Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo u glavama kremljobota.
Ne prdi.
Činjenice te demantuju.Skoro sve države zapada skupljaju naoružanje i municiju i doniraju Ukrajini.Jel to istina?
Rusija opet iz svojih magacina koristi sve što joj je potrebno na frontu.Jel ovo istina?
Doduše, nešto su poslale i druge države, naravno,da isprobaju oružje i municiju u realnim uslovima.

70kg nosivost, domet 150km, brzina 180km/h
Kažu, najsmtonosniji dron na Svetu

GXnzvzLWwAAm6LI

Za razliku od tebe, ja ne zivim na forumu.

I molim te, kako ovo pobija moju tezu? Jasno je da Rusi i dalje proizvode dalekometne balisticke rakete. Od zadnjeg veceg napada je proslo skoro mjesec dana. VAljda su napravili par njih u medjuvremenu?

Ali countdown ide dalje. Biti ce interesantno saznati kada ce Rusi moci ponoviti onaj napad kada su u dva dana lansirali preko 150 raketa. ja mislim da cemo se nacekati, sa obzirom da je Rusija prilicno demilitarizovana od strane Ukrajine.
Halo, jazavac! 144 mete su napadnute i tvrdiš da je to malo? Hahahahaha

AUUUU, Rusija propada , strajkovi na sve strane
evo po Briselu strajkuju jer se brinu sto u Rusiji ima polsa u auto industriji.

Autoworkers demonstrate in Brussels to protest layoff threats across the EU industrial base​

1726534886111.png

Workers of the German automaker Audi protest the threat of massive layoffs in downtown Brussels, Belgium, Monday Sept. 16, 2024. (AP Photo/Sylvain Plazy)© The Associated Press

Касниш бар годину дана. Ови су сви одавно потрошени у Украјини.
Шта мислиш ко попуњава такозване руске ослободилачке корпусе?
Приметио си ваљда да их све ређе помињу, потрошени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back