Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.398
Kolima. Prođeš od BG gde ja živim kroz Rumuniju i Moldaviju, onda pređeš preko Nikolajeva, završiš u RusijiAvionom?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolima. Prođeš od BG gde ja živim kroz Rumuniju i Moldaviju, onda pređeš preko Nikolajeva, završiš u RusijiAvionom?![]()
Sve za majku RF i brata Volodju. Najveca muka sto moraju da drze u steku propale evrice umesto super mocne rublje. To im srca slama.A usput savijaju armaturu i sipaju beton po najgorem vremenu... Nije dobro![]()
E da, sta bi sa propasti EUR kao monete? O tome se dosta pisalo...Sve za majku RF i brata Volodju. Najveca muka sto moraju da drze u steku propale evrice umesto super mocne rublje. To im srca slama.
Tko kontrolira?Vidiš i sam da moze...kad dotične firme kontroliše znas vec ko...
Soros ne da da se objaviTko kontrolira?
Sto bi na primjer po tvom misljenju sprijecilo obitelj u Ukrajini poginulog vojnika hrvatske vojske sprijecili da postiraju neke in Memoriam postove?
Ljudi gusteri?Soros ne da da se objavi![]()
Mozes li mi na internetu naci samo jedan intervju od obitelji jednog jedinog poginulog NATO vojnika?
Ne mozes zato sto ne postoji.
EU je sto se tice kriminala jedno od najsigurnijih mjesta na planeti zemlji i stope ubojstava su sa smanjile za pola u zadnjih 20 godina.
Rusija biva demilitarizirana a uskoro ce doci i do sloma ekonomije.
Sad se praviš dodatno blesav ?!!.....ti ljudi potpisuju UGOVORE, sta mislis kakve klauzule postoje u takvim vrstama ugovora ??!!!Tko kontrolira?
Sto bi na primjer po tvom misljenju sprijecilo obitelj u Ukrajini poginulog vojnika hrvatske vojske da postiraju neke in Memoriam postove?
Je su li njihove obitelji dali takodjer zavjet sutnje? Moraju li svojoj rodbini i prijateljima lagati da su ti ljudi poginuli negdje drugdje jer tako stoji u ugovoru?Sad se praviš dodatno blesav ?!!.....ti ljudi potpisuju UGOVORE, sta mislis kakve klauzule postoje u takvim vrstama ugovora ??!!!
To je taktičko povlačenje, navlakuša sa Ruse. I tako navlače Ruse i ostadoše bez 25% usr aine.Ugledar, nacistima ne pomaže ni sva NATO pomoć
Samo bježe
Pogledajte prilog 1614704
Pogledajte prilog 1614705
Ajde ne budali, da bi porodica dobila novac, sigurno da mora ispoštovati sta je pokojnik potpisao...a ovo zadnje je toliko besmisleno da ne znam sta bi napisao, da budem pošten....Je su li njihove obitelji dali takodjer zavjet sutnje? Moraju li svojoj rodbini i prijateljima lagati da su ti ljudi poginuli negdje drugdje jer tako stoji u ugovoru?
I sta je sa sahranama u slucaju da se tijelo ne moze pronaci ili identificirati?
Dakle svi do jednog sute za novac? Tih nekih desetine tisuca obitelji ciji ocevi i sinovi su poginuli u Ukrajini? Sto tocno kazu svojoj rodbini i prijateljima? Da je Marko poginuo u prometnoj nesreci u Spanjolskoj? I o kojim sumama je rijec?Ajde ne budali, da bi porodica dobila novac, sigurno da mora ispoštovati sta je pokojnik potpisao...a ovo zadnje je toliko besmisleno da ne znam sta bi napisao, da budem pošten....
Ne svi, nego placenici...a pogotovo oni koji su sa NATO uniforme poskidali dotadasnje oznake i prikacili ukrajinske...Dakle svi sute za novac? Tih nekih desetine tisuca obitelji ciji ocevi i sinovi su poginuli u Ukrajini? Sto tocno kazu svojoj rodbini i prijateljima? Da je Marko poginuo u prometnoj nesreci u Spanjolskoj?
Ja mislim da jedina osoba koja ovdje budali si upravo ti.
Mozemo li zakljuciti da se u Ukrajini bori i vojska republike Srbije sa obzirom na visok broj poginulih Srba na strani Rusije?Ne svi, nego placenici...a pogotovo oni koji su sa NATO uniforme poskidali dotadasnje oznake i prikacili ukrajinske...
Dakel, prosipas suplju jer ne mozes naci niti jedan primjer poginulog regularnog vojnika jedne od drzava NATO pakta? A tvrdis da ih je na desetine tisuca.Evo sve trčim, traži sam ako hoćeš, svejedno mi je šta vjeruješ.