Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sada sam u splitu njihovom i nemam pristupa ruskim sajtovima
internet njihov , prepoznaje i blokiran sam
moze li igde da se vest o unistavanju f 16 , staviti ovde
potvrda vesti
Nemaju ih vise. Mislim da je jedan ostao i kriju ga ispod zemlje ili su ga izmestili negde u inostranstvo. Danska je obecala da ce isporuciti 12 komada do kraja godine, aki kako stvari stoje, nece se proslaviti vise od ovih prvih sto su dobili.

F16 prdnuo u cabar.
Pedofili kmece

Nebitno, oni su milijarderi a prosečan Rus je golja i pije antifriz jer nema para za vodku.
A vi se takvoj zemlji divite..
I ovaj juce kevće meni sledece
Važno je da ti pišeš pametno i smisleno... :lol:

Štaviše, nisam pročitao jedan zglavan post da si napisao otkad bitišeš na forumu. Protraćeno vreme i tvoje i ovih koji čitaju ono što pišeš.
Dodje nakrka neke nebuloze u pokusaju da bude pametan, a ne zna se koja je nebuloza gora al ova sa antifrizom je pobjednik danas...ako ne bude jos kakvih bisera do veceras.

Prenapaćena, ponižena, ojađena, unesrećena i pokradena ovovremena ljudska civilizacija će, kad-tad, da se zahvali braći Rusima što su oni shvatili, i za oružje se latili, da je krajnje vreme da se ova predivna planeta Zemlja očisti od svezla i đavoljih tvorevina: Vatikana, Amera, EU i đavoljeg brloga UK ...

Živela velika, sveta i nepobediva zemlja Rusija!
❤️

Živeo heroj Vladimir Vladimirovič Putin, oslobodilac ljudske civilizacije od krvoločnih hijena sa Zapadas!
❤️

RUSIJA - VOLIM TE.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back