Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.221
Opšta pogibija donacija:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je da si odgledao godisnju konferenciju, kao i 87% Ukrajinaca.Sukob se vodi na teritoriji RF sad ce 34 mesec, Putin tako rece.
Moraš da znaš da je Rusija vodila rat u Ukrajina prva dva, tri mjeseca , kasnije rat vodi SSSR...ali zalihe SSSR nisu niti neograničene, niti u dobrom stanju.Rusija je slaba samim time što ima 10% višs stanovnika od Japana a 50x veći teritorij.
Ali nije im dosta, još bi oni maznuli Ukrajinu! Boles.
Mislim, zapravo znam, osjetili su krv u Siriji( veliku slabost Rusije), Rusija se našla u lošoj geopolitičkoj situaciji...dovoljno je viditi kako su Europljani raščerečili Otomansko Carstvo ili Han Kinu čim su osjetili slabost ovih. Sa time da su i kod Otomana i Kineza Rusi izbačeni iz dijeljenja kolača.
Ono kad ne razlikuješ svoje želje od stvarnosti.Moraš da znaš da je Rusija vodila rat u Ukrajina prva dva, tri mjeseca , kasnije rat vodi SSSR...ali zalihe SSSR nisu niti neograničene niti u dobrom stanju.
Ma nije, mokra čarapa je previše laka za tolika oštećenja CNS, to je bilo nešto mnoooogo teže.Значи, није мокра чарапа?
Ja ti garantiram da se Rusiji lomi kičma, ne da je ubiju, već da je stave u invalidska kolica...Ono kad ne razlikuješ svoje želje od stvarnosti.
Napisao si za Trampa i Maska da su ego-manijaci. Njima se moze da to budu. Ali, ti....tu pomoci nema.Ajde sad prevedi ovo i napiši ozbiljnu misao.
Auuu Marine, koliko ti ne razlikuješ svoje želje od stvarnosti…Mislim, zapravo znam, osjetili su krv u Siriji( veliku slabost Rusije), Rusija se našla u lošoj geopolitičkoj situaciji...dovoljno je viditi kako su Europljani raščerečili Otomansko Carstvo ili Han Kinu čim su osjetili slabost ovih. Sa time da su i kod Otomana i Kineza Rusi izbačeni iz dijeljenja kolača.
Troluješ ili si stvarno toliko zabrazdio?Ja ti garantiram da se Rusiji lomi kičma, ne da je ubiju, već da je stave u invalidska kolica...
Hrvatska legija(369-ti pešadijski puk) je išla onomad u Staljingrad pa su obrali zelen bostan.Mogu opet da pokušaju.Ovaj put Rusi su vam poslali onog garonju da vas prosvetli i osvesti da ne radite glupe stvari.https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hrvat-zarobljen-od-strane-rusa-dao-izjavu-novinaru-iz-republike-srpske-tretiraju-me-puno-bolje-nego-sto-sam-vidio-da-se-ponasaju-prema-njihovim-zarobljenicima-1192287I 15 eljada ustasa TIXI rekno![]()
ne bi se reklo, jer je zeleni brze-bolje zavapio, eto, sad vidite da je ludPutin na razini deserogodišnjaka, čija ćuna je veća.
Klasičan kompleks velikog vođe niskog rasta![]()
O onda je Drug Kim odlučio ratovati do zadnjeg Rusa.Moraš da znaš da je Rusija vodila rat u Ukrajina prva dva, tri mjeseca , kasnije rat vodi SSSR...ali zalihe SSSR nisu niti neograničene, niti u dobrom stanju.
Samo da znaš, u Rusiji ne postoji termin "Drugi svjetski rat"Uh...da...Italijani su bili presudni u svim svetskim ratovima.
I to je dobro, jer se demilitarizira DNR Koreja, Kinezi već ***** radi toga, jer se na korejskom poluotoku remeti ravnoteža snaga.O onda je Drug Kim odlučio ratovati do zadnjeg Rusa.
Ja ti garantiram da se Rusiji lomi kičma, ne da je ubiju, već da je stave u invalidska kolica...
Šta misliš, da li bi bilo fer da Ukri od Rostova naprave ono što su Rusi napravili od Bahmuta.
Auuu Marine, koliko ti ne razlikuješ svoje želje od stvarnosti…
Vidiš, povodom Sirije slede i izvesni sukobi unutar saveza:
"Jemenci više troše na kat nego na hranu"Ta cijela skupinica je jedna velika narkomanska banda koja po cijeli dan žvače kat.
'Nakon što ga prožvačem, ne mogu ići van. Kad žvačem kat, cijeli je svijet moj. Osjećam se poput kralja', kaže Muhamed al Kadim. Po nekim procjenama, skoro pola od 23 milijuna stanovnika Jemena tijekom popodnevnih sati uživa u tom blagom opijatu.
eu to sledi dogodine, oresnik je neoborivJa ti garantiram da se Rusiji lomi kičma, ne da je ubiju, već da je stave u invalidska kolica...