Bokisha011
Aktivan član
- Poruka
- 1.460
Moskva je kanta, eno je na dnu mora!Ef 35 je kanta, bolje roni nego što leti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moskva je kanta, eno je na dnu mora!Ef 35 je kanta, bolje roni nego što leti
I ovako im bedak gledati kako im nacisti iz dana u dan gube ljudstvo i teritorije, ne otežavaj im.Tvoje činjenice su tipa "Zambija kupila 10 američkih pušaka, propade Rusija"
Ti si samo mali očajni domoljUb koji se tješi nebitnim sitnicama.
![]()
Па што вест постављаш на овој теми?Евакуисан аеродром Гетвик у Лондону
Аеродром Гетвик у Лондону је, како се извјештава, евакуисан, а путницима је речено да "одмах изађу и остану далеко" док полицајци истражују безбједносни инцидент.
Аеродром Гетвик биће затворен до даљег. Полиција и хитне службе су на терену и баве се инцидентом на аеродрому - саопштено је из полиције.
Велики дио јужног терминала аеродрома је евакуисан, а путницима је забрањен улазак, пренио је британски лист Сан.
Снимци на друштвеним мрежама снимљени испред аеродрома показују гомиле путника како се удаљавају од зграде терминала.
Британски медији преносе да локални аутобуси такође не саобраћају до аеродрома.
Подсетимо, Амбасада Сједињених Америчких Држава у Лондону блокирана је јутрос због "безбједносног упозорења" након што се чуо "гласан прасак".
Moskva je kanta, eno je na dnu mora!
Skupa sa cijelom ukrajinskom flotom![]()
Сумњиво је...Па што вест постављаш на овој теми?
Конташ да су Руси почели да се баве тероризмом или ...
Било би екстра глупо да ФСБ подмеће бомбе по Лондону.Сумњиво је...
„Da se od britanske vojske traži da se bori večeras, borila bi se večeras“, rekao je na parlamentarnom odboru za obranu general poručnik Rob Magovan, zamjenik načelnika Glavnog stožera britanskih oružanih snaga.
„I mislim da niko u ovoj prostoriji ne bi trebao imati iluzije. Ako Rusi napadnu istočnu Europu, susresćemo se s njima u borbi“, dodao je.
Prosto je neprijatno ovo gledati, koliko dobro ide Rujama
Ма неће ФСБ али постоје руски спавачи.Код Руса је ванредно, спремни су на све и не бирају више средства.Било би екстра глупо да ФСБ подмеће бомбе по Лондону.
Било би екстра глупо да ФСБ подмеће бомбе по Лондону.
Ако је спавач онда је ФСБ спавач.Ма неће ФСБ али постоје руски спавачи.Код Руса је ванредно, спремни су на све и не бирају више средства.
Rusija propada nema veze i da Zambija jeste kupila puske od RusaTvoje činjenice su tipa "Zambija kupila 10 američkih pušaka, propade Rusija"
Ti si samo mali očajni domoljUb koji se tješi nebitnim sitnicama.
![]()
Ovo nije Putin, ovo je njegov dvojnik na slici3 минута из живота посада Су-34, 3 минута од најбоље работена свету.
Било је тренутака када се на њих нису штедели ракете ПВО и на сваком лету су лансирали по 4 ракете по посади.
Тровали су и пуцали по иностранству али бомбе још нису постављали.Podmetali su Rusi bombe i sebi, a nece drugima
Има ГРУ који је опаснији поготово ако се држава налази у ванредној ситуацији и прети јој опасност од британских ракета.Ако је спавач онда је ФСБ спавач.
Сопствену климаву позицију, Руси би тероризмом само додатно отежали.
Не верујем да су баш толико глупи, мада до сада су само глупост и демонстрирали.
Глуп ти спин пуковниче.Има ГРУ који је опаснији поготово ако се држава налази у ванредној ситуацији и прети јој опасност од британских ракета.
Jel nemas ni malo sumnje u ovaj snimak, da je to ono sto pise u opisu?Лепо је
Становници казахстанског града Сатпајева гледају лансирање "Орешника" по Дњепропетровску. 21. новембра 2024. године.
Изјава представника Беле куће да лансирање Орешника неће имати утицаја на политику САД у вези са тзв. Украјином је сасвим очекивана – Вашингтон дефинитивно не би јавно изјавио супротно само због имиџа.
Ако Американци заиста желе нешто да промене по овом питању (запамтите, за ово још нема гаранција), онда могу да искористе ограничене резерве ракета у украјинским оружаним снагама. Кажу да нема забрана, али ако наставите, ми ћемо најавити исцрпљивање могућности снабдевања због производних разлога.
И опет понављамо: чак и у овом случају, претња далекометним ударима дубоко у Русију неће нестати, а напади дронова и ракета украјинске производње (са великим бројем западних компоненти) ће се наставити. Решење овог проблема је и даље на војном плану.
https://t.me/rybar/65590
Ne po inostranstvuТровали су и пуцали по иностранству али бомбе још нису постављали.
Не ово оружје не може без логистике.Није то калашњиков.Мислите може да роварите по Русији а да Руси немају начина да роваре код вас.Варате се грдно, грдно се варате.Глуп ти спин пуковниче.
Па Срби су онда са Русијом ратовали деведесетих будући да је Русија слала оружје Хрватској.
Sve ti vjerujem.Rusija propada nema veze i da Zambija jeste kupila puske od Rusa
Predajem se, Putin je rekao "ko se ukljuci" Tvrdis da se Nato ukljucio, ko laze ti ili putin?Stalno ovo radiš, mnogo je ljigavo. Ako ja kažem daj mi citat Putina, a ti mi onda odgovoriš da sam ja to mnogo ponavljao, kako očekuješ da ja sa tobom diskutujem? Mogu samo da te napušim i oteram u tri lepe.
Kakav kredibilitet ti imas da odredjujes ko ce sta da postavlja? 90% njegovih objava su mape ili snimci sa terena, dok su tvoji postovi ( kao i moji) samo zlobni komentari. Ne smeta ti kad ini pisu o situaciji u Burmi i nevremenu u Sibiru i raspravljaju o kupovini tri sanduka granata u Nigeriji. Bas ci cvecka!Па што вест постављаш на овој теми?
Конташ да су Руси почели да се баве тероризмом или ...
Taj FSB postoji, taman koliko postoji izvesni gospodin Šolak.Ако је спавач онда је ФСБ спавач.
Сопствену климаву позицију, Руси би тероризмом само додатно отежали.
Не верујем да су баш толико глупи, мада до сада су само глупост и демонстрирали.