na frontu..
Последњих 5 дана Укри су направили опет кардиналну грешку, изашли су на отворено као да организују контранапад, Руси изгледа имали дојаву и опет им наносили епске губитке.Ја стварно више нисам сигуран шта покушавају у Курску, тотално промашена прича.Ruski FPV pogađa snage AFU u regionu Sumi u blizini ruske granice sa Kurskom
Mora se primetiti kako ukri poštuiju saobraćajne propise i drže upaljena svetla na vozilima kako bi osvetlili put Ruskim dronovima, svaka im čast na tome
Jesi pripremio rakiju da trgnesПОКРЕНУТ ДРУГИ ТАЛАС МАСОВНИХ РАКЕТНИХ НАПАДА НА ВОЈНЕ ЦИЉЕВЕ У УКРАЈИНИ
„Ту-95МС [бомбардери] лансирали су крстареће ракете. „Погодак се очекује у 08:30-09:00 часова по московском времену“, наводи се на телеграм каналу.
Напомиње се да је раније ујутру напад изведен крстарећим ракетама Х-69 и ракетним системима Искандер.
Ујутро 11. фебруара, Украјина је известила о масовном ракетном нападу руских снага. Ваздухопловство Украјине тврдило је да су крстареће ракете Калибр могле бити лансиране са Црног мора.
Јутрос креће жестоко...

Што па ово је свакодневница, друга ствар што сте ви из кро бојне били наивни па повјеровали да Русима нестаје муниције, граната и балистичких пројектила.Лол чуј Русима нестаје оружја.Па они су тек начели совјетске залихе...Jesi pripremio rakiju da trgnes![]()

Ijaoooo sad su ukri stvarno gotovi pogotovo kad magareca brigada kreneШто па ово је свакодневница, друга ствар што сте ви из кро бојне били наивни па повјеровали да Русима нестаје муниције, граната и балистичких пројектила.Лол чуј Русима нестаје оружја.Па они су тек начели совјетске залихе...![]()

Nisu džabe tu operaciju nazvali najglupljom u istoriji ratovanja, ali neka je tako, Rusima to odgovara. Čekaju i razvaljuju, ne treba žuriti sa proterivanjem ukra iz Kurske oblastiПоследњих 5 дана Укри су направили опет кардиналну грешку, изашли су на отворено као да организују контранапад, Руси изгледа имали дојаву и опет им наносили епске губитке.Ја стварно више нисам сигуран шта покушавају у Курску, тотално промашена прича.
Као да дигну улог за преговоре.