Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prekokrasno gesprct :vatromet::vatromet::vatromet:

icegif-95.gif

Sve što idem provjeriti lažeš kao Tixi :lol:

"Though Thomas Edison is usually credited as the man who invented the lightbulb, the famous American inventor wasn't the only one who contributed to the development of this revolutionary technology. Alessandro Volta, Humphrey Davy and Joseph Swan played a critical role in the development of this technology."

Sve sami Rusi, sve Rusija zaalužna!
Nije lepo da mi kažeš da lažem, jer si neznalica.Ti si se ovde nalupetao gluposti na tone,i ja ti nikada nisam rekao da lažeš..
1734891050332.png

Na žalost po Ruse, oni su ti koji ginu u značajno većem broju, što je i najnormalnija stvar kada imaš front i kada želiš osvajati teritorij.
Ali na sreću po Ruse, ruski vojnik je oduvijek bio nevjerojatno jeftin.

To jednostavno nije tačno ali džabe pričamo već tri godine ti jedno a ja drugo.

Uskoro ćeš biti u prilici da saznaš istinu, odnosno nešto što je relativno blizu istine pošto prave brojeve nećemo saznati još izvesno vreme.

Shvatićeš da si živeo u zabludi, mada ja iskreno mislim da si ti toga svestan ali ti ne odgovara da priznaš sebi i drugima da nisi bio u pravu.

Ne moras.

Ja sam zapoceo ovu diskusiju sa odgovorom na Radasinovu stupidnu tezu da "nista dobro nije doslo sa zapada". Samo neko, cisto da vas podsjetim kako bi svijet izgledao bez zapada.
I napiši u kom kontekstu sam ja to izjavio/napisao/rekao.A ne da se,kad god spomenemo američka sr**ja po svetu,odmah hvatate izuma koji su nastali u njihovoj državi,ne uvek od samih amerikanaca(mada američka nacija ni ne postoji,to je skupina potomaka doseljenika iz Evrope) ,ali su svakako patentirana tamo.Dakle,da,ništa dobro za ovaj svet od njih.Stalno prave probleme po svetu i zbog njih milioni ljudi pati ili ih nema.Glavni su krivci za sve ružno što se dešava,na ovaj(direktno),ili onaj(indirektno) način.
1734894451985.png

Rusija ovisi o lošem mentalnom zdravlju jedne osobe, Amerika ne ovisi o lošem mentalnom zdravlju jedne osobe.
Uoči razliku između "ovisi" i "ne ovisi".
U Rusiji odlučuje zdrav,mentalno jak čovek koji zna kuda je pošao i šta radi,a u USA senilni starac koji pada sa stepenica,traži pokojnu mu majku i rukuje se sa duhovima.
Jel primećuješ razliku?

U Rusiji odlučuje zdrav,mentalno jak čovek koji zna kuda je pošao i šta radi,a u USA senilni starac koji pada sa stepenica,traži pokojnu mu majku i rukuje se sa duhovima.
Jel primećuješ razliku?
U redu, možemo li vidjeti Putinovu stručnu psihološku i mentalnu procjenu od relevantnih institucija pa da povjerujemo?
Ili imaš samo svoje mišljenje.
Ja imam svoje, dečko je potpuno izgubljen, citira Kurtza iz Apocalypse Now

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back