Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da? Znači vratimo Rusiju Mongolskom carstvu.
Do kada misliš lupetati o "istorijskom pravu" kao svaki nacista?

Spojler:
Zauvijek.
Ništa ti ne znaš,kao tele.Pogledaj gde je i kolika je Rusija a kolika je Mongolija.
1734896123539.png

Нацизам је идеологија која се заснива на веровању у супериорност Аријевске расе, као дела германских народа. Током Хитлерове владавине, нацисти су заговарали успостављање јаке, централизоване владе под контролом Фирера тврдећи да на тај начин бране немачки народ (укључујући и Немце изван Немачке) од комунизма и такозване јеврејске завере. Коначан циљ нациста било је стварање хомогене, аутархичне етничке државе која би инкорпорирала идеје пангерманизма.
Drugo,ja ne LUPETAM jer se sve ovo da proveriti u istorijskim arhivima od kojih ti očigledno bežiš kao đavo od krsta i koristiš svaku priliku da negiraš da je najveći deo države za kojom kukaš svakodnevno ovde zapravo ruska zemlja.Po dostupnim podacima iz istorijskih arhiva.Dalje,Ukrajina,kakvu ti poznaješ nikada ništa nije osvojila nego je uglavnom teritorije dobijala na poklon,a na štetu Rusije.

Prilozi

• 1734895987526.png
    1734895987526.png
    154,1 KB · Pregleda: 2
Ništa ti ne znaš,kao tele.Pogledaj gde je i kolika je Rusija a kolika je Mongolija.
Pogledajte prilog 1661026
Нацизам је идеологија која се заснива на веровању у супериорност Аријевске расе, као дела германских народа. Током Хитлерове владавине, нацисти су заговарали успостављање јаке, централизоване владе под контролом Фирера тврдећи да на тај начин бране немачки народ (укључујући и Немце изван Немачке) од комунизма и такозване јеврејске завере. Коначан циљ нациста било је стварање хомогене, аутархичне етничке државе која би инкорпорирала идеје пангерманизма.
Drugo,ja ne LUPETAM jer se sve ovo da proveriti u istorijskim arhivima od kojih ti očigledno bežiš kao đavo od krsta i koristiš svaku priliku da negiraš da je najveći deo države za kojom kukaš svakodnevno ovde zapravo ruska zemlja.Po dostupnim podacima iz istorijskih arhiva.Dalje,Ukrajina,kakvu ti poznaješ nikada ništa nije osvojila nego je uglavnom teritorije dobijala na poklon,a na štetu Rusije.
zašto trolaš sa mercatorom????

mercator-vs-truesize.png

U mom selu se vojna invazuja na drugu suverenu državu smatra agresijom.
U tvom selu se i genocid i etnicko ciscenje zove pobeda u oslbodilackom ratu.
Ali to ti objasnjavaj onima sa palcima ispod tvojih poruka, ne meni,
Ne znam kako je u tvom.
U mom trcis, pomazes i branis one koji su ubijani, ugnjetavani i uskracivani za osnovna ljudska prava na osnovu vere, nacije i jezika.
Bilo kome, a pogotovo svom rodjenom.

Samo ti provociraj
Sta ce da bude?!

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back