Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledbenici drogiranog ukrajinskog ped.era trpe gubitke, a drogirani pe.der samo kmeči i slini, ali ga u poslednje vreme nešto ne hebu drugari sa zapada. Dosadio im, kao i svaka prostitutka.Opšti lom:
Uvjerili se da su kante
Eve ovih ako ti mogu pomoco Nato Paktovci gde ste..odavno vas tražim..
https://www.kurir.rs/planeta/943994...uske-snage-pogubile-ukrajinskog-vojnika-macemPoruka za one koji se još nisu predali
Stoltenberg više nema nikakvu težinu, može da laprda koliko mu volja.Будала
Столтенберг је остао при свом мишљењу – нуклеарни рат је бољи од Путинове победе.
ja sam dobijao banove na forum.hru jos u doba majdana (2014) po par tjedana (mjeseci). jos od pocetka operacije u ukrajini mi je zabranjeno pisati na toj temi. tako da to nije pocetak...to je samo nastavak dok u potpunosti ne zatvore temu.
"Dobro...pošto očito kartoni niti banovi više ne djeluju od ovog trena nakon dulje pauze ponovno krećemo s parcijalama, tj. sretni dobitnik više neće moći pristupiti podforumu "Rat u Ukrajini. Povratka nema, dobri smo u lovu na klonove i tada ide izgon s cijelog foruma na sve accounte."
La panic. Otkako Ukrajini ne ide baš po planu, pa su se počeli pojavljivati i upisi koji ne slijede generalnu navijačku liniju na forumu.hr, a autorima kojih se odmah prišivaju atributi ruskih trolova, krenula je akcija 'damage control'.