- Poruka
- 42.418
Pokaži mi ovakve scene iz Rusije, da vidimo kojih je višePa naravno da u USA imaš puno škarta, nakupilo se... Od 300 miliona stanovnika imaš nekoliko procenata takvih, kao i u drugim zemljama.
S razlikom što je takvih u Rusiji 20-30%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokaži mi ovakve scene iz Rusije, da vidimo kojih je višePa naravno da u USA imaš puno škarta, nakupilo se... Od 300 miliona stanovnika imaš nekoliko procenata takvih, kao i u drugim zemljama.
S razlikom što je takvih u Rusiji 20-30%
Uginuća još traju, NATO ima puno vojnikaZnači povratili su sve teritorije? Kako to još niko ne objavljuje? Hm![]()

Alabama ima fer izgovorKao i crnci u Alabami, nemaju ista prava kao u npr. Californiji. Nema ravnoteže![]()
Nemaju para da kupe telefon / kameru pa se i ne slikajuPokaži mi ovakve scene iz Rusije, da vidimo kojih je više
Pogledajte prilog 1616226
Pogledajte prilog 1616227

A ipak ima, nisu svi izginuli...Hajde odluči se da li lažeš ono prvo ili lažeš ono drugo. Ne može obaUginuća još traju, NATO ima puno vojnika
![]()
Muflon plete džemper za blavora. Kako, ne pitaj.Majmun vuče govedo
Pa neka neko kaže da majmuni nisu pametni
Pobijeni su oni tetovirani nacoši,oni idioti.Ali u prvih mesec dana im je sve uništeno i pobijena kompletna vojska, napisao RT više puta??? Kako?![]()

Rekoh da uginuća traju. Nema izlaska nikome.A ipak ima, nisu svi izginuli...Hajde odluči se da li lažeš ono prvo ili lažeš ono drugo. Ne može oba![]()

Ni ovi merički zombi nisu sami sebe slikaliNemaju para da kupe telefon / kameru pa se i ne slikaju![]()
Mig 31 glavni Tata Mata u zrakuevo Francuzi Natopaktovci prvi od EU naci medija objavili vest
ko ne zna Francuski da prevedem:
Ruski Migovi raspaljot Kinžale i odoše šesnaestice u krac
L'attaque du missile Kinzhal a détruit 3 avions F-16 (pas 4) en Ukraine
Quatre MiG-31K des forces aérospatiales russes ont lancé des attaques Kinzhal sur l'aérodrome des forces armées ukrainiennes à Starokonstantinov.
Pa oni imaju viši standard od ruskih zombijaNi ovi merički zombi nisu sami sebe slikali![]()
Zbog sebe a ne zbog cehoslovacke ali se onda prvi put usudila ne ispostovati odluku Breznjeva inace zvanicno je bila clanica sve do ukidanja pakta.Auuuuuuu, ti baš voliš hiperbole. Pa još zbog Čehoslovačke, ajaooooj.
Pokaži mi dokaze za promjenu, samo lažešPa oni imaju viši standard od ruskih zombija![]()

To kmmme je upuceno Putku sa dobrim razlogom on jadan vise kmeci od Zelenog.Kmeeeeeeeeeee!
Bogami i srpski problem ako Srbija ikada bude trazila pomoc od njih.Ako ne razumeju to je njihov problem, ne naš. Svakako od njih ništa konkretno još ne možemo da očekujemo.
Ako je to tacno onda je Vucic lagao pre desetak dana?Moram da te polijem hladnom vodom da se ugasis,
Srbija nema proizvodne kapacitete ni zalihe da izveze toliko municije.
Pomiri se sa tim