Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razvukli su ih gde su god mogli. AI se ne bi snašao gde su sve Rusi stavili Ukrajince u opasnost operativnog okruženja. Kompletan front im se ljulja, plus imaju tu avanturu u Kursku, za koju se već sada zna da je mogu smatrati uspešnom ukoliko od angažovanih 8 brigada, sastave na kraju 3 upotrebljive.

Ovi iz Ugledara već dali pjetama vjetra. Beže u malim grupama. Prema Pokrovsku ih već u kontinuitetu melju. Ukrajinske formacije oko Oskila, smatraju da su se trebali povući još pre mesec dana. Oni u Kursku smatraju da nisu trebali ni dolaziti.
Kaaaaatastrofa.

Ne, nego za toliko teritorijalno veliku drzavu ekonomija im je malo receno jadna.\
lenjin, staljin, gorbačov, 90e a amerika nije imala ништа od toga, srbine. imala jedino herberta huvera
Kad nisu pametni da iskoriste resurse koje imaju ali ne treba zaboraviti koliko su korumpirani. To je najteze iskoreniti.
ekonomija im je rasla stopom od 8% godišnje od 1998 do 2008e i svetske recesije, dakle istom stopom kao SAD, a do sankcija su uspeli da povrate taj tempo. Sad opet moraju da vrate tempo zbog dodatnih sankcija

Vidiš, kada malo otvoriš primitivni mozak sve shvatiš da ima smisla

Mozes li mi na internetu naci samo jedan intervju od obitelji jednog jedinog poginulog NATO vojnika?

Ne mozes zato sto ne postoji.

To sto si ti rasista i fasista to je isklucivo tvoj problem. EU je sto se tice kriminala jedno od najsigurnijih mjesta na planeti zemlji i stope ubojstava su sa smanjile za pola u zadnjih 20 godina.

Rusija biva demilitarizirana a uskoro ce doci i do sloma ekonomije.
To sto ginu pod maskom placenika, a generali stradaju na "planinarenju", moze zavarati samo debile...jel tako Jazzić...

Mozes li mi na internetu naci samo jedan intervju od obitelji jednog jedinog poginulog NATO vojnika?

Ne mozes zato sto ne postoji.

To sto si ti rasista i fasista to je isklucivo tvoj problem. EU je sto se tice kriminala jedno od najsigurnijih mjesta na planeti zemlji i stope ubojstava su sa smanjile za pola u zadnjih 20 godina.

Rusija biva demilitarizirana a uskoro ce doci i do sloma ekonomije.
Jbt "skoro" pa 4 godine slušamo o slomu ekonomije, a sve više čitamo po netu da se po evropi gasi ovo gasi ono, veće poreze za bogate kako bi se država izvukla.

Al dobro

RAT U UKRAJINI U ruskom napadu na Zaporožje povređeno 13 osoba, Zelenski doputovao u SAD

Rat u Ukrajini traje 942 dana. Ukrajina je učinila sve što je bilo moguće da izbegne uvlačenje Amerike u rat, ali ako Rusiji bude dozvoljeno da pobedi, to će imati katastrofalne posledice po SAD, izjavio je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski uoči posete Vašingtonu. Da Ukrajina nije pružila otpor, Putin bi krenuo dalje i mogao bi da napadne Poljsku ili baltičke zemlje koje su članice NATO, a za SAD bi to bila "katastrofa, udarac ispod pojasa", dodao je Zelenski. Desetoro ljudi povređeno je u ukrajinskom granatiranju sela Čeremošno u ruskoj Belgorodskoj oblasti, dok je u ruskom vazdušnom napadu na Harkov povređeno više od 20 ljudi.

Ključni događaji:

- Zelenski uoči posete Vašingtonu: Ako se Rusiji dozvoli da pobedi, to će imati katastrofalne posledice po SAD
- Desetoro ljudi povređeno u ukrajinskom granatiranju sela u Belgorodskoj oblasti
- Peskov: Nema alternative ruskoj pobedi u specijalnoj vojnoj operaciji
- MO Rusije: Izvedeni napadi na infrastrukturu vojnih aerodroma Ukrajine
- Zelenski doputovao u SAD, posetio fabriku municije Scranton Army u Pensilvaniji

Desetine tisuća NATO vojnika su uginuli u Ussrajini.
Pariz, London, Rim,, Berlin, sve EU metropole izgledaju kao afrički gradovi.
Ljude siluju i ubijaju u sred bijela dana, policija nemoćna. Francuzi i Britanci izveli i vojsku na ulice.
EU se raspada

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1411698/italija-nasilje

A Rusija vojno nikad jača, ekonomija jaka i stabilna, a i teritorija sve veća. Svaki dan par km2 više. Svaki dan.

:ceka:
Ako je Rusija nikad jaca sta ti radis u ZG i HR? Trebao bi jesti borsc u restoranu sa pogledom na Crveni trg u srcu Moskve.

8% godisnje za ekstremno nerazvijenu zemlju ne moze da bude bolje nego rast u SAD koja je najrazvijenija zemlja na svetu. Ako ti taj oskudni broj sivih celija dozvoli pokusaj da razumes razliku, tj koliko je teze da drzis takav tempo kad si vec dostigao neki maksimum u odnosu na zemlju u razvoju.
Ma nemaju oni veze sa mozgom. Uzmu samo cifru bez ikakvog konteksta.

Kao kad bi sad ja tvrdio da je ukrajinska ekonomija stabilnija od ruske jer ove godine imaju visi ekonomski rast od Rusije, 3,5%:
https://gmk.center/en/news/ukraines...e-first-half-of-the-year-ministry-of-economy/

Razvukli su ih gde su god mogli. AI se ne bi snašao gde su sve Rusi stavili Ukrajince u opasnost operativnog okruženja. Kompletan front im se ljulja, plus imaju tu avanturu u Kursku, za koju se već sada zna da je mogu smatrati uspešnom ukoliko od angažovanih 8 brigada, sastave na kraju 3 upotrebljive.

Ovi iz Ugledara već dali pjetama vjetra. Beže u malim grupama. Prema Pokrovsku ih već u kontinuitetu melju.
Ukrajinske formacije oko Oskila, smatraju da su se trebali povući još pre mesec dana. Oni u Kursku smatraju da nisu trebali ni dolaziti.
Kaaaaatastrofa.

Kaže mali firer da je to sve deo plana
:hahaha: :hahaha:

Da, nedostaje im objektivnosti jer samo ponavljaju kao papagaji ono sto RT objavi, bez ikakve rezerve :lol:
Pa ne znam Natalija ja sam postao proruski orijentisan tek 2021e kad sam počeo razgovarati sa građanima Ukrajine o stanju na terenu, ne читам i ne gledam Vijesti osim na Pinku kada се отвара Храм Светог Жекса (TM)

Pa ne znam Natalija ja sam postao proruski orijentisan tek 2021e kad sam počeo razgovarati sa građanima Ukrajine o stanju na terenu, ne читам i ne gledam Vijesti osim na Pinku kada се отвара Храм Светог Жекса (TM)
Jesi li 2021 bio ubedjen da ce trodnevna operacija stvarno da potraje 3 dana? :lol:
Ja sam mislio da ce da traje jedno mesec dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back