Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1000001086.jpg

"Dobro...pošto očito kartoni niti banovi više ne djeluju od ovog trena nakon dulje pauze ponovno krećemo s parcijalama, tj. sretni dobitnik više neće moći pristupiti podforumu "Rat u Ukrajini. Povratka nema, dobri smo u lovu na klonove i tada ide izgon s cijelog foruma na sve accounte."

La panic. Otkako Ukrajini ne ide baš po planu, pa su se počeli pojavljivati i upisi koji ne slijede generalnu navijačku liniju na forumu.hr, a autorima kojih se odmah prišivaju atributi ruskih trolova, krenula je akcija 'damage control'.

Масовно убијање сивих ћелија читаоцима од стране Укропа:
"Осим што није имао Трампа на нишану, почасни Азовац
не умије да га користи и никада није пуцао из оружја"

Трамп был вне зоны прямой видимости подозреваемого, не умеющего стрелять, - Секретная служба​

Подозреваемый в покушении на экспрезидента США не имел прямой видимости на Дональда Трампа с того места поля для гольфа, где он был обнаружен. Также подозреваемый никогда не стрелял из оружия.
https://www.rbc.ua/ukr/news/tramp-buv-poza-zonoyu-pryamoyi-vidimosti-1726525861.html
---

Лик који је већ осуђиван због посједовања аутоматског оружја не зна да га користи?

Routh has a long criminal and civil court history, including a conviction for possessing a machine gun in 2022.
https://www.nbcnews.com/politics/do...nt-safe-possible-gunshots-vicinity-rcna171206

"Dobro...pošto očito kartoni niti banovi više ne djeluju od ovog trena nakon dulje pauze ponovno krećemo s parcijalama, tj. sretni dobitnik više neće moći pristupiti podforumu "Rat u Ukrajini. Povratka nema, dobri smo u lovu na klonove i tada ide izgon s cijelog foruma na sve accounte."

La panic. Otkako Ukrajini ne ide baš po planu, pa su se počeli pojavljivati i upisi koji ne slijede generalnu navijačku liniju na forumu.hr, a autorima kojih se odmah prišivaju atributi ruskih trolova, krenula je akcija 'damage control'.
ja sam dobijao banove na forum.hru jos u doba majdana (2014) po par tjedana (mjeseci). jos od pocetka operacije u ukrajini mi je zabranjeno pisati na toj temi. tako da to nije pocetak...to je samo nastavak dok u potpunosti ne zatvore temu.

interesantno, od pada striza (krstarece rakete / drona) u zagrebu pocetkom operacije u ukrajini mi je zabranjeno pisati na vojnoj povijesti i tehnologiji. potpuno mi je nejasno zasto...ja sam samo rekao sto je to i da samo ukrajinci koriste taj tip modificirane krstarece rakete....a, da...i rekao sam da su istu noc napali i ruse na krimu...

potpuno mi je nejasno :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back