Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj link na njegov govor i obeleži gde je to rekao.
Vec tri godine ponavljas da je NATO ukljucen u ovaj rat, tako da nije vazno sto pomaze. S. Koreja salje naoruzanje vec duze vreme kao i Iran, da li su i oni ukljuceni u rat? Siguran sam da ako dodje do ozbiljnog stani, pani Rusiji nece niko pomoci ovo nije jos uvek ono sta se moze desiti, Kina, Indija i jos neki nisu bas mnogo zainteresovani samo koriste priliku da se ogrebu od Rusije.

Odlete u nebo :whistling::think:

1732271203226.png

Vec tri godine ponavljas da je NATO ukljucen u ovaj rat, tako da nije vazno sto pomaze. S. Koreja salje naoruzanje vec duze vreme kao i Iran, da li su i oni ukljuceni u rat? Siguran sam da ako dodje do ozbiljnog stani, pani Rusiji nece niko pomoci ovo nije jos uvek ono sta se moze desiti, Kina, Indija i jos neki nisu bas mnogo zainteresovani samo koriste priliku da se ogrebu od Rusije.
Stalno ovo radiš, mnogo je ljigavo. Ako ja kažem daj mi citat Putina, a ti mi onda odgovoriš da sam ja to mnogo ponavljao, kako očekuješ da ja sa tobom diskutujem? Mogu samo da te napušim i oteram u tri lepe.

Information about Poland’s defense aid to Ukraine has often been fragmented. However, it was recently disclosed that Poland has delivered 324 tanks, 400 BMP-1s, 14 MiG-29s, and now, the WZT-3 ARVs.

Poljaci do sada dali Ukrajini 324 tenka i cca 400 BMP-a, te 14 Mig-29 :per:
Evo nama dežurnog računovođe da prosipa neke coping brojeve dok mu ukrovermaht proksi biva satran na bojnom polju.

Gde je reakcija Pentagona Marine, zašto F-35 ne leti nad S.Petersburgom a Abramsi ne voze po Kaljiningradu?

Upuvao ti se NATO, a?

Zelenski je već mnogo puta lagao.

Govorio je da rat u Ukrajini neće početi.
Onda da će to zaustaviti.
Sada kaže da nuklearnog rata neće biti.

Ali sednica ukrajinskog parlamenta je danas otkazana. Plaše se raketnog udara.
Njima nije žao naroda.
Kakav cinizam!

Pre dve godine Zelenski je napao celu Ukrajinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back