Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.109
Za današnji izgled samohotke Bogdana se pobrinuo stilista Lancet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slican krstarici "Moskva"Transformer![]()
Ali Moskva nije pravljena da letiSlican krstarici "Moskva"
Nema veze, tih 6 ce poslati na popravniOd 108 zatvorenika belgorodskog zatvora poslatih prisilno u borbe protiv ukrajinaca, preživelo je 6.
To samo znači da milovanje prestaje i počinju prave batineJel ovo tacno braco Rusosiiti
Da li je Putin rekao da je ovo rat, a ne specijalna operacija
https://t.me/Slavyangrad/113646
Ne znam, prica se da su Ukrajinci a ne Rusi poslali kako se mislilo prvo.Да ли се макар данас зна шта је то у ствари било?
Ni da roni.Ali Moskva nije pravljena da leti![]()
Ni da roni.![]()
Poletela je kratko u vis kad je doletela krstareca a onda je porinula u plicakAli Moskva nije pravljena da leti![]()
Eto. A na meričke avione niko ne puca a samo ronePoletela je kratko u vis kad je doletela krstareca a onda je porinula u plicak
Zauvek
Vec tri godine ponavljas da je NATO ukljucen u ovaj rat, tako da nije vazno sto pomaze. S. Koreja salje naoruzanje vec duze vreme kao i Iran, da li su i oni ukljuceni u rat? Siguran sam da ako dodje do ozbiljnog stani, pani Rusiji nece niko pomoci ovo nije jos uvek ono sta se moze desiti, Kina, Indija i jos neki nisu bas mnogo zainteresovani samo koriste priliku da se ogrebu od Rusije.Daj link na njegov govor i obeleži gde je to rekao.
To tvrde Rusi, Mađari se baš ne slažu...ali opet 40% je ništa, naspram 6 puta( 500%) skuplji koliko trabunjate...U
americki gas je 40% skuplji od Ruskog. To sta ti pises nema veze sa zivotom. Cela evropa kuka zbog toga.
Stalno ovo radiš, mnogo je ljigavo. Ako ja kažem daj mi citat Putina, a ti mi onda odgovoriš da sam ja to mnogo ponavljao, kako očekuješ da ja sa tobom diskutujem? Mogu samo da te napušim i oteram u tri lepe.Vec tri godine ponavljas da je NATO ukljucen u ovaj rat, tako da nije vazno sto pomaze. S. Koreja salje naoruzanje vec duze vreme kao i Iran, da li su i oni ukljuceni u rat? Siguran sam da ako dodje do ozbiljnog stani, pani Rusiji nece niko pomoci ovo nije jos uvek ono sta se moze desiti, Kina, Indija i jos neki nisu bas mnogo zainteresovani samo koriste priliku da se ogrebu od Rusije.
I sta sa tim?Information about Poland’s defense aid to Ukraine has often been fragmented. However, it was recently disclosed that Poland has delivered 324 tanks, 400 BMP-1s, 14 MiG-29s, and now, the WZT-3 ARVs.
Poljaci do sada dali Ukrajini 324 tenka i cca 400 BMP-a, te 14 Mig-29![]()
Evo nama dežurnog računovođe da prosipa neke coping brojeve dok mu ukrovermaht proksi biva satran na bojnom polju.Information about Poland’s defense aid to Ukraine has often been fragmented. However, it was recently disclosed that Poland has delivered 324 tanks, 400 BMP-1s, 14 MiG-29s, and now, the WZT-3 ARVs.
Poljaci do sada dali Ukrajini 324 tenka i cca 400 BMP-a, te 14 Mig-29![]()