Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto vidiš kad pročitaš da ti je jasno da nema ništa od te priče i da je info uzela od tog lika.

Ako ima 14 ne može isporučiti 36 jer je 36>14 (veći broj od 14)
Gresis,..... po ovom nasem matematicaru...... kada si doso do 14...... to je vec i 15 komada..... a kad je vec 15..... to je vec skoro i 16.
.....pa skoro 17...... i tako onda skoro i 36.....

Ti ne znas da smo mi vec u 24.02.2026 i vec 4 godine rata u Ukrajini.

:hahaha: z:shock: z:hi:

Što natalitet?

5 milijuna Ukrajinaca su mogli uvesti u DE odmah nakon Majdana.

Ukrajina je tada postala njihova prćija i mogli su uvesti radnu snagu bijelu, europsku i s radnim navikama.

No, DE uvozi s Bliskog istoka na socijalu, Turci su radnici, no Arapi ne, oni gledaju kako da se uvale na socijalu.

Kako to EU želi dobro Ukrajini a đone ih godinama?

Nisi bio u rovu, jel? Samo slušaš lovačke priče. Granata ne pada brzinom većom od zvuka da je ne bi čuo, čuješ je i ako ti pada ravno na glavu.
Imam gelere duz kicme i pozadi u glavi, koje ne mogu da izvadim, ali regulisu mi bolove lekovima , vec godinama tako , od granate koje nisam cuo. Tako da nastavi da se sminkas. Imam i jos jedan problem zdravstveni posto je osiromaseni uranijum zdrav i bezbedan…. Ali to su moji problemi , ne tvoji… to sta vi LGBT-+ i ostala abeceda mislite, samo napred koga briga , nema to uticaja na desavanja…
Nego , nesto jako vazno sam cuo…

“Русија је поново постала други највећи снабдевач гасом за Европску унију, претекавши Сједињене Државе први пут после скоро две године.”

NAFO BAŠ PRDNUO U CABAR

Što natalitet?

5 milijuna Ukrajinaca su mogli uvesti u DE odmah nakon Majdana.

Ukrajina je tada postala njihova prćija i mogli su uvesti radnu snagu bijelu, europsku i s radnim navikama.

No, DE uvozi s Bliskog istoka na socijalu, Turci su radnici, no Arapi ne, oni gledaju kako da se uvale na socijalu.

Kako to EU želi dobro Ukrajini a đone ih godinama?
Pa kako pitas tako budalasta pitanja?

Sta fali Evropi?

Evropi fali natalitet a ne radnici. Ukrajina ga nema.

Naime x,y,z posao moze da se automatizuje i radice ga robot. A mozes i offshore da odradis u Meksiku, Kini, Egiptu i slicnim vukojebinama

Zasto bi menadzer nekog GMBH uvezao nekog turskog kozojeba u Minhen da ti radi na pokretnoj traci i sklapa neki uredjaj za 3650 dojc maraka mesecno, kada mozes da organizujes tu pokretnu traku u Izmiru i placas kozojebu mesecno 650 dojc maraka. Pa puta dve iljade radnika, i mesecno si dobar 6.000.000 neto, a uz to placas manji porez i razne doprinose, imas subvenciju Turske republike, i free trade bez carina sa mnogim zemljama van EU, ako si i neto izvoznik

Eto, zato natalitet, a ima jos razloga

Bez obzira na sav metež, pucnjavu, simulaciju borbi i zapovjedi instruktora na poligonu, BBC piše da je najupečatljiviji prizor dob novih regruta, za koje se čini se da su većina u 40-im i 50-im godinama života

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...ledajte-koliko-ti-ljudi-imaju-godina-15498297

Pobiše ih Rusi sve, još malo pa će i 70-godišnjaci na front

:ceka:
Nema veze što se od trbušina ne mogu savit da pertle zavežu, Ukri se drže one narodne "bez starca, nema udarca "!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back