Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рекли би да је руски и оптужили их за нехумано коришћење оружја, као кад је термит сипао по Азовшталу.

Чини ми се да не разумеш да је тај детаљ најмање битан од свега. Овако нешто може бити употребљено на улици пуној цивила. Монструозна идеја.
Ima i gorih stvari, recimo termobarična i radioaktivna bomba. Valjda ne budu ukropi gađali civile njima. Mada, kad su počeli kasetnom municijom... Bacaju je od 2014. na civile.

Zbog toga je tebi Putin veliki? Cudna je ta sorta ljudi koja postuje i ceni takve pajace koji se nekako docepaju polozaja a onda oholo i sa visine kenjaju, mozda je samo izmisljena prica za konzumente smanjene inteligencije. Stari Italijan sa kojim sam davno radio bio je decak u vreme Musolinija pricao mi je da su se tinejdzeri divili Benitu jer ima muda kao rukometne lopte, nadam se ce neki uspostaviti vezu izmedju ove dve price.
sta bi od hapsenja. puca, sloma, bankrota, sankcija, nesto bar da je delovalo, ili uspelo?
i ti jos mastas o besenju posle svega...ccc, patetican si.

Nakon Rublje, rusko japanskog rata prije dva miliona godina, Jelcinovog puča, smjene Šojgua, nova utjeha DomoljUpčadi zbog poraza NATO a u Ussrajini su srpski migovi koje Srbija navodno šalje Ussrajini.

Osoba koja to tvrdi spominje 36 srpskih migova 29.

Toliko o tome koliko je istinita priča

z:D
Ne smem da kazem ovim K/AC , ali ta vest je demantovana . Izmisljena od strane botovskih blogova. Neka se loze jos malo.
Ali nijedan Mig29 nece napustiti Srbiju.

Bogami čuješ svaki metak koji se odbije od trave ili zemlje i prozviždi iznad glave . Potpuno isto kao u filmovima . Tvrdnja da ne čuješ granatu koja leti na tebe je najobičnija laž . Kad sam čuo zvuk granate koja mi je kasnije rasturila odelenje bio sa po posebnom zvuku potpuno siguran da će pasti na nas . Imao sam jednog mrtvog i dva teško ranjena . Meni je jedan geler veličine dijabole probio pantalone na dva mjesta ( ulazna i izlazna rupa ) a drugi slične veličine mi se zabio u kundak puške . Zanimljivo je da je granata pala sa moje strane . Meni nije bilo ništa a čovjeku iza mene su bila probijena pluća i otkinut dio stopala . Dugo nisam mogao shvatiti kako je to moguće a onda mi je palo na pamet da je u momentu eksplozije možda sjedio , čučao ili klečao a pošto je bio dosta višlji od mene vjerovatno mu je stopalo pogodio geler koji je promašio moje noge .
Dok cujes granatu , zvuk kako prelece, dobro ti je. Znas da nece pasti na tebe. Zajebano je kada ne cujes , onda si u problemu.

A poneka granata?
Nothing personal, just business?
Nista od toga. Samo ste izbombardovali etar glupostima , od toga Ukrajina nema nikakvu korist. Jedino sto ste neodlucne i one koji su bili protiv Rusije, pomogli da se okrenu na stranu Rusije. Sto i nije nista cudno. Kada covek procita vas post ili komentare , niko normalan nece da bude na vasoj strani. Vec sam ti rekao , vi ste najbolji Ruski propagandisti. Odradili ste propagandu u korist Rusije kako niko nije mogao da zamisli. A placaju vas americki fondovi …. Bravo!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back