Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima da vam pričam za Trumpa cijelo vrijeme da se varate :lol: Usa pomoć pomoć Ukrajini se nastavlja, zauzvrat Europa mora dignuti izdvajanje za vojsku na 5%. Rusija najebala, Trump pravi od Europe super silu, kako bi se Amerika mogla fokusirati na Kinu.

images

Fora je u tome da je Trampara ego manijak (o Elonu da i ne givorimo) i apsolutno je nemoguće da napravi išta što bi ga moglo prikazati slabijim od Putina.
Mislim, zapravo znam, osjetili su krv u Siriji( veliku slabost Rusije), Rusija se našla u lošoj geopolitičkoj situaciji...dovoljno je viditi kako su Europljani raščerečili Otomansko Carstvo ili Han Kinu čim su osjetili slabost ovih. Sa time da su i kod Otomana i Kineza Rusi izbačeni iz dijeljenja kolača.

Mislim, zapravo znam, osjetili su krv u Siriji( veliku slabost Rusije), Rusija se našla u lošoj geopolitičkoj situaciji...dovoljno je viditi kako su Europljani raščerečili Otomansko Carstvo ili Han Kinu čim su osjetili slabost ovih.
Rusija je slaba samim time što ima 10% višs stanovnika od Japana a 50x veći teritorij.
Ali nije im dosta, još bi oni maznuli Ukrajinu! Boles.

Za tebe ne mogu reci isto. Skinuce briselsku Evropu do gola, da bi obnovio svoj vojno-industrijski kompleks (isto to su uradili i u II svetskom ratu), a tebi, vajnom Evropljaninu to pricinjava gust. Mislis da ce ovaj sukob, ako eskalira, da se vodi na tlu USA? Zalosno je dokle ste se srozali.
Ajde sad prevedi ovo i napiši ozbiljnu misao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back