Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozes li mi na internetu naci samo jedan intervju od obitelji jednog jedinog poginulog NATO vojnika?

Ne mozes zato sto ne postoji.

EU je sto se tice kriminala jedno od najsigurnijih mjesta na planeti zemlji i stope ubojstava su sa smanjile za pola u zadnjih 20 godina.

Rusija biva demilitarizirana a uskoro ce doci i do sloma ekonomije.

Poljaci su već tisuće svojih uginulih dragovoljaca :navodnik: ispratili sa vojnim počastima.

To se radi samo kad aktivni vojnici uginu.

Intervjua ima koliko hoćeš, već ih se moglo čitati ovdje.

Poslednja izmena od moderatora:
Ugledar, nacistima ne pomaže ni sva NATO pomoć

Samo bježe

20240923_135050.jpg

20240923_135046.jpg

Sad se praviš dodatno blesav ?!!.....ti ljudi potpisuju UGOVORE, sta mislis kakve klauzule postoje u takvim vrstama ugovora ??!!!
Je su li njihove obitelji dali takodjer zavjet sutnje? Moraju li svojoj rodbini i prijateljima lagati da su ti ljudi poginuli negdje drugdje jer tako stoji u ugovoru?

I sta je sa sahranama u slucaju da se tijelo ne moze pronaci ili identificirati?

Срушила се украјинска одбрана код Угледара​

Украјински војни аналитичари упозоравају на опасност по украјинску војску у случају брзог пробоја руских јединица на овом правцу.

Руска војска успела је да пробија одбрану Оружаних снага Украјине западно од Угледара, најутврђеније тачке у јужном делу доњетског фронта.

Украјински војни аналитичари упозоравају на опасност по украјинску војску у случају брзог пробоја руских јединица на овом правцу. Ако Угледар падне, или буде опкољен, Русима је отворен правац ка Курахову и јужно ка Запорожју.

https://www.politika.rs/scc/clanak/633960/Srusila-se-ukrajinska-odbrana-kod-Ugledara

Je su li njihove obitelji dali takodjer zavjet sutnje? Moraju li svojoj rodbini i prijateljima lagati da su ti ljudi poginuli negdje drugdje jer tako stoji u ugovoru?

I sta je sa sahranama u slucaju da se tijelo ne moze pronaci ili identificirati?
Ajde ne budali, da bi porodica dobila novac, sigurno da mora ispoštovati sta je pokojnik potpisao...a ovo zadnje je toliko besmisleno da ne znam sta bi napisao, da budem pošten....

Ajde ne budali, da bi porodica dobila novac, sigurno da mora ispoštovati sta je pokojnik potpisao...a ovo zadnje je toliko besmisleno da ne znam sta bi napisao, da budem pošten....
Dakle svi do jednog sute za novac? Tih nekih desetine tisuca obitelji ciji ocevi i sinovi su poginuli u Ukrajini? Sto tocno kazu svojoj rodbini i prijateljima? Da je Marko poginuo u prometnoj nesreci u Spanjolskoj? I o kojim sumama je rijec?

Zar nebi bilo lukrativnije prodati pricu CNN-u?

Ja mislim da jedina osoba koja ovdje budali si upravo ti.

Poslednja izmena:
Dakle svi sute za novac? Tih nekih desetine tisuca obitelji ciji ocevi i sinovi su poginuli u Ukrajini? Sto tocno kazu svojoj rodbini i prijateljima? Da je Marko poginuo u prometnoj nesreci u Spanjolskoj?

Ja mislim da jedina osoba koja ovdje budali si upravo ti.
Ne svi, nego placenici...a pogotovo oni koji su sa NATO uniforme poskidali dotadasnje oznake i prikacili ukrajinske...

Ne svi, nego placenici...a pogotovo oni koji su sa NATO uniforme poskidali dotadasnje oznake i prikacili ukrajinske...
Mozemo li zakljuciti da se u Ukrajini bori i vojska republike Srbije sa obzirom na visok broj poginulih Srba na strani Rusije?

I o kojem broju je rijec? U Hrvatskoj je poznat samo jedan slucaj poginulog placenika. U Njemackoj mislim 3. Gdje je ostatak tih desetina tisuca poginulih placenika iz NATO zemalja? Odakle dolaze?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back