Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.218
Di točno. Živim u Civilizaciji.kad planiras selidbu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di točno. Živim u Civilizaciji.kad planiras selidbu?
Imao si resenje, mogao si dobro da se udas.Pa blizu, ali ne zato da bih se izdržavao, nego sam zahtjevan i razmažen i volim fine stvari.
Lagao ti je onaj koji ti je rekao da su najbolje stvari u životu besplatne.
Tvoja je tvrdnja da je u Groznom fantasticno. Mislim da tebe privlaci ime grada.Di točno. Živim u Civilizaciji.
Evo ja ti sad kažem, probaj.Imao si resenje, mogao si dobro da se udas.
Niko mi to nije rekao.
Pa BRICS je. Ne može da omane. Ruska federacija, razlog više da bude fantastično.Tvoja je tvrdnja da je u Groznom fantasticno. Mislim da tebe privlaci ime grada.
Sta da probam...zivot u pecini, selidbu u Grozni ili koliko kostaju "besplatne stvari". Malo si konfuzan , kad se zbunis.Evo ja ti sad kažem, probaj.
fizicki da, ali psihicki je mrtav najmanje 11 godinaOn je umro pre tri godine. Da zaokruzim na 5 .....
Ostao si kod kuce, a druge savetujes da se sele...nevaljalce.Pa BRICS je. Ne može da omane. Ruska federacija, razlog više da bude fantastično.
Prekokrasno gesprctU međuvremenu, epsko razvaljivanje u Rusiji. Lešnik, spavaš li mirno?
Samo ti provociraj..Zasto je brutalna?
Na osnovu cega mislis da je agresija?
Kažem ti da nisam Ukrajinac.Ne laži. Sve Ukrajinske postupke opravdavaš, bez obzira da li su vezani za nešto brutalno ili idiotsko.
Nije lepo da mi kažeš da lažem, jer si neznalica.Ti si se ovde nalupetao gluposti na tone,i ja ti nikada nisam rekao da lažeš..Sve što idem provjeriti lažeš kao Tixi
"Though Thomas Edison is usually credited as the man who invented the lightbulb, the famous American inventor wasn't the only one who contributed to the development of this revolutionary technology. Alessandro Volta, Humphrey Davy and Joseph Swan played a critical role in the development of this technology."
Sve sami Rusi, sve Rusija zaalužna!
Ne znam koliko si upućen u dešavanja na planeti Zemlji,ali taj Kadirov radi u interesu svoje države koja se zove Ruska Federacija.Bajden: "Orao ne lovi muhe"
Nek Putin predloži Kadirovu da se igra s njim.
Daj napiši šta znaš o tome,priloži nešto,da naučimo nešto novo.Jurišna puška, misliš na Kalašnjikov? Pa ni on nije baš originalan izum. Pre će biti dobra i unapređena kopija.
Kažem ti da nisam Ukrajinac.
Kao sav slobodan svijet podržavam žrtvu brutalne ruske agresije
Na žalost po Ruse, oni su ti koji ginu u značajno većem broju, što je i najnormalnija stvar kada imaš front i kada želiš osvajati teritorij.
Ali na sreću po Ruse, ruski vojnik je oduvijek bio nevjerojatno jeftin.
I napiši u kom kontekstu sam ja to izjavio/napisao/rekao.A ne da se,kad god spomenemo američka sr**ja po svetu,odmah hvatate izuma koji su nastali u njihovoj državi,ne uvek od samih amerikanaca(mada američka nacija ni ne postoji,to je skupina potomaka doseljenika iz Evrope) ,ali su svakako patentirana tamo.Dakle,da,ništa dobro za ovaj svet od njih.Stalno prave probleme po svetu i zbog njih milioni ljudi pati ili ih nema.Glavni su krivci za sve ružno što se dešava,na ovaj(direktno),ili onaj(indirektno) način.Ne moras.
Ja sam zapoceo ovu diskusiju sa odgovorom na Radasinovu stupidnu tezu da "nista dobro nije doslo sa zapada". Samo neko, cisto da vas podsjetim kako bi svijet izgledao bez zapada.
Na koju državu kad je skoro sve tamo rusko?!U mom selu se vojna invazuja na drugu suverenu državu smatra agresijom.
Ne znam kako je u tvom.
Točnije, ovo se u mom selu naziva terorizmom jer nisi objavio rat.
A s teroristima znaš kako se postupa, Ženevska konvencija prdnula u čabar.
A da? Znači vratimo Rusiju Mongolskom carstvu.Na koju državu kad je skoro sve tamo rusko?!Pogledajte prilog 1661017
Od istorije se ne može pobeći,niti se može menjati.
U Rusiji odlučuje zdrav,mentalno jak čovek koji zna kuda je pošao i šta radi,a u USA senilni starac koji pada sa stepenica,traži pokojnu mu majku i rukuje se sa duhovima.Rusija ovisi o lošem mentalnom zdravlju jedne osobe, Amerika ne ovisi o lošem mentalnom zdravlju jedne osobe.
Uoči razliku između "ovisi" i "ne ovisi".
U redu, možemo li vidjeti Putinovu stručnu psihološku i mentalnu procjenu od relevantnih institucija pa da povjerujemo?U Rusiji odlučuje zdrav,mentalno jak čovek koji zna kuda je pošao i šta radi,a u USA senilni starac koji pada sa stepenica,traži pokojnu mu majku i rukuje se sa duhovima.
Jel primećuješ razliku?