- Poruka
- 760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руси су споменули из својих разлога, ја само дословно пишем шта је било у пресуди. "Одлука неформалне групе људи није супротна међународном праву"!
И да, тумачење је веома селективно, пошто се шире тумачи као право наше јужне покрајине на независност. А то тамо једноставно не пише.
Kako se SSSR raspao, ili SFRJ?Nijedan ustav ne daje manjini pravo da odredjuje delovanje drzave u kojoj zive niti je odluka manjine od 17% vazeca za ostalih 83% procenata stanovnistva ako ustav nije predvideo konsezusom, Rusi na VOJNO OKUPIRANIM Krimu napravili nevazeci referendum koji Ukrajina moze da da prizna ako bude silom naterana, nikakve promene granica po medjunarodnom pravu ne vaze tokom ratova koje Ukrajina takodje moze da prizna ako bude silom naterana. Ovo "prema tumacenju medjunarodnog suda pravde" suvise je glupo da bi se komentarisalo.
Лик је тешка тролчина и лицемер који лаже, измишља, изврће и негира чињенице.Kako se SSSR raspao, ili SFRJ?
Російська ракета по звичайному місту. Просто по вулиці. По території із житловими будинками. Попередньо це удар балістикою. Станом на зараз відомо про 14 загиблих, серед них 6 дітей. Мої співчуття рідним та близьким.
https://t.me/V_Zelenskiy_official/13778
Рятувальна операція триває. Пошкоджені щонайменше 5 будинків.
Щодня російські удари. Щодня загиблі люди. Тільки одна причина, чому це продовжується: Росія не хоче припинення вогню, і ми це бачимо. Увесь світ бачить. Кожна ракета, кожен ударний дрон доводять, що Росія хоче тільки війни. І тільки від тиску світу на Росію, від усіх зусиль для зміцнення України, нашої ППО, наших сил – тільки від цього залежить, коли закінчиться війна.
Америка, Європа, всі інші у світі мають достатню спроможність, щоб змусити Росію відмовитися від терору і війни. І це треба забезпечити: мир потрібен.
Na summit-u u Minsku država ex SSSR, 2013. Putin je dao izjavu da Ukrajina sama odlučuje o svom putu ulaska u EU. Isto tako tada je odgovorio na pitanje može li se u tom slučaju Ukrajina priključiti i Carinskom savezu, Putin je kazao NE.Tuk na utuk, sila na silu, Janukovic mislio da zbog podrske Rusa moze da sprovodi svoju petokolonasku volju iako je na izborima pricao o evropskim integracijama, zaebo se pa pobegao.
Legalisto vec sam napisao ali da ponovim u ustav je takodje uneseno da je cilj Ukrajinaca EU a Janukovic kao predsednik to pogazio, mnogo je pobuna po svetu bilo nelegalno a one redovno bule izazvane nezakonitim i nasilnim postupcima vlasti pa se kasnije svi sloze da je bas tako trebalo. Nemam nista protiv da i dalje mislis kako je Nulandova onom kesom biskvita izazvala prvo gradjanski a potom i medjunarodni rat.
u eu su otisli 10 mio ukrainaca u Rusiju 15-20 mio ukrainaca od 2022Na summit-u u Minsku država ex SSSR, 2013. Putin je dao izjavu da Ukrajina sama odlučuje o svom putu ulaska u EU. Isto tako tada je odgovorio na pitanje može li se u tom slučaju Ukrajina priključiti i Carinskom savezu, Putin je kazao NE.
Janukovič je razmislio i zaključio da mu je bolji vrabac u ruci od goluba na grani za državu.
EU su prazna obećanja, a mnogo Ukrajinaca radilo je i danas radi u Rusiji. Da je EU ikada mislila iskreno s Ukrajinom, od 1991 do danas mogli su uvesti 5-10 milijuna Ukrajinaca kao bijelu europsku radnu snagu a ne EU krcati s ljudima trećeg svijeta kulturološki nekompabitlnima.
Ti si češka sobarica po mudrosti.Legalisto vec sam napisao ali da ponovim u ustav je takodje uneseno da je cilj Ukrajinaca EU a Janukovic kao predsednik to pogazio, mnogo je pobuna po svetu bilo nelegalno a one redovno bule izazvane nezakonitim i nasilnim postupcima vlasti pa se kasnije svi sloze da je bas tako trebalo. Nemam nista protiv da i dalje mislis kako je Nulandova onom kesom biskvita izazvala prvo gradjanski a potom i medjunarodni rat.
Ruski gardijski specijalci koji su pre 4 meseca krenuli borbenim trotinetima iz Moskve ka ukrajini, konačno stigli na front
fuuuuuck eu to je rekla
Legalisto vec sam napisao ali da ponovim u ustav je takodje uneseno da je cilj Ukrajinaca EU a Janukovic kao predsednik to pogazio, mnogo je pobuna po svetu bilo nelegalno a one redovno bule izazvane nezakonitim i nasilnim postupcima vlasti pa se kasnije svi sloze da je bas tako trebalo. Nemam nista protiv da i dalje mislis kako je Nulandova onom kesom biskvita izazvala prvo gradjanski a potom i medjunarodni rat.
Rusi na VOJNO OKUPIRANIM Krimu napravili nevazeci referendum
Стигао некрофил. Мора да си данас посебно уживао у свежим и младим лешевима?Niko jos nije dobio rat protiv dece, nece ni zlikovac iz Kremlja.