Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima da vam pričam za Trumpa cijelo vrijeme da se varate :lol: Usa pomoć pomoć Ukrajini se nastavlja, zauzvrat Europa mora dignuti izdvajanje za vojsku na 5%. Rusija najebala, Trump pravi od Europe super silu, kako bi se Amerika mogla fokusirati na Kinu.

images

Fora je u tome da je Trampara ego manijak (o Elonu da i ne givorimo) i apsolutno je nemoguće da napravi išta što bi ga moglo prikazati slabijim od Putina.
Mislim, zapravo znam, osjetili su krv u Siriji( veliku slabost Rusije), Rusija se našla u lošoj geopolitičkoj situaciji...dovoljno je viditi kako su Europljani raščerečili Otomansko Carstvo ili Han Kinu čim su osjetili slabost ovih. Sa time da su i kod Otomana i Kineza Rusi izbačeni iz dijeljenja kolača.

Za tebe ne mogu reci isto. Skinuce briselsku Evropu do gola, da bi obnovio svoj vojno-industrijski kompleks (isto to su uradili i u II svetskom ratu), a tebi, vajnom Evropljaninu to pricinjava gust. Mislis da ce ovaj sukob, ako eskalira, da se vodi na tlu USA? Zalosno je dokle ste se srozali.
Sukob se vodi na teritoriji RF sad ce 34 mesec, Putin tako rece.

Mislim, zapravo znam, osjetili su krv u Siriji( veliku slabost Rusije), Rusija se našla u lošoj geopolitičkoj situaciji...dovoljno je viditi kako su Europljani raščerečili Otomansko Carstvo ili Han Kinu čim su osjetili slabost ovih.
Rusija je slaba samim time što ima 10% višs stanovnika od Japana a 50x veći teritorij.
Ali nije im dosta, još bi oni maznuli Ukrajinu! Boles.

Za tebe ne mogu reci isto. Skinuce briselsku Evropu do gola, da bi obnovio svoj vojno-industrijski kompleks (isto to su uradili i u II svetskom ratu), a tebi, vajnom Evropljaninu to pricinjava gust. Mislis da ce ovaj sukob, ako eskalira, da se vodi na tlu USA? Zalosno je dokle ste se srozali.
Ajde sad prevedi ovo i napiši ozbiljnu misao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back