Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.399
Rusi su ušli i u Mongoliju.Rusi napreduju ka Harkovu
A Haag rida....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi su ušli i u Mongoliju.Rusi napreduju ka Harkovu
To se u Vašingtonu odlično zna, tj Republikanci.Rat je počeo u martu 1999 kad se Putin ni u Rusiji ni za šta nije pitao.
Gresis,..... po ovom nasem matematicaru...... kada si doso do 14...... to je vec i 15 komada..... a kad je vec 15..... to je vec skoro i 16.Eto vidiš kad pročitaš da ti je jasno da nema ništa od te priče i da je info uzela od tog lika.
Ako ima 14 ne može isporučiti 36 jer je 36>14 (veći broj od 14)

NatalitetZašto DE nije uvezla Ukrajince nego je uvozila s Bliskog istoka na socijalu?
Opet Rusi djecu maltretirajuU Poltavi srusena osnovna skola,600 placenika.
U zivotu nisam procitao bolju i strucniju analizu vojne strategije Rusije u ovom ratuRusi blizu zauzimanja Pokrovska a to bi omogućilo lagano zauzimanje celog Donbasa..
Putin očigledno hoće da završi sa ovim frontom i kasnije da svoje snage preusmeri na Kursk
Što natalitet?Natalitet
Imam gelere duz kicme i pozadi u glavi, koje ne mogu da izvadim, ali regulisu mi bolove lekovima , vec godinama tako , od granate koje nisam cuo. Tako da nastavi da se sminkas. Imam i jos jedan problem zdravstveni posto je osiromaseni uranijum zdrav i bezbedan…. Ali to su moji problemi , ne tvoji… to sta vi LGBT-+ i ostala abeceda mislite, samo napred koga briga , nema to uticaja na desavanja…Nisi bio u rovu, jel? Samo slušaš lovačke priče. Granata ne pada brzinom većom od zvuka da je ne bi čuo, čuješ je i ako ti pada ravno na glavu.
Pusti ih da se loze, po njihovoj logici , Rusija prodaje oruzje i municiju Ukrajini i dalje….Još da Danas ne navija za tvoje Ukre i ne izmišlja vesti, pa i da ti poverujemo.
Aj pokaži neki zvanični ruski izvor, ili objasni koliko to komada MiG-29 AV drži “u skladištima”: jedan meleon ili dva?
Ne vredjaj ruske kante, molicunije bitno dali su 14 ili 140, migovi su kante koje smo videli kako masovno padaju i iznad neba srbije i libije i iraka kad su se nasli protiv zapadnih lovaca
bitna je politicka volja da se stane uz Ameriku i zapad
Vucic je lepo rekao. Sta nije jasno u toj recenici.Aha, zato je Vučić pričao "Ne znam ja ništa, mi prodali trećoj strani a to šta oni rade s tim granatama nije naša briga"
Brzo učiš

Pa kako pitas tako budalasta pitanja?Što natalitet?
5 milijuna Ukrajinaca su mogli uvesti u DE odmah nakon Majdana.
Ukrajina je tada postala njihova prćija i mogli su uvesti radnu snagu bijelu, europsku i s radnim navikama.
No, DE uvozi s Bliskog istoka na socijalu, Turci su radnici, no Arapi ne, oni gledaju kako da se uvale na socijalu.
Kako to EU želi dobro Ukrajini a đone ih godinama?

Nema veze što se od trbušina ne mogu savit da pertle zavežu, Ukri se drže one narodne "bez starca, nema udarca "!Bez obzira na sav metež, pucnjavu, simulaciju borbi i zapovjedi instruktora na poligonu, BBC piše da je najupečatljiviji prizor dob novih regruta, za koje se čini se da su većina u 40-im i 50-im godinama života
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...ledajte-koliko-ti-ljudi-imaju-godina-15498297
Pobiše ih Rusi sve, još malo pa će i 70-godišnjaci na front
![]()
Jebesh pertle, bitno da mogu sprintati i preskakati prepreke ko gazeleNema veze što se od trbušina ne mogu savit da pertle zavežu, Ukri se drže one narodne "bez starca, nema udarca "!
Vjerujem samo MO ruske federacije..Još da Danas ne navija za tvoje Ukre i ne izmišlja vesti, pa i da ti poverujemo.
Aj pokaži neki zvanični ruski izvor, ili objasni koliko to komada MiG-29 AV drži “u skladištima”: jedan meleon ili dva?