Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim, zapravo znam, osjetili su krv u Siriji( veliku slabost Rusije), Rusija se našla u lošoj geopolitičkoj situaciji...dovoljno je viditi kako su Europljani raščerečili Otomansko Carstvo ili Han Kinu čim su osjetili slabost ovih. Sa time da su i kod Otomana i Kineza Rusi izbačeni iz dijeljenja kolača.
Auuu Marine, koliko ti ne razlikuješ svoje želje od stvarnosti…

Vidiš, povodom Sirije slede i izvesni sukobi unutar saveza:

I 15 eljada ustasa TIXI rekno :rtfm:
Hrvatska legija(369-ti pešadijski puk) je išla onomad u Staljingrad pa su obrali zelen bostan.Mogu opet da pokušaju.Ovaj put Rusi su vam poslali onog garonju da vas prosvetli i osvesti da ne radite glupe stvari.https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hrvat-zarobljen-od-strane-rusa-dao-izjavu-novinaru-iz-republike-srpske-tretiraju-me-puno-bolje-nego-sto-sam-vidio-da-se-ponasaju-prema-njihovim-zarobljenicima-1192287

1734817935117.png

Ta cijela skupinica je jedna velika narkomanska banda koja po cijeli dan žvače kat.

'Nakon što ga prožvačem, ne mogu ići van. Kad žvačem kat, cijeli je svijet moj. Osjećam se poput kralja', kaže Muhamed al Kadim. Po nekim procjenama, skoro pola od 23 milijuna stanovnika Jemena tijekom popodnevnih sati uživa u tom blagom opijatu.
"Jemenci više troše na kat nego na hranu"
Blagi opijat, mda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back